Σελίδα 1857 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 8571357145715571657175718071817182718371847185318541855185618571858185918601861186718771887189719071957 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 37.121 έως 37.140 από 39238

Θέμα: Off Topic

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ, από τον Φούρνο Βενέτη και τους Φούρνους Ιωαννίδη, δεν αγόρασα ποτέ οτιδήποτε, ούτε είχα σκοπό να ξεκινήσω τώρα...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (10-09-23)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.626
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.587 φορές σε 8.155 μηνύματα
    Ignore User

μαλιστα...

Λάρισα: Χημικά κατά πολιτών που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση με τις πλημμύρες - ΒΙΝΤΕΟ

https://www.news247.gr/koinonia/meta-tis-plimmyres-chimika-epithesi-tis-astynomias-kata-plithos-kosmoy-poy-diamartyrotan-gia-tin-katastasi-me-tis-plimmyres.10173879.html
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.626
    Ignore User

εχει γαμηθει η καρδιτσα παντως,η πολη την σκαπουλαρε αν και υπαρχουν μικροζημιες τα γυρω χωρια που πλημύρισαν πολυ πιθανο να μην ξαναυπαρξουν ποτε,ενω υπαρχουν και εκτιμησεις οτι το νερο δεν προκειται να φυγει απο καποια χωρια εαν δεν γινει εργο αποστράγγισης,
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (10-09-23)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

Από τον Δήμο και την ύδρευση μας λένε ότι το νερό χλωριώνεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πιάτα, ρούχα, κτλ (όχι πόσιμο) και η Υφυπουργός Υγείας λέει να αντιμετωπίζεται ως μολυσμένο. Εμείς ποιον πούστη να πιστέψουμε τώρα;; Ήδη πλένουμε με αυτό, τι θα κάνουμε θα βγάλουμε 1 μήνα με εμφιαλωμένα νερά;;;; Ούτε στην Αφρική δεν γίνονται αυτά γαμώ τα πάντα τους. Μπουρδέλο όλα λέμε, δεν μπορούν να μας προστατέψουν ούτε τώρα!

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

drizzt (11-09-23), pirateeeeeee (11-09-23)

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.626
    Ignore User

αν κρινουμε απο τον Μπεο τον βιο και πολιτεια του,ειναι τρομερα επικίνδυνο το νερο προς στιγμην
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.626
    Ignore User

Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ζωντας στην Καρδιτσα,το επιπεδο παραπληροφόρησης οχι απο τα μεσα αλλα απο τον κοσμο.Βλεπω εδω ατομα ανεβαζουν πχ 500 νεκροι 500135000 δεν εχουν βρεθει και οτιδηποτε αλλο μπορει να φανταστει ο καθε ενας για χιλια-δυο ζητημα,.Αντι να σεβαστουν το γεγονος και να δουμε τι εχει πραγματικα συμβει πανε να κανουν τι ακριβως?Μιλαμε για αρρωστα πραγματα ανεβαζουν βιντεο να κλαινε επειδη ο ταδε πεθανε και ο αλλος ειναι ζωντανος και αναστατωνουν ολοκληρες οικογενειες..Τι εχει να γινει αραγε οταν η τεχνητη νοημοσυνη θα εχει εξελιχθει και θα φτασει να ειναι διαθεσιμη στον καθενα και μεσα σε 5 λεπτα να φτιαχνει σεναρια?
    —John Lennon

10. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (11-09-23), flessanto (11-09-23), zionikos (11-09-23)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από τον Δήμο και την ύδρευση μας λένε ότι το νερό χλωριώνεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πιάτα, ρούχα, κτλ (όχι πόσιμο) και η Υφυπουργός Υγείας λέει να αντιμετωπίζεται ως μολυσμένο. Εμείς ποιον πούστη να πιστέψουμε τώρα;; Ήδη πλένουμε με αυτό, τι θα κάνουμε θα βγάλουμε 1 μήνα με εμφιαλωμένα νερά;;;; Ούτε στην Αφρική δεν γίνονται αυτά γαμώ τα πάντα τους. Μπουρδέλο όλα λέμε, δεν μπορούν να μας προστατέψουν ούτε τώρα!
    Την υφυπουργό, γιατί είναι το λιγότερο επιζήμιο να λειτουργήσεις έτσι...

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την υφυπουργό, γιατί είναι το λιγότερο επιζήμιο να λειτουργήσεις έτσι...
    Επειδή είναι Υφυπουργός; Μιας και έχουμε δει ήδη τι μας έχουν προσφέρει οι πολιτικοί για να τους εμπιστευόμαστε. Έγινε ρε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 11-09-23 στις 20:09

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Όχι ρε - επειδή και να είναι υπερβολική η εκτίμηση, θα πάθεις πολύ λιγότερα από ότι αν κάνει λάθος ο δήμαρχος: Δεν θέλει και πτυχίο πολιτικών επιστημών να καταλάβεις ποιά επιλογή ενέχει μικρότερο ρίσκο.

