maniak7 (26-09-24)
Είσαι άδικος: Μία χαρά λάθη έχουν κάνει στην προσπάθεια να διορθώσουν προηγούμενα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (26-09-24)
Νομίζω ότι έχουμε νέα περίπτωση Φετφατζίδη με Ουνάς. Αυτά!
Αν ο Μέντι δεν βάλει τους μικρούς που έκαναν ωραία πράγματα στην προετοιμασία και έχουν και τρεξίματα απλά θα χαιρετίσει σύντομα αλλά και άδικα! Γιατί στην πραγματικότητα δεν φταίει και δεν το αξίζει να τον διώξουν μετά από το Ευρωπαϊκό που μας έφερε!
Υ.Γ.: Κάτω τα χέρια από τον Μέντι και από τα παιδιά της Ακαδημίας που μας κάναν περήφανους!!!!
Nikolaos_Kokkinos (25-09-24)
Ντάνι Γκαρθία
Γιάρεμτσουκ
Σέρζιο Ολιβέιρα
Γουίλιαν
Ουνάς
Με αυτές τις μεταγραφές είμαστε από τα φαβορί για το Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 21/22.
chainsaw (25-09-24), jonk (26-09-24), Nikolaos_Kokkinos (25-09-24), panahs7 (27-09-24), panos23 (25-09-24)
Επιθετικό θέλουμε;
Nikolaos_Kokkinos (25-09-24)
Η απορία σου οφείλεται κυρίως στο ότι συμπεραίνεις τον την αποστολή τους από τις πληροφορίες που έχεις και την θεωρητική λογική συνέπεια των δεδομένων. Έχεις όμως τις σωστές πληροφορίες;;;
(Δύσκολα τα πράγματα)
Δεν είναι τωρινή μεταγραφή...
Σταματηστε βρε... Ο προεδρος θα κανει 3 με 4 μεταγραφαρες τον Γεναρη και θα παμε τρενο!!
redbaron (25-09-24)
Καλά, αυτό ισχύει γενικά για την ενασχόληση μας με τα επαγγελματικά αθλήματα. Προσπαθούμε να καταλάβουμε κάτι το οποίο μας είναι παντελώς άγνωστο σαν βίωμα. Υποθέσεις κάνουμε και προσπαθούμε να διασταυρώσουμε πληροφορίες που ακούμε από'δω και απο'κει μπας και μάθουμε κάτι παραπάνω.
jonk (26-09-24), Nikolaos_Kokkinos (25-09-24)
Άρχοντα,10άρι μην πάρεις και όλα καλά!Αν καταφέρεις να κάνεις παρέλαση ως παραστάτης τότε χαλάλι σου...
κοιταμε και τον κοναν το αριστερο μπακ που θελαμε και πιο παλια οταν ειχαμε μαρτινς προπονητη. τον ειχε στην γκιμαραες. εχει μεινει ελευθερος απο 7 σεπτεμβρη
hang your demons
Βάρβαρη προσέγγιση...
drizzt (26-09-24), maniak7 (26-09-24), Nikolaos_Kokkinos (25-09-24)
Μάγος στον πρωταθλητή, αρτιστας στη sportday, κραμμα Γκάνταλφ με Βαν Γκογκ πήραμε ρε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (26-09-24), maniak7 (26-09-24)
Είναι προφανές ότι δεν έγιναν μεταγραφές το καλοκαίρι για να παίξουν οι νέοι! Γι αυτό τώρα φέρνουν παλαιμαχους να καλύψουν τα κενά
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άμα έτσι γινότανε οι δουλειές θα βγάζαμε συμπληρωματική βαθμολογία τον Ιανουάριο, γιατί ήταν καλές οι μεταγραφές τελικά και είχαν λογική, αλλά για κάποιον λόγο δεν έπιασαν.
Τώρα τους παίρνουμε, για να παίξουν τώρα και να βοηθήσουν την ομάδα, για αυτό και τα συμβόλαιά τους, δεν είναι τύπου 300 χιλιάρικα κλιμακωτά στην πενταετία να ξεκινάμε φέτος από 200 - δεν είναι επενδύσεις για το μέλλον και προσθήκες για τις ακαδημίες...
Με τον μακαρίτη στην κάσα και εγώ θα την βγάλω την διάγνωση και θα προτείνω και την σωστή θεραπεία.
Ενώ άμα βγάλουμε εμείς εδώ στο φόρουμ νωρίς πόρισμα για τις μεταγραφές θα αλλάξουμε την ιστορία του συλλόγου.
Αν θέλουμε να τους δούμε πρώτα να παίξουν 20 παιχνίδια με την ομάδα για να βγάλουμε πόρισμα μπορεί να κάνουμε ανεπανόρθωτη ζημιά.![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
maniak7 (26-09-24)
Bookmarks