15/09/2024 18:30 CS2
15/09/2024 18:30 CS2
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το Νικολόπουλο προχθές είπε ότι από Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Β' και Κ19 έφυγαν σε άλλες ομάδες 60 παίκτες!! Για πολλούς από αυτούς κρατήσαμε ποσοστό μεταπώλησης, όπως έγινε και για τον Μάρκοβιτς που είχε γυρίσει Παρτιζάν, τον πούλησαν στην Πλζεν και θα πάρουμε το 50% από 1,5Μ που πήραν.
Επίσης για έναν Χαραλαμπόγλου που δώσαμε στην Ουτρέχτη, εκτός από ποσοστό μεταπώλησης, έχουμε βάλει και όρο για όταν θέλουν να τον πουλήσουν, ότι μπορούμε να ματσάρουμε την όποια προσφορά θα έχουν και να τον πάρουμε εμείς (πχ αν δίνει ο Άγιαξ 5Μ, μπορούμε να τα δώσουμε εμείς και να τον πάρουμε πίσω).
Βέβαια, αν γίνει κάτι τέτοιο, σαν το τελευταίο, ποιός θα πάρει στα σοβαρά τον ποδοσφαιριστή δεν ξέρω...
Yazici, Ben Yedder, Dele Alli και Rafinha από AMF παραμένουν χωρίς ομάδα. Άντε θείο διάλεξε έναν να τελειώνουμε. Και πάρε και τον Van Aanholt αριστερό μπακ.
Ο Μπεν Γιεντερ είναι πιθανό να καταλήξει φυλακή και γι αυτό δεν τον πλησιάζει ομάδα.
Ο Γιαζιτσι ισως βοηθουσε από τον πάγκο, αν και δε μου αρέσει τόσο. Ο Τυνήσιος Σλιτί είναι παρόμοια περίπτωση. Ο Αλλι το χει παρατησει, προτιμουσα Κλαασσεν αλλα και παλι χρειαζομαστε αλλου στυλ μεσοεπιθετικο, νομίζω. Ο Ραφινια θα παρει καιρο να ειναι ετοιμος. Αριστερό μπακ υπάρχει και ο Κονάν ελεύθερος, εδώ που φτάσαμε δεν είναι κακός.
panahs7 (16-09-24)
τωρα παει πεταξε το πουλι μεχρι και τον φεβρουαριο για την ευρωπη.και αν περασουμε βεβαια στην επομενη φαση.
εξτρεμ, 8αρι βαρβατο, αριστερο μπακ και δεξι στοπερ θελαμε να μπορει να ειναι ανταξιος του Καρμο.
ρετσος και μπιρολα αναπληρωματικοι.
εγω το ειπα το Γεναρη θα ψαχνουμε τους παικτες που λανθασμενα δεν πηραμε το καλοκαιρι.
επισης μεγαλη παπατζα οτι τους καλους παικτες τους παιρνεις τελευταιες μερες του αυγουστου.
πιπες. πιο φτηνα ναι πιο καλους αμφιβαλλω.
τον ψολοβροντησαμε ολο το καλοκαιρι για να ερθει στο τελος ο 36αρης γουιλιαν και ο Ολιβειρα.
Αν αφησουν τον Νταρκο να κανει παλι τις μεταγραφες τον Γεναρη μια απο τα ιδια θα δουμε.
hang your demons
Εγώ λέω ότι κοιτάτε πολύ μακριά, πλέον.
Και αφήστε τις λίστες με τους ελεύθερους - από εκεί κυρίως μπλέξαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Τι σχέση έχει η Ευρώπη, για τα κλειστά παιχνίδια στην Ελλάδα δεν φωνάζουμε; Θα πολιορκείς με κατοχή τους αντιπάλους στα ευρωπαϊκά για να σου λείψει η δημιουργία; Αν και εσύ έβαλες 15 παίκτες μέσα στο πακέτο, δεν σου κάνει η μισή ομάδα σχεδόν.
Με τα ευρωπαϊκά βγάζει το ψωμί του ο θείος, ειδικά απέναντι σε κάτι ομάδες όπως η Λυών όπως την είδα χθες. Μια χαρά είναι οι παίκτες που έχει γι' αυτή τη δουλειά.
Όχι, να τα ξαναπούμε - δεν τρέχει τίποτα...
Για τον Ρέτσο καλά τα λες, αλλά έχουμε και αυτήν την ανωμαλία, να μην μπορούμε να τον δούμε δύο μήνες συνεχόμενους χωρίς πρόβλημα...
Από αυτήν την γραμμή, όσο υπάρχει Μπιανκόν, είναι πολυτέλεια να ξεκινάμε τη συζήτηση για τον ρόλο των υπολοίπων.
