chainsaw (27-06-24)
chainsaw (27-06-24)
Ο Φουρνιέ είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Στο 2.00 στην ΝΑ Ασία να υπογράψει. Φυσικά εκεί παίζουν μέχρι σκύλους και κοκόρια. Σε εμάς είμαι άχρωμος
Ο Πόρτερ, έφαγε νέα πόρτα στο ΝΒΑ, πληρώνοντας 1.25 και μένει Ευρώπη, σίγουρα, λέω ΕΓΩ. Δεν βλέπω στοίχημα πάνω του και μάλλον αυτό οφείλεται στην πρώην ομάδα του, που στοιχηματικά είναι αδιάφορη. Hot free agent, για εμάς, και θα περιμένω μέχρι αύριοω απομεσήμερο για να δω τι θα γίνει με δαύτον και με τον Γάλλο.
Πρόβλεψη: το βλέπω πιθανό ο Πόρτερ να υπογράψει σε εμάς. Δεν βλέπω ενδιαφέρον από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και αυτό είναι ανεξήγητο. Μόνο αν θεωρείται κλεισμένος δικαιολογείται τέτοια μη κινητικότητα.
100% μέχρι στιγμής στις προβλέψεις μας!
Ο Σάσα στους Ράπτορς! (Έβγαλα και μερικά ψηλά με το trade list)
drizzt (28-06-24)
Να σου πω Δημήτρη πώς έχουν τα πράγματα:
Γίνεσαι trade, τελειώνει η υπόθεση για το στοίχημα.
Πας στην καινούργια σου ομάδα. Σε βλέπουν για έναν μήνα, ας πούμε, και λένε αυτός δεν κάνει και σε αποδεσμεύουν.
Μένεις χωρίς ομάδα, βλέπε Ναν, και κοιτάς να υπογράψεις κάπου. Τα καταφέρνεις; Όλα καλά! Δεν βρίσκεις κάτι; Το φθινόπωρο την κάνεις για Ευρώπη.
Ο Βεζενκοφ, πιστεύω, θα μείνει και μετά το φθινόπωρο στο ΝΒΑ.
drizzt (28-06-24)
Εγώ πάλι θα κάνω μία ηλίθια ερώτηση από αυτές που συνηθίζω, άλλωστε: Θα παίρναμε τον Βεζένκοφ, να παίξει στην θέση ποιανού; Τώρα, που δεν θα έρθει, δεν έχουμε κενό εκεί;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για συναισθηματικούς λόγους, δε θέλουμε Σάσα απέναντι. Ο Σλούκας το είχε ήδη κάνει μια φορά, οπότε ήταν πιο "εύκολο" και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο είχε και λόγο να πάει στον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Σάσα, που δεν έχει κανένα λόγο.
Εγώ θα ρωτήσω το εξης: Αν, υποθετικά μιλάμε, ο Παναθηναϊκός δίνει 5 εκατομμύρια ευρώ στον Σάσα κι ο Ολυμπιακός 3.5, τι θα προσάψουμε στη διοίκηση;
Τί κοινό έχουν ένας μαθηματικός, μία τετράδα λάστιχα και ένας ραδιοφωνικός παραγωγός του bljet radio...Προς το παρόν, τίποτα νεότερο. Μόλις βγήκα από τον οργανισμό, όπου ήμουν για άλλη δουλειά.
Έχω απλώς, κάποια ονόματα, που τα γράφω για να μην τα ξεχάσω...
Νας, Γκουτγίερ, Τζόρνταν... Τα ξέχασα ήδη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 29-06-24 στις 03:11
dimitris67 (28-06-24)
Κατανοητό αλλά δεν το λες και πλάνο, να αγοράζεις ότι δεν χρειάζεσαι αλλά το θέλει ο άλλος. Στην τελευταία ερώτηση δεν υπάρχει άθρωπας να σου απαντήσει τόσο υποθετικά, γιατί βλέπεις τί έχει γραφτεί, ξέρεις τί θα γραφτεί και για έναν λόγο προσπαθείς να βρεις κάποιον να σου κάνει τον Σουηδό εδώ μέσα, ότι θα δείξει κατανόηση και πίστη στο πλάνο...
Πολύ σύντομα ένα άπλυτο πρεζόνι με λατρεία στις γάτες που τον δαγκώνουν γιατί έχουν καταλάβει πως πρόκειται περί περιττώματος θα κάτσει στον ΑΞΟΝΑ!
Προσωπικά τίποτα. Η διοίκηση έχει πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί, όπως το γηπεδικό και την προστασία της ομάδας απέναντι στο τρακοσύστημα, γιατί πετάει χαρταετό από τη στιγμή που αυτό επανεμφανίστηκε.
Πάντως έχω μία απορία με τα ποσά που ακούγονται: Υποτίθεται πως από το 25/26 το ανώτατο καθαρό ποσό, για παίκτες και προπονητές, που θα μπορεί να ξοδέψει μία ομάδα θα είναι 12 εκ, με πια λογική μία ομάδα θα δώσει τα μισά σε έναν και μόνο παίκτη;
Εγώ αν κάνει όντως μια πρόταση 2 ή ξέρω γω 2.5 και ο Σάσα επιλέξει τρακη με γεια του με χαρά του δε θα κλαψω. Δε θα δώσουμε εμείς όλο το μπάτζετ για να κάνουμε τα παγώνια στον πρεζακια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ε μετά είσαι παπατζήςαπό εσένα την έμαθα και μετά το έψαξα.
Bookmarks