Επίσημα στην Τουρκ Τέλεκομ ο Χαραλαμπόπουλος
Επίσημα στην Τουρκ Τέλεκομ ο Χαραλαμπόπουλος
chainsaw (26-06-24)
Δεν παίζει να έχουμε δει ταινία στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο να μην παίζει αυτός και η Σολωμού...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αύριο πιστεύω πως θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Τάιλερ, η οποία όπως είπαμε από την Παρασκευή, ήταν τελειωμένη δουλειά. 1.5 τον χρόνο, δεν κατάφεραν οι Αφοί να ρίξουν τις απαιτήσεις του, για 2 χρόνια (η διάρκεια παίζει, χωρίς αυτό να ενδιαφέρει ιδιαίτερα) συν έξτρα. Μπορεί και τώρα που μιλάμε να είναι πράσινο, αλλά δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να το διαπιστώσω. Καλώς όρισες παικτούρα!
Αν ισχυουν τα 5 μυρια για 3ετες στον ντορσευ ειναι πολυ θετικο γιατι:
1. Με ενα τετοιο συμβολαιο ο Ντορσευ θα καταλαβει ποσο τον υπολογιζουν και θα δωσει τα παντα.
πιστευω οτι μπορει να κανει ενα καλο στεπ απ ο ντορσευ και να ειναι καλυτερος και απο την προηγουμενη φορα. Στεπ απ εκανε ο καναν , εκανε ο πητερς γιατι οχι και ο ο ντορσευ?
ειναι στην καλυτερη ηλικια για να το κανει.
2. Ειναι σημαδι οτι οι Αφοι θα δωσουν λεφτα φετος αν δωσαν 5 στο Ντορσευ, οποτε να περιμενουμε να τα σταξουν για τον πιο ακριβο γκαρντ αλλα και τον Βενζεκοφ οταν γυρισει.
hang your demons
Όλα θα πάνε καλά. Μην τρελαθούμε κιόλας...
Για μένα πάντα ΜΟΝΟ ΈΝΑΣ ΚΊΝΔΥΝΟΣ υπάρχει και το λέω ξανά, μετά λόγου γνώσεως:
Να φύγει ο Σάσα από το ΝΒΑ (δεν το βλέπω πολύ πιθανό, βάση στοιχηματικής απόδοσης) και να μην έρθει σε εμάς. Με 1.25 να πληρώνει σήμερα η παραμονή του στο ΝΒΑ, έχω κάπως το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά, αν κάνει πως φεύγει, κόλαση θα είναι η δουλειά, με τον βάζελο να πληρώνει 2.00 να τον αποκτήσει και εμάς 2.50, παρόλο που, όπως διάβασα σε Ολυμπιακό σάιτ, ο μάνατζερ του είπε πως προηγούμεθα στην κούρσα για την υπογραφή του παίκτη.
(Ο Έβανς είναι λευκός και επίσημα. Δεν αποκλείω ΚΑΘΌΛΟΥ να έρθει και ΣΥΝΙΣΤΏ κάτι τέτοιο, ως σοφή κίνηση, λογικού ρίσκου.)
*Δεν θέλω να χαθεί ή να υποβαθμιστεί ο Πίτερς, τον οποίο πιστεύω πολύ και τον θεωρώ τον καλύτερο σουτέρ στην Ευρώπη. Αν είναι με τον Σάσα, να χάσουμε τον Πίτερς, καλύτερα να μείνει ο Βούλγαρος στο ΝΒΑ και βλέπουμε τι θα κάνουμε μαζί του τού χρόνου.
Κοίτα τους που ηρέμησαν με έναν Ντόρσευ...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (27-06-24)
Ντόρσει 2+1 με 4.5 εκ. ευρώ.Σάσα τέλος για φέτος και βλέπουμε για Φλεβάρη.Άλλη μία μεταγραφή στην περιφέρεια και ελπίζω σε άλλη μία παρά τις περί του αντιθέτου φήμες.
Τον Ντόρσεϊ τον πιάσαμε πρώτοι με διαφορά. Για να δούμε τι θα κάνω με τον Τζούνιορ; Θα τιναξω την μπάνκα στον αέρα; Λίγη υπομονή...
*Σωστοί ήμασταν και με τον Σάσα πως μένει ΝΒΑ. Και πρώτοι.
Η ζωή εν ταφω
o μανατζερ του πορτερ ξαναβρεθηκε με τον χρηστο Μπαφε. τι στο διαολο ειπανε παλι? θα μας τρελανουν
hang your demons
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εβανς υπογραφει με ολυμπιακο.οριστικο. με διαφορετικους ορους.
hang your demons
Ντόρσεϊ και Έβανς λοιπόν οι πρώτοι. Δεν μπορείς να χτίσεις τον βασικό σου σχεδιασμό πάνω στον Κίναν Έβανς, άρα πρέπει να πάρεις ένα παίκτη, που θα του δώσεις αυτά που ζητάει για 1 χρόνο και μετά να τον αφήσεις να πάει στο ΝΒΑ, όπου ανήκει βάσει ταλέντου.
chainsaw (27-06-24)
Bookmarks