ΈΜΕΙΝΑΝ Τζολάκης Κάρμο{έστω και δανεικό} Καμπί και ο τιτανομέγιστος Μασούρας.
Χάσαμε μάλλον Ορτά , Ποντένσε και Φορτούναρο{τουλάχιστον ο αρχηγός θα έρθει του χρόνου ή σε δύο χρόνια.}
Ελπίζω οτι θα δοθούν ευκαιρίες στους μικρούς.
Έχει ακόμα μια τετραήμερο/πενταήμερο περιθώριο μπροστά η διοίκηση να βελτιώσει το ρόστερ.
Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη η εικόνα.Με πρόσχημα και τα 100 χρόνια ξέρω εγώ.
Αυτό που με χάλασε ΠΟΛΥ όμως ήταν η νίκη των βαζελων και το ξεσάλωμα τους και τι θα μπουρουμπουρου λένε δεν....
Κάποια στιγμή θα κάνανε κάτι το δουλέψανε δεν λέω αλλά αρρώστησα ρε γαμώτο μου.
Κακιστη διάθεση έχω.
Nikolaos_Kokkinos (30-08-24), panahs7 (30-08-24)
Ξενέρωτη 30 Αυγούστου φέτος...
Οι ακριβές μεταγραφές δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία. Κοιτάξτε τον ασπρομάλη στους γείτονες και θα καταλάβετε.
5.5 μύρια τον χρόνο οι άραβες στον κοντό.
Τον ευχαριστούμε, ας πάει στο καλο.
Paneas (30-08-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Χαιρομαι που αρκετοι κρατανε πισινη εδω μεσα μεχρι τελευταια στιγμη, μηπως τυχον γινει κατι.
Μετα θα παρω πασατεμπο και θα το απολαυσω.........
Κοουτς81 (30-08-24)
Nikolaos_Kokkinos (30-08-24)
Paneas (30-08-24)
Paneas (30-08-24)
Oberon γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Paneas (30-08-24)
jonk (30-08-24)
Ο θείος δήλωσε ότι θέλει να κανουνε μεταγραφές όχι απλά για να κανουνε αλλά αυτούς που θα είναι πραγματικα χρήσιμοι.
Αυτό που είπε έρχεται σε κόντρα με τον σχεδιασμό έτσι όπως τον βλέπουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
φαινεται ένα ότι κατσει λόγω ότι ξεμείνανε από χρόνο. Δεν αποκλείω ο θείος να τους έβαλε στοπ σε κάποιες επιλογές.
επισης τόσο καιρό υποτιθεται ότι υπήρχε ένα πλάν μπι εφόσον ποντενσε και ορτα δεν ερχόντουσαν. Δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Υποψήφιους μπορεί να είχαν αλλά προχωρημένες εναλλακτικές επιλογές όχι.
hang your demons
jonk (31-08-24)
Bookmarks