"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (15-08-24)
Nikolaos_Kokkinos (15-08-24)
panahs7 (16-08-24)
Λεβανταντε Ντάνιελ βενγκα βενγκα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε μλκς κοιτάω τις ομάδες που θα είναι φέτος στο Γιουροπα, και βλέπω ότι στη φάση των 16 και μετά, δεν θα είναι πιο δύσκολο από το περυσινό κονφερενς. Κρίμα να μην έχουμε το ίδιο ανταγωνιστική ομάδα. Όχι ότι θα το κατακτήσουμε ξανά, γιατί αυτό πάντα θέλει τύχη, αλλά μπορούσαμε να πάμε μια 4αδα με τις κατάλληλες προσθήκες.
Το κακό είναι ότι το πρωτάθλημα μάλλον θα είναι πολύ εύκολο φέτος και αυτό θα μας φέρει πάλι πίσω
Εύκολο δεν είναι ποτέ τίποτε.
Ειδικά με τη βαζελα που η κωλοφαρδια της είναι ασύγκριτη και δε ψοφαει με τίποτε.
Ομάδα της κυβέρνησης είναι τι ακριβώς περιμένεις;
Θυμάσαι πως πέρασε πέρσι τον παοκ; Και χθες έκλεινε τα ματια η καλή Παναγιά για ώρες αλλά είναι τόσο ανίκανοι που δε πέρασαν.
Θεωρω οτι το Γιουροπα ειναι πιο δυσκολο. απο ολες τις αποψεις.και λογω ομαδων και λογω περισσοτερων παιχνιδιων.
εχουμε μια τρανη ευκαιρια να κανουμε μια μεγαλη πορεια και να δειξουμε οτι η κατακτηση του κοφερενς δεν ηταν τυχαιο πυροτεχνημα. μεχρι στιγμης ομως δεν ειμαστε καλυτεροι απο περσι βαση ροστερ.
δυσκολο και ο ελ καμπι να ξανακανει τετοια χρονια.Αν δεν αναστηθει και ο Γιαρεμτσουκ θα εχουμε μεγαλυτερο προβλημα.
Αν ερθουν ποντενσε, αντι-καρμο, ορτα ή αντι-ορτα,αντιφορτουνης και αριστερο μπακ το ξανασυζηταμε.
Αργησαμε φετος και δεν μπορεις να πεις ως τωρα οτι η ομαδα ειναι καλυτερη απο περσι. θα το δουμε οταν τελειωσουν οι μεταγραφες.
Προσωπικα περιμενα τωρα να συζηταμε μονο για το κερασακι και να ειχανε γινει προσθηκες που θα μας εκαναν πανισχυρους και για το Γιουροπα.
θα δουμε βεβαια και τι θα κανει παλι ο θειος. εξαρταται πολυ απο αυτον.
hang your demons
Στη θεωρία, όλα γίνονται, αλλά στην πράξη δεν υπάρχει αντίπαλος που θα κοιμάται με τα τσαρούχια. 3 καλές κινήσεις μένουν να γίνουν και όχι μαγικά και πάμε ξανά.
Καταλαβαίνω όποιον αισθάνεται πλήρης από τον Μάιο και μετά και σίγουρα έχει κάθε λόγο να το κάνει, αλλά για τον σύλλογο, διαχρονικά, η επόμενη μέρα ήταν εξ ίσου ή και περισσότερο σημαντική.
Καλός ο θείος, αλλά δεν θέλει και πολύ να την πιστέψεις λίγο παραπάνω και να κάνεις τον Γκαρσία play-maker, ή τον Ντόη παίκτη - πολυεργαλείο, επειδή κάποιοι στη διοίκηση νομίζουν ότι ακόμα μπορούμε να κάνουμε στο παζάρι τους κακομοίρηδες μήπως και μας κόψουν και από τα μεταφορικά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ρε Αντώνη, για τον κόσμο πάει το "πλήρεις", όχι για την ομάδα - όσο μπερδεμένα και να σας φαίνονται, βγάζει μάτι η διάκριση... Η ομάδα λειψή ήταν και όταν πήρε το Ευρωπαϊκό - τώρα θα έγινε; Από πλευράς υλικού, αρκετή ποιότητα παραπάνω τη θέλουμε, όσο και να βελτιωθούν όσοι δεν είναι έτοιμοι ακόμα - το ζήτημα είναι πού θα την ψάξουμε...
Παντως κοιτουσα τις μεταγραφες των ελληνικων ομαδων στο transefermarket. Εχουμε ξοδεψει τα ιδια με παο μεχρι τωρα, περιπου 11-12εκ. οι αλλοι δυο τα μισα. Ποσα της πλακας. Και θελουμε να ανεβουν οι ομαδες στην ευρωπη (τροπος του λεγειν, χαρηκα που αποκλειστηκε ο παο χθες!), αλλα περα απο το οπαδιλικι, αυτα τα ποσα ειναι της πλακας και για τις μεσαιες ομαδες των αναπτυγμενων πρωταθληματων.
Παντως μου αρεσε η ομαδα στα φιλικα (εκτος απο την νοτιγχαμ που ηταν λιγο τσιρκο παιχνιδι), μου αρεσουν οι μικροι, αλλα ειχαμε πει οτι ειναι ευκαιρια φετος να ενισχυθουμε και να ξεφυγουμε σε αλλο επιπεδο, αλλα δυστυχως δεν θα γινει. Το europa αποτι ειδα τις ομαδες ειναι πολυ δυσκολο, δεν ξερω αν ειμαστε σαυτο το επιπεδο ακομα, ελπιζω οτι η φανελα θα τους παρασυρει καπως, αλλιως μην περιμενουμε πολλα.
chainsaw (18-08-24), Nikolaos_Kokkinos (16-08-24)
Πολύ φιλότιμος να μην είναι ο θείος και όλα τα υπόλοιπα γίνονται... Παίκτες, θα έρθουν.
Bookmarks