Μακάρι (αν έρθει, γιατί δεν είναι σίγουρο) να βγει νέος Φουστέρ ο Μπαουτίστα, αλλά αν έπρεπε τώρα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτόν και παραμονή Ναβάρο θα διάλεγα Ναβάρο.
Στο πάνθεον των σοτών γράφεται και η περισπούδαστη ανάλυση που σκοτωνόταν η Πόρτο να σιγουρέψει ότι θα πάρει τα λεφτά του Μαρινάκη για να σωθεί από τις δαγκάνες της ΟΥΕΦΑ... Προς το παρόν, ας ασχοληθούμε τώρα με την πιθανότητα κάποια στιγμή, μία φήμη για έναν που και φαίνεται και είναι μαλάκας, να μην μετουσιωθεί σε είδηση. Και πολύ μας είναι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μακάρι (αν έρθει, γιατί δεν είναι σίγουρο) να βγει νέος Φουστέρ ο Μπαουτίστα, αλλά αν έπρεπε τώρα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτόν και παραμονή Ναβάρο θα διάλεγα Ναβάρο.
jonk (11-07-24)
Να μην έρθει - ο Φουστέρ είχε κάποιες δεδομένες σταθερές και πάνω σε αυτές έκανε καριέρα εδώ και το κυριότερο, ήταν μέσος. Δεν έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, ούτε το 10ο στην Ευρώπη, αλλά Β Ισπανίας να πειραματιζόμαστε με απόκληρους της ποδοσφαιρικής πιάτσας, μήπως και πιάσουν την καλή, δεν είμαστε και πρέπει να γίνει σαφές σε όλους όσους είναι εδώ και όσους ήρθαν. Άσε Μπα και Κωστούλα και πάρε έναν κανονικό - τέτοιους βάλ'τε τους στον κώλο σας, όποιοι και αν είσαστε εσείς που τους ξέρετε.
Μετά την τελική ευθεία που ήταν ο Κάρμο, ήρθε ο Νικολακόπουλος να προσθέσει στις τελικές ευθείες και τον Κάμπια... Ε, τώρα, ξέρετε πώς θα πάει αυτό...
Nikolaos_Kokkinos (11-07-24)
Γαμαει ο νικολακο, λεω να του ζητησω να μου πει 40 νουμερα ωστε να παιξω τα υπολοιπα 5 που δεν ειπε κ να κερδισω το τζοκερ.
Τι μαλακας ειναι αυτος ρε σεις?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikolaos_Kokkinos : 11-07-24 στις 16:44
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ισχυει αλλα ειναι σιγουρο κερδος με αυτον τον καραγκιοζη, θα περιμενω να μαζεψει πολυ τζακ ποτ κ μετα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ξεκινησαμε διαπραγματευσεις λενε με τον 25χρονο Τουρκο εξτρεμ της Ντερμιρσπορ Γιουσουφ Σαρί. τον θελουν και παο αεκ και παοκ.
τον ειδα λιγο βιντεο μια μιξη βαλμπουενα και φετφα με τουμπες οταν βαζει γκολ λουα λουα
hang your demons
Μακάρι να τον βοηθήσει κάποιος οικονομικά γιατί δείχνει πως δεν μπορεί. Το λέω σοβαρά και ο ίδιος το είχε πει πέρσι πως θέλει συμπαίκτη, απλά ελπίζω να μην εννοεί απλά μαλάκα...
Νίκο, ραντεβού για ρίζα, πότε έκλεισες;;;
Ο Νικοβλαξ είπε ότι εκτιμά πως ο Κάρμο δεν θα μείνει στην Πόρτο, αλλά θα πάει σε άλλη ομάδα και δεν το λέει από τώρα γιατί και καλά σέβεται τον Ολυμπιακό που τον κρεμάει. Άρχισε η αποδόμηση του παίκτη. Εν τω μεταξύ όλο το "ρεπορτάζ" είναι τσίρκο και κάνει μπαμ στη φωνή του ότι λέει ψέματα. Δεν έχει ούτε μία άμεση απάντηση, συνεχώς καθυστερεί λες και ψάχνει το κατάλληλο χαρτάκι της απάντησης.
Πώς να μείνει ρε παιδί μου στην Πόρτο; Εδώ και μήνες τον έχουν βγάλει στη βιτρίνα για να μπαλωσουν την τρύπα που έχουν στα ταμεία τους. Ξαφνικά αποφάσισαν ότι τον θέλουν και για βασικό; Και την ίδια ώρα διαπραγματεύονταν με εμάς την πώληση του και έφτασαν και σε συμφωνία;
Η λογική λέει ότι δεν τα βρήκαν ποτέ στα λεφτά και το ρίχνουν στον παίκτη.
Γιαυτο ειπα θα περιμενω να γεμισει το τζακ ποτ.... σταματηστε να ειστε joke-poopers, ξεκινησαμε να κοοροιδευουμε το νικολακοπουλο και το λυσσαξατε (και ειμαι σιγουρος ακομα δεν ειναι σαφες, oυτε εσυ το χεις πιασει, ακομα νομιζεις θα παιξω τα 40) τι διαολο, ολοι απουσιολογοι ησασταν ?
Ναι ρε - θα δίναν 5 χαρτιά, θα έπαιζες το 1, θα βλέπανε το δελτίο με τα 40 και θα βγάζανε τα 5 που έλειπαν αν έλεγχαν την κλήρωση, ή δεν θα έπαιζαν αυτόματα 5 μονόστηλα, αν δεν την έλεγχαν, ώστε και να βγει, να σου δώσουν 820.000...
ΠΟΙΑ 40 ΡΕ γιατι θελεις να με κανεις τρελο? τα 5 που ΔΕΝ ειπε ο Νικολακοπουλος θα παιξω . 5... 50 cents εχει η στηλη
Bookmarks