Gtakis (04-03-24), Paneas (28-02-24), pirateeeeeee (28-02-24)
"Δεν έλεγε το πόρισμα ότι δεν είναι ασφαλής ο σιδηρόδρομος, έλεγε ότι υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας". ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ! Απορώ με την ψυχραιμία της Καρυστιανού. Αν είχα χάσει το παιδί μου και τον άκουγα να λέει αυτό το πράγμα, δεν θα τον έβγαζαν ζωντανό απ' τα χέρια μου. Όπως και το άλλο τομάρι που είχε βγει να πει ότι αν έλεγαν στον κόσμο ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας δεν θα έμπαινε άνθρωπος στο τρένο. Σε ποιον να τα πεις και να τα πιστέψει, ότι βγαίνουν υπουργοί δημόσια και λένε αυτά τα πράγματα.
Gtakis (04-03-24), Paneas (28-02-24), pirateeeeeee (28-02-24)
Αυτό ακριβώς. Καλπάζουσα και στους δυο.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Από τη στιγμή που απαγορεύεται ο λιθοβολισμός ή ή κρεμάλα (κακώς...) έπρεπε από τον πρωθυπουργό μέχρι τον σταθμάρχη να είναι όλοι στη μπουζού να κάνουν τρενάκι. Ολα τ άλλα είναι για να καταλαβαίνουμε ότι είμαστε στην Ελλάδα.
There is a Dude in town
voskos_7 (01-03-24)
Κοντοζυγώνει η ώρα σου μωρή ταναπου που δεν θα μπορεί να σε γλιτώσει κανένας.
![]()
pirateeeeeee (01-03-24)
Εδώ άλλοι παίρνουν τσιμπούκια για να πιάσουν μία θέση και μετά κάνουν σαν το μαγαζί να είναι δικό τους και περιμένουμε από τους εκλεγμένους να επιδείξουν σεβασμό σε οτιδήποτε; Από θαύμα ζούμε και από μεγαλύτερο θαύμα θα δούμε κάτι καλύτερο. Νομοτελειακά θα ζήσουμε και άλλα και ακόμη χειρότερα... Όχι γιατί ξέρω ποιός θα βγει, αλλά ξέρω αυτόν που τους βγάζει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (04-03-24)
Γνωμούλα;
Ωραία tricky ερώτηση από τις αρχικές τις εύκολες.
50% ρε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (04-03-24)
33% δεν ειναι; Οι 2 απαντησεις ειναι ιδιες, οποτε υπαρχουν μονο 3 πιθανες σωστες απαντησεις. (αν γινοταν ποτε να δωσουν 2 ιδιες πιθανες απαντησεις σε ερωτηση)
Nikolaos_Kokkinos (04-03-24), voskos_7 (05-03-24)
το σκεφτηκα κ εγω αλλα δεν υαπρχει το 33% σαν απαντηση...
μετα ομως, αφου ηπια καφε σκεφτηκα οτι η απαντηση ειναι 25%.. το οτι γραφει ποσοστα στις απαντησεις ειναι νομιζω απλα παγιδα... οποια κ ναναι η σωστη απαντηση (δεν μας λεει ποια) , η πιθανοτητα να την πετυχεις στη τυχη ειναι 25%
Ε Παναγη ??? τι λες εσυ ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (04-03-24)
Δεν είναι καθόλου εύκολη η ερώτηση. Αν υποθέσουμε πριν δούμε τις απαντήσεις ότι η πιθανότητα είναι 1 στις 4, τότε αφού το έχει δύο φορές, το σωστό είναι 50%. Αυτό όμως αυτόματα σημαίνει ότι το σωστό είναι μόνο το 50% άρα έχεις μόνο 1 στις 4 να το πετύχεις. Άρα τελικά ότι και να πεις, είναι λάθος. Άρα 0% ναι αλλά το 0% είναι στις επιλογές σου, άρα έχεις 1 στις 4 να το. Πετύχεις....
