Άμα τα καταφέρνουν με κάθε χρόνο πιο τσιπικο μπάτζετ να κάνουν καλύτερη ομάδα αυτό είναι το απόλυτο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ερώτηση, ο Σίκμα αφού έχει 35% τρίποντο γιατί λένε δεν είναι καλός στο σουτ;
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Γιατί 35% δεν είναι καλό ποσοστό.
Ε, από κανένα θα βάζει... Μα πού τον βρήκαν; Ξέρω, ξέρω είναι πασέρ...Έχω και μια άλλη ένσταση, η ηλικία του. Με τόσους αγώνες και play off και και και; Θα κάψει καμία φλάντζα. Από την άλλη δίνει δημιουργία, αλλά και πάλι...Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα φτιάξει ο κόουτς. Γιατί έτσι και τα καταφέρει, θα είναι ο μεγαλύτερος μάγκας, όχι του Πειραιά μόνο, του σύμπαντος ολόκληρου!
Oberon (19-07-23)
Επειδή γουστάρετε τα ποσοστά σας ενημερώνω ότι ο Πίτερς είναι πάνω από μιροτιτς και βεζενκοφ με 42.8% (euroleague). Τι λέει όλα καλά;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
kite26 (19-07-23)
Αν θέλει κάποιος να μας πει γνώμη για Καμπαρό που ακούγεται.
τα ποσοστα εχουν να κανουν και με τα λεπτα που αγωνιζεσαι. αν ο πιτερς π.χ επαιζε 5 λεπτα και εβαζε 1 στα 2 που προλαβαινε να σουταρει εχει 50%
Αν παρει παραπανω χρονο τωρα και θα σουταρει παραπανω θα φανει ποσο πραγματικο ηταν τον ποσοστο του.
hang your demons
drizzt (20-07-23)
redbaron (20-07-23)
O Λουίτζι Ντατόμε παραχώρησε συνέντευξη στο BasketNews, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα δήλωσε: "Είμαι πολύ έκπληκτος. Αλλά μετά μίλησα μαζί του και κατάλαβα περισσότερα πράγματα. Αν κάποιος πιστεύει ότι το έκανε για οικονομικούς λόγους, μπορεί να είναι αλήθεια. Είπα στον πατέρα μου ότι δεν θα το έκανα και μου απάντησε, 'επειδή είσαι μαλ@@@ς".
Ε δεν είναι όλοι μαλακες σαν εσένα, τον Πριντεζη και τον Παπανικολαου ρε Τζιτζι. Τι να κανεις;
kite26 (20-07-23)
Αν κάποιος πιστεύει ότι το έκανε για οικονομικούς λόγους, μπορεί να είναι αλήθεια.
Ποσο πιο ξεκαθαρα να το πει δηλαδη;;
redbaron (20-07-23)
Για το Μίροτιτς υπάρχει πλέον χώρος στο ρόστερ;
kite26 (20-07-23)
Bookmarks