παρότι δεν τον εκτιμώ ιδιαίτερα, χθες ήταν από τους λίγους που το πάλεψαν
Μωρε ναι, αλλά ξαναλέω...είναι ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ο Ρίτσαρντς που δεν παίρνει παιχνίδια; Χώρια απ' την κούραση κτλπ. Η ο Μπικι-κίνης;
Ο Ρόντι είναι άλλη ιστορία και την έχουμε συζητήσει πολύ, δεν μπορώ όμως να τον βάλω στο ίδιο τσουβάλι με τον Ορτέγα.
παρότι δεν τον εκτιμώ ιδιαίτερα, χθες ήταν από τους λίγους που το πάλεψαν
Ο Ρίτσαρντς όσο τον είδα δεν κόβει ούτε με βαλέ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εδώ μέχρι και τον Κίνι θυμηθήκαμε να ξαναδούμε, γιατί αυτά που έκανε στο προποτζήδικο και απέναντι στον κλεφτοκοτά, δεν μας έφτασαν: Θέλαμε μεγαλύτερο δείγμα. Όπως περιμένουμε τον Γιόβετιτς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τοίχο - τοίχο, πάνε στα υπόλοιπα θέματα να σχολιάσουν...
Ασίστ στον Ελ Καυλι, έτοιμο γκολ στον Ναβάρο με ζελα
120 λεπτά τρέξιμο πάνω -κάτω μετά από
συνεχόμενα παιχνίδια
Κανείς αντίπαλος δεν επιλέγει να πιέσει από την μεριά του, πάντα από τη άλλη
Μπράβο ρε μάγκα , συνέχισε έτσι
ΜΑΛΑΚΑ ΟΡΤΈΓΚΑ ΤΙ ΜΑΤΣ ΕΚΑΝΕΣ...
ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΕΣΕ ΈΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΔΈΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ
Όχι - πάρ'τε Ρέαμπτσιουκ πίσω, που δεν ξέρει ούτε η Σπαρτάκ τί να τον κάνει και ακούγεται για κούλα...
Το είπαμε και παραπάνω: Εμείς από Τεό Ερναντέζ και πάνω είμαστε καλυμμένοι, αλλά μπορεί και τότε να μην είμαστε. Κάτι να μην πηγαίνει καλά στην τακτική ούτε που μας περνάει από το μυαλό. Μπαίνουμε και περνάμε πριονοκορδέλα ό,τι βρεθεί εύκαιρο και πετάμε και έναν προηγούμενο μέσα στη συζήτηση, έτσι, για την νοσταλγία.
Έχει ανέβει αρκετά.Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι παίκτης θα είναι απο του χρόνου.
Όχι - να σας φέρουν τον πορτιέρη πίσω θέλετε και με αυτόν να μείνετε...
Γίνεσαι άδικος.Τον συγκεκριμένο δεν τον έχω κράξει ούτε μια φορά προσωπικά.Όχι οτι ήταν ιδιαίτερα καλός στο μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς,αλλά μετά την τριετία με τον Όλεγκ μου φαίνεται όαση και δύσκολα θα έφτανα σε σημείο να παραπονεθώ για το οτιδήποτε στην συγκεκριμένη θέση.
Αφού δεν τον έκραξες, τί απαντάς εσύ και δεν αφήνεις κανέναν που το έκανε, να τονε δούμε;
Για εμένα ακόμα και οι τελευταίες εμφανίσεις του δεν είναι κριτήριο, για τους γνωστούς λόγους, που δεν ήταν και οι κακές. Τον πορτιέρη τον χορτάσαμε και όμως υπάρχει κόσμος που έχει ακόμα την υποψία ότι τώρα έχουμε χειρότερο...
AntonisPav (01-04-24)
στο δευτερο γκολ που φαγαμε εριξε επικη ζεμπεκια.
edit χανει και τον μπονουτσι στο τελος χεχε![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κακός αμυντικός, Ρέαμπτσουκ δεν είναι, αλλά έχω απογοητευτεί.
Δεν έσκισε κιόλας, αλλά το κακό του διάστημα ήταν το αντίστοιχο όλων, που του ερχόταν οι Τούρκοι κατά κύματα και είχε στην πλευρά του τους πιο γρήγορους...
Ελπίζω η γενικά κακή εικόνα του να οφείλεται στην μη προσαρμογή και στους πολλούς αγώνες μέσα στη χρονιά. Όπως και να έχει, θέλει και αυτός πολύ δουλειά το καλοκαίρι γιατί θα γίνει Αργεντίνος Ραμόν.
Κακός παίχτης δε βλέπω γιατί να μείνει του χρονου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Nikolaos_Kokkinos (19-04-24)
Bookmarks