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι ρε - επειδή και να είναι υπερβολική η εκτίμηση, θα πάθεις πολύ λιγότερα από ότι αν κάνει λάθος ο δήμαρχος: Δεν θέλει και πτυχίο πολιτικών επιστημών να καταλάβεις ποιά επιλογή ενέχει μικρότερο ρίσκο.
    Δοκίμασε να ζήσεις χωρίς νερό για 1 βδομάδα και να πλένεσαι με το σταγονόμετρο από τα εμφιαλωμένα κι έλα πες μου μετά ποια επιλογή είναι καλύτερη. Αυτά που είπε ο Μπέος μας ακούγονται πουλάκια που κελαηδάνε αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει καμιά εύκολη απόφαση, ανάμεσα σε μια αρχίδω που είναι στην Αθήνα και δεν έχει καμία γνώση πάνω στο πρόβλημα και στην ίδια την τοπική αρχή η οποία πήρε εγγυήσεις από τους υπεύθυνους της ύδρευσης, που τροφοδοτούσαν την πόλη και πριν. Σου θυμίζω ότι είχαμε διαφωνία ως προς την κατανάλωση του νερού της βρύσης και μου έλεγες για το εμφιαλωμένο. Τώρα τους ίδιους ανθρώπους μου ζητάς να μη τους εμπιστευτώ.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Επειδή νομίζετε ότι όλα συμβαίνουν σε εσάς μία φορά και σας βρήκε συμφορά, να σου πω ότι εκτός από το ότι ορισμένοι έχουμε καταφέρει να μεγαλώσουμε με 2 ώρες την ημέρα νερό στο δίκτυο, ακόμα και τώρα το καλοκαίρι δεν είναι και πολύ δεδομένο ότι θα έχουμε νερό, αλλά εμείς ζούμε σε περιοχή που δεν υπάρχει στο χάρτη ούτε για τους εμπρηστές...
    Κανονικά δεν θα έπρεπε να με νοιάζει, αλλά με ό,τι έχει συμβεί, μην εμπιστεύεσαι το νερό όταν πρόκειται να το φέρεις σε άμεση επαφή με το δέρμα σου, χωρίς ειδικά να το έχεις βράσει. Ούτε ξέρεις τί έχει γίνει (και κανείς δεν ξέρει ακόμα) και ούτε θα υπάρχει κανένας Μπέος να αναλάβει την ευθύνη αν λίγο αργότερα βγάζεις διάφορα στον οργανισμό σου από την έκθεση σε χημικά που ανακατεύτηκαν στον υδροφόρο ορίζοντα.
    Συνέλθετε - δεν σας λένε κάτι που θα σας βγει σε κακό και κυρίως δεν μιλάς για κάτι το οποίο είναι τόσο πρωτόγνωρο για όλους.
    Είμαστε και εμείς που ζούμε σε πρωτόγονες περιοχές και δεν έχουμε δεδομένες όλες τις κατακτήσεις του δυτικού πολιτισμού...

Φυσικά, αυτό που ενδεχομένως να ισχύει για το νερό του Βόλου, προφανώς συμβαίνει σίγουρα στα νερά του Νόμου Καρδίτσας, όπου σίγουρα έχουν λημνάσει διάφορα απόβλητα, πέραν των όσων προέκυψαν μετά.
    Δεν θα αναφερθώ καν στο ότι υπάρχει κόσμος που κάνει μπάνιο στις παραλίες της Κατερίνης, γιατί, δεν υπάρχει κάποιος να σκεφτεί ότι μπορεί να είναι σκόπιμο να μην επιτραπεί προς το παρόν...

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.807
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.472 φορές σε 6.196 μηνύματα
    Ignore User

O Αλκινοος ανοιξε μπιφ με το Μπεο

καλα θα παει αυτο
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Ο Αλκίνοος είναι από τους σοβαρούς του είδους του και αν το δει αργότερα, ίσως καταλάβει ότι όσο δίκιο και αν έχει, στην συγκεκριμένη συγκυρία, δεν είναι πολύ σκόπιμο να ανοίγουμε τέτοιου είδους συζητήσεις, γιατί κυρίως ωφελούμε αυτόν για τον οποίο την ανοίγουμε.

