Να πάει να γαμηθεί το μαλακιστήρι...
Γαμώ το κέρατο. Παιχτούρα, θα χαραμιστεί κιόλας εκεί στους αρχιλούζερ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Να πάει να γαμηθεί το μαλακιστήρι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αφου (λεγοταν οτι) τον ψηναμε κανα μηνα και τελικα πηραμε τριαρι!!!
Η αλήθεια είναι ότι ο Μπραζντέικις ήταν ο πραγματικός στόχος από τον Ιούνιο και είχαμε τον Ναν για εναλλακτική μόνο για επικοινωνιακούς λόγους...
redbaron (02-11-23)
Μη μασατε θα ερθει πίσω ο Σάσα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ζέρβας λέει ότι ψάχνουν παίκτη.
Εντάξει, μια επιστημονική προσέγγιση των θινγκς είναι ότι τον παίζουμε ακάποτα κι έχουμε πιτσιλίσει κάθε πιθανή κι απίθανη γωνιά...
Εκανε μπαμ όταν θέλαμε έναν τύπο τύπου Τζέιμς. Αλλά δεν υπάρχει μόνον ο κοντοπύθαρος, βρίσκαμε αν θέλαμε.
Επίσης θέλαμε έναν σαμπ του Πίτερς (και όχι του Σάσα...). Ο Πιτερς πρίμα πάει, οκ. Πίσω του όμως κοιτάς και σκιάζεσαι. Θέλεις έναν ηλιοκαμένο άσχημο να παίζει μπουνίδι και να φοβίζει κόσμο. Με Μιλου, Πίτερς Σίκμα και Τανούλη, νομίζεις ότι θα βγάλεις λεύκωμα τελειοφοίτων του χάρβαρντ ναούμ... μόνον ο Φάλ είναι Ζέχνης και σκιαχτικός...
Προλαβαίνουμε (;)
There is a Dude in town
Σε πρώτη φάση, ας κάνουμε ένα ισορροπημένο ρόστερ στους ψηλούς γιατί αν κάθε φορά λείπει και από ένας, δεν θα μακροημερεύσει το εγχείρημα... Σους κοντούς, το βλέπουμε και πιο ψύχραιμα.
Είμαστε πλήρεις δε χρειαζόμαστε μεταγραφές μονο ευχέλαιο που είπε ο κοουτς
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (25-11-23)
Παπά δεν έχουμε;;;
Ο Τζωρτζης Πάπας τι είναι; Οχι απλώς παπάς... αρχιστράτηγος...
There is a Dude in town
voskos_7 (17-11-23)
Πολύ θα μου άρεσε ο κύριος
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Du3lisT : 19-11-23 στις 07:56
Μας έκανε follow λέει στο Instagram, η γκόμενα του Πετρούσεφ. Άλλο ένα σίριαλ...
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Ειχα στο νου μου τον Tyson Carter για γκαρντ και ειδα οτι τον αναφερουν ως στοχο της ομαδας. οπως και εναν αλλον που ειχε παιξει Λαυριο τον Καιλ Αλμαν. combo guard και οι 2 με τον Καρτερ να παταει περισσοτερο στον 1. επειδη ειχα παρακολουθησει πολυ Λαυριο τοτε που παιζανε αυτοι. θα πω τις διαφορες τους. Καρτερ καλυτερο τριποντο.38,7% στην ισπανικη λιγκα περσι με την μαλαγα και 44% ως τωρα φετος. πολυ γρηγορο first step και πολυ καλο drive. καλος αμυντικος. κολλαει στον αμυντικο. γρηγορος παικτης. ο Αλμαν εχει πολυ ενδιαφερον σκαρι και ντριπλα. πολυ καλα πατηματα και πιο γρηγορη εκτελεση.φτιαχνει το σουτ μονος του αλλα και εκτελει μετα απο πασα. εχει πολυ καλα και γρηγορα πλαγια βηματα ενα ατου που τον βοηθαει και στην επιθεση και στο να παιξει αμυνα. καλο σουτ βλεπει και γηπεδο οπως και ο καρτερ αλλα ειναι περισσοτερο 2 παρα 1. βεβαια εχει καλο χειρισμο της μπαλας.
hang your demons
Αυτος ο Αλμαν που παίζει?
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Νταρουσάφακα καλέ...
Faithful (20-11-23)
Faithful (20-11-23)
Στατιστικά εκτός ευρωλίγκας, δεν τα λαμβάνω πολύ σοβαρά, για να μην πω ότι περιμένω το 75% το πολύ της επίδοσης.
Ε η Ευρωλιγκα ειναι αλλο επιπεδο οκ. αλλα δεν ειναι και για να μην τα βλεπεις.
Πάντως ο καρτερ παιζει στην Ουνικαχα μαλαγα που ειναι 2η στην Ισπανια μαζι με την μπαρτσελονα και χτες νικησε την Ρεαλ μεσα στην εδρα της. 1η ηττα για Ρεαλ φετος.
ο Αλμαν παιζει στην νταρουσαφακα που ειναι 3η στην τουρκια πισω απο εφες και φενερ.
θελω να πω οτι και οι 2 παιζουν σε καλες ομαδες δυνατων πρωταθληματων.
hang your demons
Ο Ναν γαμησε με αεκ
Εμείς περιμένουμε 2 μήνες Μπραζντεκις
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
zionikos (20-11-23)
Bookmarks