"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τί Λάνθιμος και ποιός Οικονομίδης, το χθεσινό τηλεφώνημα του Γιάννη του Ρίβερ στον Τσουκαλά ξεπερνάει όλο τον ελληνικό βweird waveβ κινηματογράφο. Αρκετά λεπτά καθαρής παράνοιας.
Δεν μπόρεσα να μπω χθες να γράψω για το επικό τηλέφωνο του Οικονομάκου στον Μπάμπη το μεσημέρι. Πρέπει να μένουν στην ιστορία αυτά. Λέει σε μια φάση:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ακυρώθηκαν οι εσωκομματικές στον Σύριζα γιατί είμαι ευχαριστημένος με τον Στέφανο. Αν και θα προτιμούσα τη Θεοδώρα Τζάκρη που είναι μορφωμένη, έξυπνη, όμορφη και σέξι."
Μετά του λέει ο Μπάμπης:
- Τι θα φας το μεσημέρι;
- Της Κυριακής. Το κρατάμε 4 μέρες γιατί τέλειωσαν τα λεφτά.
- Ναι αλλά τι θα φας;
- Ρεβύθια. Αυτά που δεν άρεσαν στον πατέρα μου. Όταν είχε πάει πρώτη μέρα στην Σχολή Ευελπίδων τους έβαλαν ρεβύθια και τον ανάγκασαν να φάει όλη την κατσαρόλα.
- Εξαντλήθηκαν τα πολιτικά σχόλια και άρχισαν οι μαλακίες.
![]()
Nikolaos_Kokkinos (28-02-24), Paneas (27-02-24)
Κουμπώνει hipnosedon αυτός και παίρνει τηλ. Και μιλάει σα χαλασμένο γραμμόφωνο.
Ζόρικη μέρα η σημερινή. Θλίψη και οργή 1 χρόνο μετά τα Τέμπη. Μακάρι να βλέπαμε όλους τους ιθύνοντες πίσω απ τα σίδερα (για να μη πω τιποτ άλλο).
chainsaw (28-02-24), pirateeeeeee (28-02-24), The Dude (29-02-24)
Είπα εγώ συγκεκριμένα για Υπουργό;
Τελικά ήταν ντροπή όταν του «έθεταν» θέματα ασφαλείας; Η μάνα έχει χάσει παιδί. Και πολύ αξιοπρεπής είναι.
E μονο αυτη δικαιολογειται και οι υπολοιποι φιλοι και συγγενης. Ολοι οι υπολοιποι αντιμετωπιζουν υποτιθεται το ζητημα με νηφαλιοτητα.
Φυσικα υπαρχει ηθικο ζητημα και ζητημα επαρκειας στη συμπεριφορα του υπουργου, αλλα εκει τελειωνουν ολες οι συζητησεις νομιζω. Χρειαζονται περισσοτερα για να δικαιολογησεις νομικες ευθυνες και ακομα και να τις ανακαλυψεις, εισαι στην κορυφη του παγοβουνου.
αυτός είναι ο ύψιστος θεσμικός επόπτης, αυτός πρέπει και να είναι το πρώτο πρόσωπο που θα του ζητηθούν ευθύνες. Μάλιστα επιβραβεύτηκε για τις πράξεις του από την βούληση των δημοτών.
εχει πέσει το κουκούλωμα της αρκούδας για μην μην υπάρξουν κατηγορίες.
και όπως είπε και η εισαγγελέας στην μάνα, αυτά συμβαίνουν τράβα στην εκκλησία να παρηγορηθείς
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (28-02-24)
Γιατί να μην έχει ποινικες ευθύνες ο υπουργός; Ποιος να τις έχει; Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν και αυτοί κι εμείς πως δεν πηγαίνουν εκεί για χαβαλέ και για να τιμήσουν την οικογενειακή παράδοση. Μέσα θα έπρεπε να είναι ήδη.
Paneas (28-02-24)
Ήθελα να ξερα εκεί στις Σέρρες είναι όλοι βολεμένοι; Τομάρια πήγαν και τον ψήφισαν όλοι. Όχι μόνο δεν καταλογίζουμε ευθύνες αλλά επιβραβεύουμε κι όλας.
pirateeeeeee (28-02-24)
Ωραίο θα ήταν να είχαν ευθύνες και αυτοί που τους ψηφίζουν.
Bookmarks