Ναι, από τα σύννεφα πέσανε... Το συμβόλαιο του Γουίλιαμ ειδικά να το κόψουν από τον Μιλτιάδη, για να μάθει να κάνει παραγγελιές, ο τρόμπας...
Oπα, ο Κοστινια ειναι επίσης επιλογη Καρβαλιάρ, οχι Κορδόν.
Κάτι μου λέει πάντως οτι Γενάρη θα παιζει και ο Ορτα και ο κοντός στην ομάδα + κάποιος μεσοεπιθετικος
Οι φημες λένε για πολυ μεγάλη γκρινια στη διοίκηση και αναγνωριση περι λαθών. Και γενικά επειδη οπου υπάρχει έντονος καπνός, υπάρχει και φωτιά, δε θα εκπλαγω καθόλου.
Ηδη τα ρεπορταζ λένε οτι ο Ουκρανος ειναι εκτός ομάδας πλέον, ο Βέλντε αν συνεχισει έτσι θα φυγει, Στάμενιτς μάλλον θα διακοπει ο δανεισμός και θα πάει αλλού. Μονο τον Γκαρθια θα κρατησουν γιατι θεωρουν οτι δε παιζει να έχει πέσει τοσο έξω ο Μεντί και ισως τον Γουιλιαν αλλά οχι με αυτά τα λεφτά.
Ναι, από τα σύννεφα πέσανε... Το συμβόλαιο του Γουίλιαμ ειδικά να το κόψουν από τον Μιλτιάδη, για να μάθει να κάνει παραγγελιές, ο τρόμπας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έμειναν εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Βέλντε και ο Ολιβέιρα που έχουν απογοητεύσει μέχρι τώρα, ο Στάμενιτς από βασικός στα πρώτα ματς πλέον το πολύ να μπει στο τελευταίο 5λεπτο, ο Γκαρθία στις ευκαιρίες που πήρε δεν κατάφερε να δείξει κάτι αξιόλογο, το ίδιο και ο Γιάρεμτσουκ, ο Γουίλιαν είναι μονίμως εκτός, ο Γιαζίτσι είχε την ατυχία. Όλες οι μεταγραφές δηλαδή που έγιναν για τα χαφ και την επίθεση θα μπορούσαν να μην έχουν γίνει και η ομάδα δε θα ήταν χειρότερη. Money down the drain θα έλεγε κανείς.
Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι φέτος, πρέπει να γίνουν 3 καλές κινήσεις τον Ιανουάριο σε χαφ και εξτρέμ. Το αριστερό μπακ μπορεί να περιμένει έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.
jonk (09-11-24)
ναι. 3 και πρεπει να ειναι ενδεκαδατες. αν συνεχιζουμε στην ευρωπη 3 αλλαγες θα δικαιουμαστε ετσι κ αλλιως.
αν εχουμε αποκλειστει και ημαστε εντος διεκδικησης πρωταθληματος μπορουμε και πανω απο 3.
θα ελεγε κανεις 2 εξτρεμ, ενα για καθε πλευρα και ενα καλο επιθετικο χαφ. αλλα μπορουμε να παρουμε 1 αριστερο εξτρεμ μιας και δεξια εχουμε ζελσον και στα χαφ 2 παικτες.αν συνεχιζουμε ευρωπη εγω θα επαιρνα παικτη για διπλα στον Εσε και ενα για μπροστα τους, αυτο που μας λειπει κυριως δηλαδη.
hang your demons
Οι μεταγραφες τον Γεναρη θα ειναι 5+....... 3 ειναι οι αλλαγες που μπορει να κανεις στην ευρωπαικη λιστα +1 αν θυμαμαι καλα που δεν δηλωσες.Τρεις μεταγραφες για το πρωταθλημα δεν φτανουν, αν το θες......Αριστερο μπακ, Σεντερ φορ, 2 εξτρεμ-επιθετικα χαφ,και επιτελους 1 αμυντικο χαφ(ΣΚΥΛΟ).......
Πόσο να κρατήσουν οι βροχές που έρχονται, άραγε;;;
Θα προτιμούσα να κάναμε 3 καλές και στοχευμένες κινήσεις παρά να έρθει πάλι μισή 11άδα, ειδικά αν το αρμόδιο επιτελείο δεν έχει αλλάξει ριζικά. Μας παίρνει και για άλλες τόσες αποχωρήσεις. Ας πάρουν περισσότερα λεπτά ο Κωστούλας (του οποίου η διαχείριση είναι κάκιστη κατά τη γνώμη μου), ο Παπακανέλλος και ο Μπακούλας μέχρι το τέλος της σεζόν.
evang (09-11-24)
o κωστουλας που λετε και ξαναλετε που θα παιξει ρε παιδια? σεντερ φορ δεν τον λες. εννοω δεν το χει το γκολ για να κανει κανενα ρεπο του καμπια.