Νομίζω η ερώτηση δεν έχει απάντηση ή αν έχει αυτή είναι το 0%
Nikolaos_Kokkinos (04-03-24)
chainsaw (04-03-24)
0% ΑΝ υπάρχει σωστή, γιατί κανονικά δεν υπάρχει. Αν επιλέξεις 25%, είναι 50% και αν επιλέξεις 50%, είναι 25%... οπότε αν επιλέξεις 0% είναι... 25% που είναι 50% που είναι 25%...
There is a Dude in town
πΩΠΩ φιλαρακια καηκα, 5 ατομα, 5 διαφορετικοι συλλογισμοι... παω να παρω δευτερο καφε
(ωσοτου να βρουμε την απαντηση θα με παει πλυντηριο εμενα)
Υπάρχει και η άλλη συλλογιστική τύπε κόκκινε... επειδή τα δύο είναι ίδια, εξ ορισμού είναι λάθος, γιατί ένα μπορεί να είναι το σωστό. Με αυτή τη λογική, το 50% είναι το σωστό... με έκαψες ρε...
There is a Dude in town
Τηλέφωνο Οικονομάκου σε Μπαμπη πριν λίγο, να λέει ότι θα πάει Αμερική για να πεθάνει, και να κλαίει επειδή δεν βγήκε ο Τραμπ λέγοντας αποφθέγματα.
Ναι αλλά σε οποιαδήποτε άλλη όπως είπες και εσύ. Σε αυτήν, οποία και να επιλέξεις στην τύχη είναι λάθος
Αν διαλέξεις το 25% είναι λάθος γιατί η πιθανότητα του είναι 50%
Αν διαλέξεις το 50% είναι λάθος, αφού η πιθανότητα του είναι 25%
Αν διαλέξεις το 0% είναι λάθος, αφού η πιθανότητα του είναι 25%
Αρα αφού ότι και να επιλέξεις είναι λάθος, το σωστό είναι ότι δεν έχεις καμία πιθανότητα να πετύχεις κατά λάθος το σωστό.
Nikolaos_Kokkinos (04-03-24)
Πραγματι και γω αυτο ελεγα τα ξημερωματα που ημουνα μεθυσμενος, υστερα ομως σκεφτηκα πιο καθαρα λεω μηπως ειναι απλα tricky και εχει βαλει νουμερα για να σε μπερδεψουν , σαν τα τεστ που γραφει τη λεξη "κοκκινο" μεσα σε πρασινο φοντο, και ο εγγεφαλος σε κανει κ πατας το λαθος κουμπι.
Λες οτι το κουτακι 25% εχει διπλασια πιθανοτητα απο τα αλλα 2 να ειναι το σωστο γιατι το εχει βαλει 2 φορες στις πιθανες απαντησεις αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχεις εσυ 50% να πεσεις μεσα γιατι δεν μας λενε ποια εναι η σωστη απαντηση αρα δεν εχει νοημα η κουβεντα γιατι κανεις δεν σου λεει οτι αυτος που εθεσε την ερωτηση , οτι επελεξε ποια θα εινια η σωστη απαντηση εξισου στην τυχη. Αν απλα επελεξε και ειπε "Οριζουμε ως σωστη απαντηση το κουτακι 0%" τοτε εχεις 25% να το πετυχεις οτι κ να γινει.
Το προβλημα με αυτο το ερωτημα ειναι οτι σου αλλαζει το συστημα, δεν παραμενει απομονωμενο κατα τη διαρκεια του πειραματος, και στηριζεται στη λανθασμενη υποθεση οτι : Kαι αυτος που ορισε ποια θα ειναι η σωστη απαντηση , οτι το εκανε το ιδιο τυχαια. Οπου εκει ναι θα ειχες 50% να την πετυχεις απο την μερια σου.
πωπ ουτε κ ξερω πως το σκεφτηκα ολο αυτο παω να φαω κατι γιατι επεσε το γλυκογονο
Bookmarks