Όσοι έχετε όρεξη ακούστε το podcast του καισαρη την προηγούμενη εβδομάδα (ζοσιμαρ). Είναι πολύ συγκινητικό.
Επίσης παραδέχεται ότι είναι γαύρος
75€ οριζόντια έξτρα χρέωση από την ΠΑΕ προς ενίσχυση του ερασιτέχνη. 25€ το φθηνότερο εισιτήριο, δηλαδή 100€ ελάχιστη χρέωση, το γάμησαν λίγο.
Καλά κάνουν: Για ταξίδι περισσότερα θα έβγαιναν.
75 ευρώ δίναν οι βάζελοι για να δούνε play off στις κουρτίνες φέτος.
Ευρωπαϊκό τελικό με 100,00 βλέπεις - τί να δώσεις;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (17-05-24), dimitris_77 (17-05-24), drizzt (17-05-24), maniak7 (17-05-24)
Δεν το γάμησαν καθόλου, άλλοι δίνουν 200€ και 300€ για να δουν Coldplay. Αν αγαπάς την ομάδα μια ζωή θα ξηλωθείς για να την δεις σε τελικό.
chainsaw (17-05-24), dimitris_77 (17-05-24), drizzt (17-05-24), maniak7 (17-05-24)
maniak7 (17-05-24)
Mαρεσει αυτη η φωτο , o Αγιουμπ κοιταει με ανωμαλο υφος σαν να ειναι πισω απο θαμνο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έχασα τα μυαλά μου
δεν είμαι στα καλά μου
το μεγαλείο σου μοναδικό
και στην οπαπ αρινα
γαμώ την Φιορεντίνα
θα πάρουμε το ευρωπαϊκό.
maniak7 (17-05-24), Nikolaos_Kokkinos (17-05-24)
Καλά κάνουν, επίσης... Αν θέλουν μπορούν να κάνουν και επεισόδια - εμείς, δεν παρεξηγούμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (17-05-24)
Μπορεί τα παιδιά της αε6 να θέλουν να κάνουν μια μίνι ανακαίνιση στη τσαμπασοφιά
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ωραία είναι όλα αυτά τα παραμυθάκια μαζί με αυτό που θα επιστρέψουν 5 χιλιάδες εισητήρια αλλά πλέον στην ιταλία γράφουν για sold out από τους φλωρεντίνους.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Νικολακόπουλος είπε θα καλέσουμε στον τελικό τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν απ' την ομάδα, αλλά δεν μπορούν να πουν ακόμα ποιους, γιατί πρέπει να απαντήσουν αν θα έρθουν. Η Uefa πόσταρε αυτό, που ίσως σχετίζεται:
![]()
maniak7 (17-05-24)
Έρχεται ο Ντάτολο δηλαδή.
panahs7 (17-05-24)
Φιορεντίνα λέει Κυριακή 26/5 έχει πρωτάθλημα, γιατί πρέπει να παίξουν όλοι ίδια ώρα. Και Τετάρτη είναι ο τελικός, πότε θα έρθουν Ελλάδα, πότε θα προπονηθούν, σχόλασε ο γάμος. Βάλε και κανένα τραυματισμό κυρ Στέφανε, να το κάψουμε.
Bookmarks