Πώς λειτουργεί η φάση με τις σελίδες, γιατί πρέπει να έχουν 2 σχόλια για να φορτώσουν; ;
Πώς λειτουργεί η φάση με τις σελίδες, γιατί πρέπει να έχουν 2 σχόλια για να φορτώσουν; ;
chainsaw (09-10-24)
Εχει ελαχιστη καταναλωση μαλλον
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (09-10-24)
1 μήνα έξω οι πρώτες εκτιμήσεις.
chainsaw (25-10-24)
Κριμα το παλικαρι. Τον φαγαμε (οι περισσοτεροι...) με τη γκρινια μας. Μειναμε τωρα με τον Αποστολοπουλο μονο αριστερο μπακ. Εκτος κι αν παει αριστερα ο Κοστινια και μεινει δεξια ο Ροντινει.
Για να χάσουμε και έναν από τους δύο... Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όπως πάμε, θα φανεί και η δουλειά των ρεπό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
It's Androutsos time.
Ένα λάθος έκανε και το φάγαμε μετά από ένα τσαφ, ένα σουτ στην τύχη και δύο κόντρες...
Είχε βέβαια την δικαιολογία ότι δεν είχε κάλυψη, αλλά αν θέλεις να βγάλεις μεροκάματο σαν αμυντικός στην Ευρώπη πρέπει να ξέρεις πότε να κρατάς την θέση σου και πότε να βγαίνεις επιθετικά στην μπάλα...
Άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι σε σημαντικό ματς.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
παντως και αυτος και ο Βελντε σκιστηκανε τωρα που ερχονται αντικαταστατες.τον βλεντε πρωτη φορα τον ειδα να ντριπλαρει ετσι και να τρεχει ετσι μπροστα και να τους περναει. ασχετα αν εκανε τα δικα του παλι τα χαζα.
ο μαλακας ξερει μπαλα αλλα ειναι γκαγκα στο μυαλο.
hang your demons
chainsaw (24-01-25)
panahs7 (24-01-25)
Κάτι τύποι που σχολίαζαν τις μεταγραφές, αναρωτουνταν αν ο Έτσι είναι καλύτερος του Αποστολοπούλου. Λες και ο Ορτέγκα είναι ο υπερπαικτης που έχει παρει τη φανέλα σπιτι του ξέρω'γω. Θα τρελαθουμε
Τον φάγαμε, μάλλον έπαθε θλάση. Ονιεμαέτσι ετοιμάσου, η ευκαιρία της καριέρας σου χτυπάει την πόρτα.
Ηταν καλος χτες με τον βαζελο, αλλα ακομα και στην καλη μερα του Ορτεγκα ο Μπρουνο φαινεται να ειναι καλυτερος παικτης. Παντως Ορτεγκα - Μπρουνο φαινεται να ειναι ενα αξιοπρεπεστατο διδυμο για αριστερα μπακ του χρονου.
Bookmarks