τεχνικη για να παιξει σε αλλη θεση δεν εχει.
πονταρει σε αυτον στο να κλεψει και να πιεσει μπροστα. ο μασουρας των νεων ειναι.
να μου πεις ο ουκρανος που τον βαζει φορ 1 γκολ εχει βαλει.
hang your demons
Δεν θα διαφωνησω μαζι σου αν θες να στηριξεις αυτα τα παιδια απο τωρα και να τους δωσεις πολλα λεπτα συμμετοχης,αλλα εχεις και ενα πρωταθλημα να διεκδικησεις και οχι μονο.....Αυτη την στιγμη που μιλαμε, ποιοτητα στον Ολυμπιακο υπαρχει στη Θεση του τερματοφυλακα, στην αμυνα και 1 κουκος στην επιθεση...τελος.Θελουμε σοβαρες ενεσεις ποιοτητας και γρηγοραδας απο το κεντρο και μπροστα, και οποιος δεν το βλεπει, η τυφλος ειναι, η δεν ξερω τι....
Ο συγκεκριμένος Κωστούλας, τους συγκεκριμένους εμάς, θα έπρεπε να μας κάνει μήνυση για τον τρόπο που τον χρησιμοποιούμε και σε αυτήν την κατηγορία μπορεί να μπει και ο Παπακανέλλος αργότερα...
Εκτός από τερματοφύλακες, αμυντικούς και μέσους, αυτή η ομάδα αν δεν παρουσιάσει συγκεκριμένο επιθετικό πλάνο, πρέπει να της απαγορευτεί να χρησιμοποιεί νέους σαν επιθετικούς χαφ, εξτρέμ και κεντρικούς επιθετικούς.
εγω γιατι βαζω στοιχημα οτι και το γεναρη θα μαζεψει σαπακια ο βαγγελας , δεν μπορει η γελοια ο παλετας να φερνει μοντσε κ σιφουεντες και εμεις που εχουμε φραγκα να φερνουμε σταμενιτς κ γκαρθια
Τι θα γίνει στην πραγματικότητα: Μπιέλ και Ραμόν σαν νέες προσθήκες, καθιέρωση Ροντινέι στα εξτρέμ, ανανέωση επιστοσύνης σε Βέλντε καθώς αποτελεί σημαντική επένδυση, έρχεται δανεικός ο Α. Όρτα.
Και πέρσι σαπακια θα έφερνε αλλά μετά σας άρεσαν ο ορτα ο τσικινιο και ο Καρμο και προσευχοσασταν στον Τούτατη να τους κρατήσει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (10-11-24)
adamo (09-11-24)
Βλέπω τον Εντου τον βγάλαμε ήδη αποτυχημένο κι αυτόν, αφού είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν σαπάκια.
Απο περυσι το καλοκαιρι, οι διοικουντες της ομαδος, προσπαθησαν σκληρα και τα καταφεραν να χαθει καθε ποδοσφαιρικη λογικη με καθε κινηση τους, ακομα και μετα τον Γεναρη,αλλα εκει επαιξε μεγαλο ρολο η τυχη,ΟΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ τζακποτ.......(προπονητη,παιχτες κλπ).Δεν πηραν το μαθημα ακομα και μετα την κατακτηση του ευρωπαικου...Σχεδιασμος για τα πανηγυρια, και τωρα αναμενουμε στωικα να ερθει ο Γεναρης.......Αν συνεχισουν ετσι και τον Γεναρη, το Καραισκακη θα τους βριζει εν χορω.........Το κακο με αυτο ομως ειναι οτι θα τους παρει η μπαλα ολους........
Πολλή γκρίνια το Καραϊσκάκη προχτές πάντως. Με το που έπαιρνε κάποιος παίκτης τη μπάλα έπεφτε μπινελίκι κατευθείαν, οι μισοί έβριζαν που δεν έκανε σέντρα/πάσα, οι άλλοι μισοί που δεν έκανε σουτ. Λέμε να είναι γεμάτο το γήπεδο αλλά να μην είναι γεμάτο άμπαλους.
Bookmarks