maniak7 (02-07-24)
Πάντως του Κάμπια γράφεται πως ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες μέρες, και ελπίζω να ισχύει και αν δεν απαντήσει να αποσυρθούμε γιατί ο καιρός περνάει και λείπουν κομβικά γρανάζια. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει η ομάδα και με Φορτούνη, Μασούρα, κι όποιον άλλον έχει πρόταση. Διορία μέχρι το ΣΚ. Το μοναστήρι να 'ναι καλά.
maniak7 (02-07-24)
Δεν πρέπει να ανεβούμε στα 3. Και τα 2,5 πολλά ήταν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (02-07-24), maniak7 (02-07-24), Nikolaos_Kokkinos (02-07-24), Pireotis7 (02-07-24)
Δεν υπάρχει κάτι για να αποσυρθούμε, ο παίκτης έχει συμβόλαιο, δεν είναι ελεύθερος. Πρόταση αναπροσαρμογής έχει γίνει. Αν δεν έχει αποφασίσει σε 10 μέρες που ξεκινάει η ομάδα προετοιμασία, θα πρέπει να βρίσκεται κανονικά στου Ρέντη. Όποιος τον θέλει, πρέπει πρώτα να μιλήσει με την ομάδα, άσχετα αν μιλάμε για 500 χιλιάρικα.
Θεωρώ πώς κάνουμε τα στραβά μάτια προς το παρόν λόγω καλού κλίματος γενικότερα, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι αμφίδρομο, γιατί έχει αρχίσει και ξεχειλώνει και κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει τι γίνεται αν τα πάρει ο Βαγγέλας. 10 μερούλες του έμειναν.
Panah εισαι σιγουρος? νομιζω οτι το +1 στο συμβολαιο του ειναι upon MUTUAL agreement, και οχι owners option, δεν νομιζω οτι μπορουμε να το ενεργοποιησουμε μονομερως.
Αλλα κ ετσι να ηταν, εχουμε δει τι ομορφα που καταληγουν ολα αυτα με τους ποδοσφαιριστες... Που πλεον εχουν καταστησει τα συμβολαια κατι λιγοτερο απο κωλοχαρτα οταν προκειται για τις δικες τους υποχρεωσεις.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν δεν είχε ενεργοποιηθεί το +1 αυτή τη στιγμή θα ήταν ελεύθερος και δεν θα είχε καμία υποχρέωση η επόμενη ομάδα του να μας πληρώσει 500K buy-out. Το συμβόλαιο ήταν μέχρι 30/6. Επίσημα δεν θα έπρεπε να μιλάει με άλλες ομάδες, εκτός αν του έχει δώσει άδεια ο Ολυμπιακός να το κάνει. Που μπορεί να έχει γίνει λόγω καλής διάθεσης όπως είπα, αλλά θα πρέπει να αποφασίσει κάποια στιγμή.
Οκ, το ξερουμε σιγουρα οτι δν ειναι ελευθερος εδω κ 2 μερες?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε Νίκο, με το τί νομίζετε θα ασχολούμαστε;
Θέλει να μείνει το παιδί, μένει και έτσι έναν χρόνο - δεν θέλει, φέρνει 10.000 καφετιά και πάει όπου θέλει. Δεν θα τα λέμε κάθε φορά από την αρχή.
Δεν είναι κουβέντα όμως, κάθε τόσο να λέμε το ίδιο. Να μην έχει αναφερθεί, να το διευκρινίσουμε. Το να ρωτάμε τον άλλον κάθε τόσο αν είναι έτσι όπως μας τα λέει, το λες και προσβλητικό...
Κάποια προβλήματα προσωπολατρείας τα έχει, αλλά ξέρει τί σας λέει και σας τα γράφει και απλά - όχι σαν κάτι άλλους που σας μεταφέρουν και τα ποστ...
Nikolaos_Kokkinos (02-07-24)
Με μισό χαρτί εξαγορά, ελεύθερος είσαι - μην λέμε ό,τι θέλουμε.
Χαρτια, καφετια, τζογος, κοκκαλα, ο Αυγολεμονος μας λειπει ρε αλεπουδιαρηδες να μουρλοποιηθουμε
Δεν αξίζει τον κόπο να χαλάσεις τον κόσμο για αυτό, για τέτοια ποσά και με τέτοια συμβόλαια - τα βρίσκεις πρακάτω και αφού υπάρχει συγκεκριμένο αντίτιμο - σε τί να σου κάνει ζημία η διαπραγμάτευση; Να σου ζητήσει ο άλλος να πάει ελεύθερος εκεί;
Focus FM 23:00 - 02:00 όταν μιλάει ο Τζόρνταν. Εκεί βγαίνει τώρα.
maniak7 (02-07-24)
Το συμβόλαιό του ανανεώθηκε αυτόματα καθώς πληρώθηκε ο όρος της συμμετοχής του στο 75% των αγώνων της ομάδας.Παράλληλα υπάρχει και όρος-ρήτρα αποδέσμευσης 500 χιλιάδων ευρώ.
Θα την πληρώσει η νέα του όμαδα εφόσον αποχωρήσει από την ομάδα που είναι και το πιο πιθανό.
drizzt (02-07-24)
voskos_7 (16-07-24)
drizzt (02-07-24)
Bookmarks