Garret (08-01-24)
Θα σου το πω με τρόπο: Μαλάκα, με αυτήν την εικόνα, δεν ξαναβλέπεις όχι Εθνική, αλλά ούτε στην Καρταγένα δεν σε παίρνουν και γυρνάς Λ. Αμερική δανεικός στη Β' Παραγουάης. Πού να είχες παίξει κιόλας και να μην σε είχε καλέσει μόνο για να συμπληρώσει την αποστολή και για τις προπονήσεις, νούμερο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Garret (08-01-24)
Κατάρρευση του Ορτέγκα.
Δεν ξέρω γιατί.
Πολλά λάθη.Χωρίς συγκέντρωση
Χάνει εύκολα μονομαχίες.
Οπως πάει μερικοί θα αναπολούν τον Μολδαβό.
Τον Ολεγκ Ρεαμπτσιουκ.
Garret (08-01-24)
Καλά, αυτό δεν πρόκειται.
Το γιατί βέβαια συμβαίνει αυτό είναι συνδυασμός του σερί της αγωνιστικής δράσης, αλλά και το ότι έχει σουργελέψει αρκετά από τότε που έβγαλε φωτογραφία με τα ρούχα της προπόνησης με την Εθνική του.
Όταν τα σέντερ μπακ είναι ανύπαρκτα και επίσης δεν βοηθάει το εξτρέμ, ούτε καν το κέντρο, μην περιμένετε να κριθεί τόσο αυστηρά. Δε λέω ότι είναι ο υπερπαίκτης, ούτε ότι έχει δείξει τα σούπερ στοιχεία. Απλά τον έχουμε δει σε 10 παιχνίδια χωρίς να έχει και ουσιαστικό ανταγωνισμό. Τον Ρεαμπτσιουκ ας πούμε τον είδαμε 2,5 χρόνια και δεν κάνει το παιδί. Εκεί όμως κρίναμε σε μεγάλο χρονικό διάστημα και την ομάδα σε όχι τόσο μπουρδελέ κατάσταση
Καμία αντίρρηση, αν μου εξηγήσεις γιατί είναι ο μόνος που ξεχνιέται να μαζευτεί στις στημένες φάσεις και καλύπτει όποιον είναι φάτσα με το τέρμα...
Στον δικό του μαγικό κόσμο αυτός εδώ. Πάντα καλοκαίρι.
Μην γελιόμαστε: Πέρα από κάθε αγωνιστική εξήγηση έχει και δεμένο το γάιδαρο. Ο άλλος ήρθε και την αλλαγή του τη βάζει εξτρέμ...
Nikolaos_Kokkinos (08-01-24)
Την ίδια εικόνα είχε και ο Ροντινέι όταν ήρθε και φέτος βγάζει μάτια, η σεζόν τους έχει ξεκινήσει μήνες πριν την δική μας και το πάνε τάπα. Του χρόνου θα κριθούν όπως πρέπει.
iakov7 (08-01-24)
Να σας κανω μια ερωτηση, αλλα δεν θελω να αντιδρασετε με υπερβολες αν γινεται γιατι ειμια στην αναρρωση:
Ortega Vs Reabchiuk ?? Final Verdict?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
εσυ Παναγιωτη?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (08-01-24)
ΝΑι αλλα δεν μου απαντατε, διακρινω μια δισκοιλιοτητα, δεν μπορειτε να αποφασιστε οι υπολοιποι?
Ο Όλεγκ είχε σχεδόν παντα στην ίδια πλευρά τον Μασούρα να βοηθά με τις επιστροφές του. Είχε τον Εμβιλά που παντα ζητούσε μπάλα απο τα μπακ όταν ξεμεναν απο χώρο και είχε μια ροπή να πηγαίνει προς τα αριστερά για να παιζει την πάσα διαγώνια. Είχε σε αρκετά ματς και τον Μπουχαλακη που έκανε το ίδιο. Πάλι ο Όλεγκ ηταν επικίνδυνος.
Χθες, ο Καρβαλιαλ έβαλε Ποντένσε μπροστά από τον Ορτέγα, με τον Έσσε να ειναι ο πιο αριστερά απο τους 2 χαφ και για πρωτη φορά να τον βλέπουμε να αφήνει τη θέση του και να προωθείται και τον Μαντύ να κάθεται πιο πίσω. Περίμενα να παίξει καλύτερα, σίγουρα, αλλά δεν του ζητήθηκαν και λίγα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έκανε αυτό απο την αλλη πλευρά που ο Μασούρας έτσι κι αλλιώς κανει κινηση προς την περιοχή και δημιουργεί χώρο για να ανέβει και το χαφ όταν παίζεται απο κει η μπάλα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 08-01-24 στις 23:06
drizzt (08-01-24), iakov7 (08-01-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-01-24)
Ο Ορτεγκα επαιζε μπαλα μεχρι τελος Ιουλιου, οποτε οπως ειπε και ενας δημοσιογραφος σημερα αυτος και ο Εσσε δεν εχουν ξεκουραστει οπως πρεπει. Αυτο δεν μπορει να μην το λαβουμε υποψη, οποτε καλο ειναι να παιρνουν τουλαχιστον καποιες ανασες αυτοι οι παιχτες.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
τα εχει κλασει και αυτος και ο εσε απορω τι στον μπουτσο σκεφτονται στην ομαδα πραγματικα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σκέφτονται;!![]()
There is a Dude in town
Bookmarks