Ενα πραμα θα πω. Προς ολους τους "Ελληναρες" που αρεσκονται να λενε οτι τους εκανε περήφανους η Εθνικη και αλλες τετοιες μπουρδες. Ειμαι Έλληνας και είμαι περήφανος γι' αυτο, αλλα όχι γιατι στο κλωτσοσκούφι μια ομάδα κόπρων που πληρώνονται αδρα επωφελήθηκε του ύπνου του Θεού για δέκα μέρες και μετα εγινε παλι ρόμπα όπως της αξίζει. Είμαι Έλληνας , το δείχνω και το περηφανεύομαι, και κανω κι εγώ καλό στην πατρίδα μου ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. Για τα οποια ρεμαλια ειχαν δει "πατριωτικά" το θέμα του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ με την Τουρκία δεν έχω καν λόγια να τους χαρακτηρίσω. Ουτε βέβαια τους ανθρώπους που όλη τους η "περηφάνια" αρχίζει και τελειώνει σε ενα ματς ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ.
Αυτα γιατι ακουστηκαν και γραφτηκαν πολλά. Και έγιναν πολλα επίσης. Ξυπνατε ρεεεε!!!! Γινετε πραγματικα περήφανοι γι' αυτα που ΠΡΕΠΕΙ να ειστε περήφανοι. Αλλα τι λέω... Οσφυοκάμπτες και κακομοίρηδες προσπαθούν να καπηλευτούν επαγγελματικες επιτυχίες άλλων για να νιωσουν "περήφανοι"... Ρε ουστ. Get a life ρε...
Γιατι εγώ ΕΙΜΑΙ Έλληνας γιατι το νιώθω, και εκτος γηπέδων (κυρίως εκτος γηπέδων). Αυτοι ειναι κομπλεξάρες.
Ετσι για να τελειώνουμε.
Bookmarks