Τέλος πάντων, τονε κλάψαμε πολύ τον πεθαμένο και η μαλακία είναι ότι το έργο έδειξε από πολύ νωρίς πού πάει, αλλά είμαστε και εμείς που δεν έχουμε στείλει γράμμα στο Αη Βασίλη και χαλάμε το πάρτυ νωρίς. Πάτε παρακάτω και εσείς τώρα που έχουμε και αγωνιστική δράση να συζητήσουμε για αυτούς που είναι εδώ και τί μπορεί να γίνει. Τα χειμερινά, αφήστε τα ακόμα στο πατάρι, γιατί δεν θα βρείτε ούτε κρεβάτι να ξαπλώσετε αν τα απλώσετε τώρα...
Μεταξύ μας, αν αυτό που βλέπουμε είναι αποτέλεσμα προετοιμασίας για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ξεκινάτε να κλαίτε...
Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τον ρόλο του Ρέτσου - η διαθεσιμότητά του είναι διαρκώς αμφίβολη.
Και λιγο κριτικη για τους παιχτες μας για εχθες:
1 Τζολακης θεατης
2 Ορτεγκα κλασσικος μετριος παιχτης
3 Ροντινει ακομα κανει διακοπες τραγουδωντας Βανδη
4 Ντοι δαμαλι απο τα λιγα,θελει να μοιασει σε Μπεκενμπαουερ αλλα που.....
5 Πιρολα Φερελπις νεος με κιλακια πανω του.......
6 Εσε χαλαρο τον ειδα......
7 Σταμενιτς παιζει αυτος?
8 Τσικινιο θελω να γινω δεκαρι αλλα δεν μπορω!!
9 Ελ Καμπι Σε κακο φεγγαρι
10 Μαρτινς Πολυ λαδι και απο τηγανιτα τιποτα......
11 Βελντε Παιζω οποτε γουσταρω και αμα σας αρεσει!
12 Καρμο Αρχοντας...
13 Γιαρεμτσουκ θα μαθω κοντρολ που θα μου παει.......
14 Κοστινια Πως κανουν σεντρα??????
οι υπολοιποι 2 ασχολιαστοι.........
jonk (16-09-24), Nikolaos_Kokkinos (16-09-24)
καλα καθηστε μην ερθει καμια φαπα ξεγυρισμενη απο καμια λυων , φετος θελει πολυ υομονη το πραγμα , η ομαδα εχει πολλες ατελειες και θελει χρονο να καλυφθουν
Να τα μας - γίναμε και φαβορί στο Ζερλάν...
Εφέτος δεν έχει να κάνεις τον κακομοίρη και να περνάς απαρατήρητος. Είναι και αυτό μία παρενέργεια από το Ευρωπαϊκό.
Nikolaos_Kokkinos (16-09-24)
Εν τω μεταξύ αυτό που ο Ρέτσος είναι άλλος παίκτης με τον Κάρμο δίπλα του από πού βγήκε; Είναι ακριβώς ίδιος, δεν είχε Κάρμο στην καλύτερη εμφάνισή του (Γκενκ), τον είχε σε όλα τα ματς που έκανε τα συνήθη λάθη (πχ Φενέρ)
Nikolaos_Kokkinos (16-09-24)
καλα ας ειχες εναν καλυτερο του Ρετσου δεξια και θα σου ελεγα και γω ποσο καλυτερος θα ηταν και ο καρμο και ολη η αμυντικη σου γραμμη.
αυτο το οτι ο θειος προετοιμαζει την ομαδα για το γιουροπα απο που προκυπτει? σνομπαρουμε το πρωταθλημα? ο ιδιος ειχε πει στοχος ειναι το πρωταθλημα.
Επισης το οτι ειναι ενταξει αυτη η ομαδα για το ματς με τη Λυων επισης απο που προκυπτει? επειδη του θειου του παει η Ευρωπη?
θα το δουμε λεω εγω. γιατι νομιζουμε μερικοι οτι στα ευρωπαικα παιχνιδια και σε ανοιχτους χωρους με καποιο μαγικο τροπο ο τσικινιο θα γινει ορτα, ο ζελσον θα βρισκει στοχο, ο βελντε θα δημιουργει, ο γουιλιαν θα ειναι ετοιμος και θα νιωθει φρεσκαδουρα και οι σταμενιτς με τον ολιβειρα θα μεταμορφωθουν ορμπαιθ και Dudu.
Να δουμε λοιπον στους ανοιχτους χωρους ποιος θα τροφοδοτει πλαγιους και φορ και δεν θα αναλωθουμε σε ρεσιταλ σεντρων.
hang your demons
Bookmarks