Αμ δεν το βλέπω...
Πορτογάλος ο διαιτητής του τελικού. Τέλεια!
Αμ δεν το βλέπω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο κόραξ του τελικού. Όπως το πάρει κανείς.
Καλά, αν φοράει ροζ θα τονε λέμε Φλαμίγκο και αν φοράει κίτρινα παπαγάλο του Μακάο.
Ωραία εικόνα...
Με αυτήν θα κάνουν φιέστα, αν κάνουν... άψογα...
drizzt (14-05-24), Nikolaos_Kokkinos (14-05-24)
Κλάμα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (14-05-24)
Oντως ρε η τρολια?? Καλα αμα ειναι ετσι μιλαμε για πολλα εγκεφαλικα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Για τρολιά μοιάζει.
Η φωτογραφία, προφανώς είναι μοντάζ: Αλλά γαμάει να το φάνε και να νιώσουν ότι πρέπει να κάνουν κάτι για αυτό...
Επίσης, το γήπεδο θα παραδοθεί στην Uefa από τη Δευτέρα και η φιέστα θα γίνει Κυριακή (αν το παίρνει η Κούλα με νίκη, όπως πέρσι).
Ξερουν οτι ειναι μικρη ομαδα και μονο που απο την στιγμη που σφυριξε ο διαιτητης τη ληξη στο δευτερο ματς με τη βιλλα μεχρι τωρα που μιλαμε εχουν γραψει στα βρωμο φορουμ τους παραπανω σελιδες για τον Ολυμπιακο απ οτι θα γραφαμε εμεις αν ειχαμε πεερασει τελικο ΤΣ.Λ. χαχαχα
Φιλε χανουμη, ναι εσυ που μας διαβαζεις τωρα, εσυ: μην ντρεπεσαι που εχεις μικρη ομαδα, να ντρεπεσαι που εχεις μικρη ψυχη.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
dimitris_77 (15-05-24)
dimitris_77 (15-05-24), giovanni#10 (14-05-24), Nikolaos_Kokkinos (15-05-24)
θυμαται κανεις πως εχασε η κουλαρα μας το πρωταθλημα το 2005;;; Αν της κανουμε καμια κηδεια σημερα, και δεν κερδισει κι ο μπαοκ, η τελευταια αγωνιστικη θα ειναι ισως η πιο συναρπαστικη των τελευταιων πολλων δεκαετιων...Εμεις δεν θα εχουμε αγχος αλλα αυτοι....χεσε μεσα Πολυχρονη που λεμε....Νυχτεριδες και αραχνες....!!! Ζω για αυτη τη στιγμη, ζω και αναπνεω λεμε γι'αυτη τη στιγμη...!!! Οσο καραστημενος κια να ειναι, που θα ειναι δηλαδη, ο αγωνας με τη λαμια, παρ'ολα αυτα και μονο που θα εχουμε φτασει εκει, κ@υλα ατελειωτη...!!!
Nikolaos_Kokkinos (15-05-24)
Εν τω μεταξύ ο Μπαρτζώκας είναι σαν κάθεται στην καρέκλα του x-factor και πατάει το κουμπί να γυρίσει για να δει τον υποψήφιο...
Έτοιμος είναι να γυρίσει για να δώσει την Παναγία του...
εξοχικακι / γαμιστρωνας
Όλη η δουλειά είναι να μας δούνε στο βάθρο με το κύπελλο... τα υπόλοιπα είναι γραφικότητες οι οποίες έχουν σημασία γιατί αυτοί είναι πιο γραφικοί.
Αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο ταιριαστό κόσμο να του συμβεί κάτι τέτοιο...
Nikolaos_Kokkinos (15-05-24), panahs7 (15-05-24)
Bookmarks