Παντως αν οντως εχουν επισημο ματς 3 μερες πριν τον τελικο την γαμησαμε, αυτοι θα ειναι σε πληρη αγνωνιστικο ρυθμο κ μεις σε κατασταση ημιδιακοπων
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν δεν λέγαμε και με το μΠαοκ το αντίστροφο, μία χαρά θα τα λέγαμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (18-05-24)
Έλα ντε
Δευτέρα -μπορεί και Τρίτη- θα πάρουν ρεπό, μετά ανάλυση-προπόνηση και ίσως κάνει κανένα φιλικό το Σαββατοκύριακο. Ο Καρεμπέ και ολόκληρος ο σύνδεσμος θα τους έχει στην τσίτα, μια χαρά θα είμαστε.
για 10 μέρες (από αύριο μετά το φιλικό με την κατσαρίδα) θα ζούμε για αυτό το ματς - το μεγαλύτερο στην ιστορία του συλλόγου. Ποιος ξέρει πότε και αν θα παίξουμε ξανά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και μην ξεχνάτε:
δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό
είμαστε άρρωστοι με τον Ολυμπιακό
θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό
όταν πάρουμε και το ευρωπαϊκό
και αν δε γίνει αυτό, στ' @@ μας τα δυο
πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αερικό7 (18-05-24), drizzt (19-05-24), maniak7 (18-05-24), Nikolaos_Kokkinos (18-05-24)
Αν είναι να πάει κόσμος τότε ποιος ο λόγος για διαγωνισμό με προσκλήσεις;
Να με συγχωρείς. Πάντως 4 άτομα δεν είναι κόσμος, με τόσους μέσα ο ταξιτζής ρωτάει « που πας φίλε; Στο δρόμο μου είναι, έλα μπες χωράει»
Καλησπεριζω τους Φιναλιστ!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (19-05-24)
ΟΙ νεαντερνταλ ειναι ικανοι να τα βαλουνε με το παιδακι, εδω λεγανε στα βρωμοφορουμ τους να βρουν τις δευθυνσεις να τραμπουκισουν παοκτζηδες κ αεκτζηδες που δωσαν συγχαρητηρια στον ολυμπιακο για τον τελικο... τι ψαχνεις, δεν υπαρχζει ελπιδα σε αυτη τη χωρα, μονο εκλαμψεις σαν αυτη εδω.
Ποιοι Νεάντερταλ, δικοί μας; Αφού ο Βαγγέλας τον κάλεσε τον μικρό, γιατί να τον πειράξουν; Και μάλιστα έγινε επειδή είχε πει στον Τζολάκη "είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Κόνφερενς". Είχαμε καλέσει και μία κοπέλα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης, ποιος την πείραξε;
Απίστευτα πράγματα πάλι. Τις σουίτες του γηπέδου τις διαχειρίζεται η ΕΠΟ λένε, όχι η Uefa. Και τα μουνόπανα τις έδωσαν όλες σε άσχετους με τον Ολυμπιακό!! Πόσο να αντέξεις να είσαι κατά της βίας;;
Bookmarks