panahs7 (05-01-24)
Ναι τι να σου πω, δεν εχω που να τα βαλω, Μια φορα κερδισα στη ζωη μου ρε και αυτο ηταν Αβαβα ... (στοιχημα που μου το ειχε δωσει ετοιμο αλλος... καποιος απο ενα χωριο κοντα στο Μονακο δεν τον ξερεις)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (05-01-24)
Διαβάζετε το "Χρονικό Ενός Αλεπουδιάρη" και είμαστε στην εισαγωγή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
εμενα παντως, ο μονος ανρθωπος που καταφερε ποτε ,διαδυκτιακα, να με βγαλει απο τα ρουχα μου, ηταν ο Sirkostas
Δεν εχει υπαρξει αλλος!(κ δεν εννοω με webcam βρωμοανωμαλοι)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Du3lisT (05-01-24)
Τί δεν το έλεγες να σου τον φέρουμε;
Που εινια χαθηκε αυτος. καλα αστο γιατι αρχισα τα οφτοπικ παλι, συνεχιστε
Πάμε: Γραμμές!
Mπήκα να διαβάσω τι τρέχει με την διοίκηση και γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Δεν σας κρύβω πως νιώθω άβολα.
estai (05-01-24), Nikolaos_Kokkinos (05-01-24)
Η ερώτηση είναι γιατί παρατηρεί και τα μακριά και τα κοντά...
Τι γινεται μαγκες? Καλησπερα
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Οι εξυπνάκηδες που λέγαν "τα επεισόδια γίνονται μακριά από τα γήπεδα" κλπ που εξαφανίστηκαν? Δεν ήταν πρωτόγνωρο αυτό που έκανε η κυβέρνηση και δεν κουνιέται (χουλιγκανικό) φύλλο, στην Αίγυπτο επί 10 χρόνια τα μάτς του πρωταθλήματος γίνονται σε κενές κερκίδες μετά τα φοβερά γεγονότα στο Αλ Μάσρυ - Αλ Αχλύ το 2012. Παναγίτσες και κει. Πέρυσι μου φαίνεται οι ομάδες ζήτησαν 300 άτομα στο γήπεδο αλλά δεν ξέρω τι αποφάσισε η κυβέρνηση
Καλή χρονιά σε όλους!
Έχω κάποια χρονάκια να μπω, αλλά είπα να πω μια καλημέρα....![]()
... there's no such thing as "too much"...
drizzt (13-01-24), giovanni#10 (11-01-24), Nikolaos_Kokkinos (11-01-24), panahs7 (11-01-24), Paneas (13-01-24), The Dude (12-01-24), voskos_7 (11-01-24)
Καλησπέρα Γιώργο, καλά έκανες και πέρασες...
αφού δεν έχουμε να γράψουμε κάτι αθλητικό ας θυμηθούμε κάτι πολύ σημαντικό
στις 11/01/1944 ξεκινάει η ισοπέδωση του Πειραιά από τον βομβαρδισμό των Συμμάχων, το οποίο για ευνόητους λόγους περνάει στα ψιλά στην ιστορική μνήμη.
ακολουθεί το παρακάτω απόσπασμα από την μηχανή του χρόνου ([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ])
Οι πηγές είναι λίγο δύσκολες που μιλούν για μια πεθαμένη πόλη την επόμενη ημέρα, χωρίς πολύ βασικές υποδομές. Κάποιες πηγές ανεβάζουν τα θύματα ως στα 5500 ενώ στο τέλος του πολέμου υπολογίζεται ότι είχε 6000 κτίρια κατεστραμμένα από όλες τις επιθέσεις. Ο Πειραιάς πρέπει να έχει το θλιβερό προνόμιο να είναι η μοναδική ή από τις ελάχιστες που βομβαρδίστηκε από 4 αεροπορίες και μάλιστα αιχμής μέσα σε ελάχιστους μήνες, με φονικότερη αυτή των 11/01/1944.
Λογικά όσοι είναι 84+ θα θυμούνται καταστάσεις από αυτήν την συγκλονιστική ημέρα. Εσείς έχετε ιστορίες που έχετε ακούσει από τους οικείους και την γειτονιά σας?
![]()
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Όλον τον ψυχισμό του Έλληνα τον συνοψίζει η βεβαιότητά του ότι κέρδισε και αυτόν τον πόλεμο...
Μη γαμάς τη συζήτηση παντού ρε... Βλέπεις να έχει γραφτεί κάτι για χαβαλέ και είπες να πάμε σκυταλοδρομία τη μαλακία;
Bookmarks