jonk (30-08-24), Nikolaos_Kokkinos (30-08-24)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
υπομονη , ακομα δεν εχει παιχτει το τελος της φαρσοκωμωδιας , ο χοντρος στα παζαρι , περιμενετε να δειτε τι θα μαζεψει για ενισχυση και εδω ειμαστε , θελω να μου αναλυσετε το πλανο του βαγγελα μετα
adamo (30-08-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πότε έγινε αυτό ρε; Πουθενά δεν έχει πάει.
Βαριέμαι να λέω συνέχεια τα ίδια. Όταν θα κάνετε quote τον άλλον δεν θα γράφετε πράγματα που δεν έχει πει. Ή δείξε μου πότε είπα ότι είμαι ευχαριστημένος ή μη με ξανακάνεις quote γιατί δε θα τα πάμε καλά.
οι δηλωσεις του θειου περι ντουλαπας ειχαν ξεκαθαρα αποδεκτη το βαγγελα , θυμηθητε τι ελεγε μετα το ματς απο την καλλιθεα και την αλλαγη στασης
Μαρκο Σιλβα 2 ?
Δεν εισεπραξα κατι τετοιο για να ειμαι ειλικρινης
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πάμε γερά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
δεν παρατηρητε , οπως χθες ο κοντος ποσταρε φωτο με τους 2 να εχουν φυγει κ αυτον τριτο , επιλογος ηταν
Ευχαριστημένος πολύ δεν είμαι (δεν θα ήμουν καθόλου χωρίς Κύκλωπα και Βέλντε) με τις μεταγραφές, αλλά να την πέσω στον Πρόεδρο που με έκανε κυπελλούχο Ευρώπης δεν είναι του στυλ μου.
(γελούσατε, όταν έλεγα για 5,5... Κάπου εκεί θα πάρει ο Κοντός, αν πάει στους Άραβες και με σχεδόν μηδενική φορολογία. Στο καλό και να μην μας γράφει)
Paneas (30-08-24)
Bookmarks