Κάτι διαβάζω ότι απορρίψαμε πρόταση λέει της Μπάγερν για το Χαράλαμπο Κωστούλα, ακραίο μου φαίνεται.
Γιατί; Έχεις τίποτε καλύτερο να κάνεις;;;
Εσύ έλεγες και σωστά για τον ποιούς πρέπει να κρατήσουμε και ποιοί είναι οι πιο εύκολοι να ξεκινήσουμε. Εγώ λέω ότι μέσα από την διοίκηση, έβγαινε μία σιγουριά, η αποία στην πράξη μπορεί να αποδεικνύεται και ανεδαφική. Χρόνος σίγουρα υπάρχει, αλλά με όλα τα μέτωπα να μένουν ανοιχτά, δεν θέλει πολύ να χαθεί ο έλεγχος και να τρέχουμε και να μην φτάνουμε.
Και εσύ είπες ότι θα επέστρεφες σε 10 μέρες - όλα κι όλα...
Ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να βρούμε να ήταν, είναι 36 και εμείς με αυτές τις ηλικίες έχουμε ένα πράγμα από παλιά να τους κάνουμε να φαίνονται τα διπλά και υποτίθεται έχουμε και εγκαταστάσεις (καλά, με Κορμπεράν, πολλά μηχανήματα δεν τα δουλεύαμε, είναι αλήθεια)...
ΥΓ: Και κλείνει πρώτος ο Κάρμο, λέει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κάτι διαβάζω ότι απορρίψαμε πρόταση λέει της Μπάγερν για το Χαράλαμπο Κωστούλα, ακραίο μου φαίνεται.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Στα 17, σαν Έλληνα, σε αυτές τις θέσεις είναι πολύ πιο πιθανό να σε πάρουν σε τέτοια ομάδα σε σχέση με το να είσαι 22 και να μιλάμε για λίγο μικρότερη ομάδα...
Αν δεν μείνει ο Ρίτσαρντς λένε πάμε για Έντζο Ντίαζ από Ρίβερ. 2 μη κοινοτικούς παίκτες για αριστερό μπακ μου φαίνεται λάθος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνουμε τον Γιαννούλη που τον ξέρουμε και μας ξέρει και είναι Έλληνας. Έχει προτάσεις από βάζελο, Μπαοκ και εξωτερικό και δεν έχει κλείσει πουθενά ακόμα. Δεν αποκλείεται να μας περιμένει.
Αν δε μείνει ο ορτεγκα;
Ούτε ο Γιαννούλης μας περιμένει, ούτε κανένας Ντίας εξετάζεται και ακόμα και να γαμηθεί ο Ντίας, στη θέση του Ορτέγκα, δεν εξετάζεται κανένας τώρα.
Αν δεν μπορεί ο Γιαννούλης ούτε στην Άουγσκμπουργκ να κλείσει, γιατί πρέπει να δοκιμάσουμε τα δικά μας τα νεύρα;
Είναι Έλληνας από αυτούς με το καλό promotion.
Πάμε άλλη μία, λοιπόν γιατί δεν μαθαίνετε όσα και να πάθετε: Όταν βλέπουμε Έλληνα διεθνή στην άκρη του δρόμου, τον αφήνουμε στο πεζοδρόμιο, να βγάλει το μεροκάματό του και δεν τον περιμαζεύουμε...
Τόσα μπουρδέλα έχει η γειτονιά να πιάσουν δουλειά, είναι ανάγκη να τους σπιτώσουμε και αυτούς;;;
Ναι αλλά δεν είναι σύμπτωση πως μόνο εσύ τον θέλεις, μας το έχεις πει περισσότερες φορές από μία, ενώ εγώ που δεν το ψήνω, απαντάω μόνο όταν το ξαναγράφεις εσύ. Ενώ παράλληλα, μόνο για παίκτη στη θέση του δεν ψάχνουμε, που λέει ο λόγος, ενώ και αυτοί που ψάχνουνε και τον θέλουν, δεν δείχνει να σε προβληματίζει ότι δεν κάνουν και τόσο αποφασιστικά βήματα να το πάρουν.
Θέλετε να πάμε με τους κανόνες; Αγαπήσατε τους κανόνες, τώρα;
Να μην μας λες μία φορά την βδομάδα πόσο τυφλοί είναι αυτοί που εμπιστεύεσαι και δεν παίρνουν τον Γιαννούλη τότε, γίνεται;
Γιατί και το ρεπορτάζ με τον Αργεντίνο, μία βδομάδα έχει (στο 10 έχει μόνο 5 μέρες) και έχει προλάβει να διαψευστεί και από το θείο, ακόμα και σαν πληροφορία ότι ψάχνουμε παίκτη σε αυτή τη θέση... Αλλά το εσύ το είδες σήμερα σαν ρεπορτάζ και είπες να μας θυμίσεις τον Γιαννούλη...
Ρε ότι θέλω θα λέω λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις; Να μάθω αν απαγορεύεται απ' τους κανονισμούς περιμένω. Αν έκανα κάτι λάθος να με μπανάρετε, καμία ειδική μεταχείριση. Αν δεν έκανα όμως, περιμένω εξήγηση γιατί ψάχνεσαι και κάνεις υποδείξεις τι θα λέω και πόσες φορές. Δεν θα βγαίνεις από πάνω επειδή μπορείς.
"Αγαπω.. Αγαπω μια πιτσιρικαααα
Εινια τρε, ειναi τρελλα ειναι γλυκα ααα αα"
Τι? δεν καταλαβα? Αυτος ειναι Γιαννουλης β' κατηγοριας δλδ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άμα σας πειράζει η ζέστη, βγείτε έξω... Αφήστε εμάς να δουλεύουμε... Και μην προσπαθείτε να βρείτε εχθρούς εδώ μέσα.
dimitris67 (25-06-24)
Α για να σου πω όλα και όλα Κόκκινε. Τη πιτσιρίκα την έγραψε ο Βαζεος (όχι ο Βεζος που είναι να τη κάνει)
Στα δικά μας, πάει τέλος Ιουνίου έχουμε πάρει 2 παίχτες μαζί με τον Πορτογάλο δεξί Μπακ και περιμένουμε τις ανανεώσεις.
Είμαι πιο αισιόδοξος από τον vosko. Πιστεύω εύκολα ή δύσκολα ένας από τους 3 Πορτογάλους θα μείνει.
Nikolaos_Kokkinos (25-06-24)
Nikolaos_Kokkinos (25-06-24)
Bookmarks