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-09-23), Nikolaos_Kokkinos (12-09-23)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Μανχάταν, Νιού Γιορκ
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Ξ‘Ο€Ξ¬Ξ½Ο„Ξ·ΟƒΞ·: Off Topic

...........

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Σταύρο, άλλη μία, αν μπορείς...

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (12-09-23)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Μανχάταν, Νιού Γιορκ
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Έχω μείνει ένα μήνα το 2018 στην Θεσσαλονίκη χωρίς νερό και είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου και σε νιώθω απόλυτα.
    Η ανάγκη να πλυθείς, να πλύνεις τα ρούχα σου, τα πιάτα κλπ από το δίκτυο είναι κάτι που δεν περιγράφεται, δεν μπορώ να βρω την λέξη, ίσως απλά καύλα....
    Δεν ξέρω ρε Παναή, σε αυτό το κράτος που ζούμε όλα τζόγος είναι για την καθημερινή μας επιβίωση. Αν βγαίνει η υφυπουργός και λέει πως είναι μολυσμένο και ο Μπέος κι ο δήμος λένε το αντίθετο, ήδη θα έπρεπε κάποιον ή κάποιους να τους έχει μαζέψει ο εισαγγελέας. Πάντως την ευθύνη την έχει ο φορέας που έχει και το προσωπικό που εκτελεί τους ελέγχους και όχι η υφυπουργός γιατί ο ένας σε διαβεβαίωνει πως το νερό είναι κατάλληλο, ενώ ο πολιτικός απλά κοιτάει να καλυφθεί χωρίς κανένα ρίσκο.

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-09-23), panahs7 (12-09-23)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Καλά, κανένας δεν ξέρει απολύτως τί του γίνεται τώρα και κυρίως, για να μην υπάρχει η περίπτωση να το πάμε στη συναλλαγή το πράγμα, κανένας δεν έχει διάθεση να σου πει να μην εμπιστεύεσαι τις υποδομές τους - ειδικά από αυτούς, που ψοφάνε για... κανονικότητες...
    Είπαμε, σε μία άλλη χώρα, θα απαγορευόταν το κολύμπι μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αλλά σε άλλη χώρα αυτά.

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.340 φορές σε 3.979 μηνύματα
    Ignore User

Τόσες μερες που συζητάτε το θέμα, είχες ήδη στείλει δείγμα με νερό στο εργαστήριο και με. 50 ευρώ είχες τα αποτελέσματα.

Ούτε μπεοι ούτε λοιπά καθίκια.

Μαζεψε τη γειτονιά, βάλτε από. Ένα τάλιρο, στείλτε το στην Ίρις στην Λάρισα και μέχρι το πρωί θα έχεις τα αποτελέσματα

Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Αντώνη, για ένα διάστημα (10 μέρες σου λέω), πρέπει να το κάνεις κάθε μέρα και να έχεις και μία ευρύτερη γκάμα στο χημείο από τις συνήθεις ουσίες που ψάχνεις (ΑΝ έχεις το... θάρρος να πεις και τί ψάχνεις) και μέχρι να έρθει η απάντηση, είναι δύσκολο να περιμένει ο κόσμος για να ξέρει τί θα κάνει. Το έχω γράψει από τους πρώτους ότι προτιμώ, εδώ που μένω να πίνω από τη βρύση νερό. Αυτό δεν σημαίνει ότι ενώ είναι κομμένο έστω και για δύο ώρες, αν ξαναέρθει θα πιώ από εκεί. Δεν μιλάμε καν για περιπτώσεις διακοπών για μεγαλύτερο διάστημα, όπου κάνω και καμία δύο εβδομάδες επιπλέον ακόμα και για να πλύνω τα δόντια - τα νερά από τις πηγές είναι όλα ακατάλληλα λόγω νιτρικών ενώσεων κυρίως.
    Βέβαια, έχω και την δυνατότητα να έχω και τουλάχιστον 150 λίτρα νερό αποθηκευμένα για κάθε χρήση πλην εσωτερικής, αλλά είναι συνήθης κανόνας εδώ να μένουμε απροειδοποίητα χωρίς νερό και ρεύμα για απροσδιόριστο διάστημα (το ρεύμα τουλάχιστον επανέρχεται σχετικά γρηγορότερα σε σχέση με παλαιότερα).

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.353
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.135 φορές σε 11.904 μηνύματα
    Ignore User

Στο προηγούμενο θέμα μια χαρά τα είπε ο Αλκίνοος. Και καλό είναι να μιλάνε όταν δε μιλάνε τους κράζουμε γιατί δε μιλάνε.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-09-23)

Σελίδα 1857 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 8571357145715571657175718071817182718371847185318541855185618571858185918601861186718771887189719071957 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές