Κανονική μεταγραφή, όχι δανεισμός. Το ανακοίνωσε η Νότιγχαμ.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Ζουλιάν Μπιανκόν καλώς όρισες στον 𝚶𝚲𝚼𝚳𝚷𝚰𝚨𝚱𝚶! / Giulian Biancone welcome to 𝐎𝐋𝐘𝐌𝐏𝐈𝐀𝐂𝐎𝐒!
Κανονική μεταγραφή, όχι δανεισμός. Το ανακοίνωσε η Νότιγχαμ.
Για Spider-Man καλός είναι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (19-09-23)
Ανεβάζει ρυθμούς... Σε ένα μήνα θα μπορεί να σταθεί στη Σούπερ Λίγκα 2 και παίζει να έχει μάθει κιόλας ποιανού επιθέσεις πρέπει να χαλάει.
Αυτός εδώ έχει χάσει την υπόλοιπη σεζόν, έκανε κάτι εγχειρήσεις και δεν υπήρξε ενημέρωση από κανέναν. Το πέταξε έτσι να υπάρχει χθες ο Νικοβλάκας και το δικαιολόγησε ότι έτσι κι αλλιώς δεν είναι στις πρώτες επιλογές λέει. Στον μπούτσο τους όλα.
Όταν φάγαμε την τριάρα από το βαζελο που δεν μπορούσε να πάρει την κωλο του ήταν στις πρώτες προτιμήσεις Νικολακόβλακα ε;
Ο μόνος λόγος για τον οποίο τον προτιμούσε ο θείος, είναι η ταχύτητα και μόνο. Το αν έχει μέλλον, το βλέπουμε όλοι και δεν νομίζω να περιμένει κανένας κάποιο ρεπορτάζ...
Με δαύτον τι θα γίνει πιστεύετε;Θα τον σουτάρουμε πουθενά η υπάρχει καμία ελπίδα να βοηθήσει κάπως,κάπου;Θέλω ψύχραιμες απαντήσεις.
'α μείν' ελεύθερος 30/08, ξημέρωμα 31.
Ας δούμε λίγο τον Κοστίνια, αν δεν καταφέρει να ανεβάσει στροφές θα μπορούσα να δω τον Μπιανκόν μπακάπ του Ροντινέι. Μπορεί εδώ να έχει παίξει μόνο σέντερ μπακ αλλά προηγουμένως ήταν δεξί μπακ.
Παναγία μου!Τι ήθελα και ρώτησα;![]()
Μιά χαρά παιδί είναι, δεν του λείπει τίποτα...
Ανθρώπινα ρωτάει
voskos_7 (22-07-24)
Η ερώτηση ήταν αν υπάρχει μια ελπίδα για τον Μπανκόν να βοηθήσει κάπου κάπως, και για μένα μόνο έτσι υπάρχει. Σαν σέντερ μπακ του λείπουν πολλά πράγματα, το θετικό του είναι ότι έχει μια σχετική άνεση με την μπάλα. Θα πάρουμε όμως κι άλλους σέντερμπακ οπότε δύσκολα θα βρει εκεί θέση.
Μόνο αν ο Κοστίνια επικοινωνήσει ότι μετά από τη σεζόν που έκανε δεν θέλει να μοιράζεται τη θέση με τον Ροντινέι (ο οποίος δείχνει να παραμένει άλλη κλάση) μπορώ να δω ένα παραθυράκι για τον Μπιανκόν
Καλά, αν κάνει κάτι τέτοιο ο Κοστίνια, θα τον αφήσουμε στην έξοδο τυλιγμένο και θα πούμε τον Μπιανκόν να τον πάρει βγαίνοντας...
Τα έχουμε πει για την μοίρα αυτών που πετάνε στις προετοιμασίες...
Γαύρος από κούνια. Μακάρι να είχαν όλοι το πάθος και την θέληση να φοράνε την ερυθρόλευκη όπως αυτός. Και μάλιστα παρκαρισμένος μεταξύ πάγκου και κερκίδας.
Καλά, όχι και άδικα, αλλά αν έχεις Ντόη μπροστά σου, είναι ζήτημα χρόνου να ξαναπαίξεις...
Έχει και στο παρελθόν δείξει ότι του ταιριάζει καλύτερα η θέση στα άκρα της άμυνας παρά στο κέντρο αλλά εχθές μας έδειξε και μια άλλη, άγνωστη πτυχή των ικανοτήτων του: τη γλυκιά σέντρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks