Paneas (21-07-24)
Εγώ θέλω να δώσει 10 για τον Ορτα, 15 για τον ποντένσε και τελικά να πάρει με 22 τον καρμο και μετά να βγει σε συνέντευξη και να πει "έδωσα παραπάνω γιατι βαρέθηκα να με λένε τσιγγούνη στο reddna".
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (21-07-24)
Παιδιά, επειδή δεν ξέρω τι δουλειά κάνετε οι περισσότεροι, ή αν είχατε ποτέ άνθρωπο πάνω απ' το κεφάλι σας, απλά να σας πω οτι δεν λειτουργούν οι επιχειρήσεις όπως νομίζετε. Ο τεχνικός διευθυντής υπάρχει για κάποιο λόγο. Δεν πάει ο Βαγγελας κάθε πρωί στο γραφείο, ώστε να ασχοληθεί με κάθε μεταγραφή. Έχει ένα Χ διαθέσιμο μπάτζετ στον Ντάρκο, το οποίο αυξάνεται και μειώνεται ανάλογα με τις αγορές και τις πωλήσεις κι έτσι πορεύεται η ομάδα.
Δεν τις κάνει ο Βαγγελας τις μεταγραφές, ούτε μπορεί να βάλει το χέρι στην τσέπη όσες φορές θέλει. Τι σόι πράγμα δεν καταλαβαίνετε, είναι προς μελέτη από επιστήμονες.
Paneas (21-07-24)
Έχουν σφίξει οι ζέστες.
Δεν ήταν για σένα το σχόλιο. Ξέρεις τι αγάπη σου χω, όσο μαλακας κι αν είσαι. Θέλω τόσα πολλά χρόνια να γράψω το ποσό άσχετος είναι ο κόσμος, που νομίζει οτι έχει την παραμικρή μυρωδιά για το πώς λειτουργούν τα πράγματα. Ένα μάτσο καφενοβιοι, λένε σε ένα δισεκατομμυριούχο, πως πρέπει να τρέξει μια επιχείρηση.
jonk (21-07-24)
Ρε Δημήτρη, δεν μπορούμε να σχολιάζουμε ανάλογα με το τι ΘΑ κάνουν. Αυτή τη στιγμή καλώς ή κακώς, δεν έχουμε ούτε ένα εξτρεμ που μπορεί να κάνει σέντρα, ούτε ένα φορ ακόμη σίγουρο, κανένα δημιουργό με καλή κάθετη ή /και καλό τελείωμα ή /και καλή ντρίπλα.
Επίσης έφυγε ο καλύτερος μας στόπερ και που είχε δέσει και με το να άλλον και πήραμε έναν μικρής εμπειρίας και αμφιβόλου αξίας.
ΝΑΙ εμπιστευόμαστε τον μεντι που δείχνει ότι και με τα πιτσιρίκι είναι ικανός να κάνει πράγματα, ΝΑΙ γουστάρουμε τα πιτσιρίκια, αλλά είμαστε και ρεαλιστές.
Και η αλήθεια είναι ότι αν δεν μείνει ο κάμπιας (όσο δεν υπογράφει είναι 50- 50), θα έχουμε χάσει 60 γκολ, 40 ασίστ, 275key passes. Επίσης θα έχουμε χάσει την δύναμη στο ψηλό παιχνίδι και στην αμυντική λειτουργία.
σου κανω ενα μαθημα τσαμπα τωρα
ενα project το τρεχει μια ομαδα απο διαφορους project manager που συνηθως καποιος εχει το lead οριζουμε τους στοχους και βαζουμε recources (μεσα σε αυτα κ το budget) , θελουμε τον α τον β τον γ, ποτε πρεπει να τους εχουμε τοτε , σε αυτη την ημερομηνια μπαινει ενα milestone , αν χαθει το milestone γινονται actions ξαναμπαινει milestone αν και αυτο χαθει πας steering commitee και ζητας πιο πολυ μπατζετ και ξανα απο την αρχη , ετσι βγαζω το μεροακαματο
μητσο πλακα σου κανω , επελεξες το μονο κομματι που μπορω να μιλησω με χειρουργικη ακριβεια
Ο Ολυμπιακός μπορεί απλά να τρέχει όπως οι ομάδες δημιουργίας λογισμικού στις οποίες δουλεύω εγώ συνήθως.
- Πότε θα είναι έτοιμο;
- Όταν το τελειώσουμε.
Εγώ ξέρω πάντως ότι διαβάσαμε εδώ πέρσυ το καλοκαίρι (ακόμα και πολύ πιο μετά) ότι δεν κάνουν Έσε, Τζολακης και δεν είναι δυνατόν να πορευόμαστε με τον Ελ Καμπί βασικό φορ. Οπότε βασικά απλά παίρνω ποπκορν (σταφίδες καλοκαίρι γαρ) και απολαμβάνω πλέον με πλήρη επίγνωση ότι τα μισά σχόλια γράφονται μόνο και μόνο επειδή το φόρουμ είναι outlet γκρίνιας.
Να σου απαντήσω εγώ: Το σέβεσαι ο ίδιος πρώτα και δεν μαζεύεις ό,τι βρεις, ούτε στο τέλος της περιόδου των μεταγραφών μαζεύεις βασικά γρανάζια του σχεδιασμού για να περισώσεις ό,τι δεν περισώζεται.
Δεν γινόταν αυτό πάντα - κάθε φορά σχεδόν, είχαμε άλλο τρόπο να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (21-07-24)
Ρε το πρόβλημα του ολυμπιακού δεν είναι ούτε οι στόχοι, ούτε η τσιγκουνιά, ούτε τα άσχημα πρότζεκτ. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει κάποιος που κάνει κουμάντο και ή δουλεύει τον μαρινάκη ψηλό γαζί ή είναι άσχετος από ποδόσφαιρο.
Δεν γίνεται να πιστεύεις ότι μπορείς να βρεις φθηνότερο παίκτη από τον Ορτα
Josimar (21-07-24), Nikolaos_Kokkinos (21-07-24)
Bookmarks