Έτσι κι αλλιώς, δεν νομίζω οι αποδόσεις σε αυτά να διαφέρουν δραματικά από εταιρία σε εταιρία και σίγουρα σε τέτοιες υποθέσεις δεν φοράνε φουστανέλες ή κουκούλες και ασορτί περιβραχιόνια πάνω από τα παλτά. Και κυρίως στόχος τους είναι να τζιράρουν περισσότερα λεφτά από αυτά που θα μοιράσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 04-05-24 στις 17:33
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ε, ναι - φαντάζεσαι hint: Αλάνια άσσο στη stoiximan, "χ" στην bet365, διπλό στη bwin και γκολ - γκολ στη novibet...
Εν τω μεταξύ ο Νικολακόπουλος χθες, είπε ότι έχουμε τον 1ο σε γκολ (Κααμπί) και τον 1ο σε ασίστ (Φορτούνης) συνολικά σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τρομερά πράγματα.
- Πόσο σουρεάλ θέλετε τη φετινή σεζόν σας;
- Ναι.
Υπεροχα νεα. ο πιο επικινδυνος παικτης της Αστον Βιλα το εξτρεμ ο Ροτζερς τραυματιστηκε στο δικεφαλο(έγινε αλλαγη) στην ήττα της Αστον βιλα απο την Μπραιτον.(θλαση ή τραβηγμα) πιθανον δεν θα παιξει με μας την Πεμπτη. Αν δεν προλαβει τελικα και ο τερμας τους θα ειναι τελειο.
hang your demons
Oberon (05-05-24)
Νομιζω πιο σημαντικο ειναι να μην παιξει ο Τιλεμανς παρα ο τερμας.
voskos_7 (06-05-24)
Eχουμε προβάδισμα 2 γκολ, είμαστε σε καλή κατάσταση και παίζουμε εντός εδρας. Ας παίξει οποιος θέλει. Αν φοβόμαστε ακόμα, τότε τι να πω;
Εγώ θα πω αυτό που είπε και ο Αλέκος στο fb. Όσοι πάνε γήπεδο, την Παρασκευή δεν θα πρέπει να έχουν φωνή να μιλήσουν. Το γήπεδο πρέπει να είναι κόλαση όταν έχουν μπάλα, να ζήσουν ότι έζησε η Λίβερπουλ το '04 που δεν άκουγαν συμπαίκτη στο 1 μέτρο. Τώρα το χρειάζονται όσο ποτέ, τα κινητά στην τσέπη, θα υπάρχει άπειρο υλικό μετά το ματς, αν με το καλό έρθει η πρόκριση.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (06-05-24), Nikolaos_Kokkinos (05-05-24)
Πάντα μία έδρα είναι πολύ σημαντική, αρκεί να ξέρει και η ομάδα τί κάνει μέσα στο γήπεδο... Δεν υπάρχει περίπτωση να τους λιώσει κανένα καμίνι αν οι παίκτες μέσα κουτουλάνε. Ο κόσμος σαν παίκτη θα σου δώσει κάποιο έξτρα κίνητρο που βγάζεις από μέσα σου την έξτρα δύναμη να κυνηγήσεις κάποιες φάσεις σε άμυνα και επίθεση με μεγαλύτερη ένταση, ή να χαλάσει την συγκέντρωση ορισμένων παικτών του αντιπάλου, αλλά πρέπει να είσαι και εσύ έτοιμος να εκμεταλλευτείς τις φάσεις που θα σου δοθούν.
Μόνο φωνή.
Μπορεί οι αντίπαλοι να μη μασάνε πλέον αλλά όπως και να έχει οι δικοί σου παίχτες μια χαρά αισθάνονται πιο άνετα και παίρνουν κουράγιο ακόμα και αν κάτι δεν πάει καλά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
maniak7 (06-05-24)
chainsaw (06-05-24), drizzt (06-05-24), giovanni#10 (06-05-24), maniak7 (06-05-24), panahs7 (06-05-24)
maniak7 (06-05-24)
Ο άλλος ημιτελικός παίζει σήμερα για κάποιο λόγο, στις 19:45
Bookmarks