kite26 (20-07-23)
δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος. δηλαδη αν δεν δινουμε καθαρα ουτε 2 για τον 1ο στοχο μας τον μιχαλιουκ(λενε οτι η προσφορα μας αγγιζει τα 2) οι αλλες ομαδες θα τον παρουν για πλακα με καλυτερη προταση. και οι Αφοι δεν θα μπουν σε διαπραγματευσεις. αυτο κανουν ως τωρα. και απο τα Γκαρντ που μενουν εκτος NBA ως τωρα και γραφονται στις λιστες δεν μου κανει κατι τοσο μεγαλο κλικ. δεν ξερω τι θα φερουν πραγματικα αν μεινει NBA ο μιχαλιουκ ή τον παρει Αλλος.
θα δουμε τι θα κοπει απο ΝΒΑ και τελευταια στιγμη.
hang your demons
kite26 (20-07-23)
Είναι απαραίτητο αν χρειαστεί να γίνει υπέρβαση. Ειδικά στο 2! Θα έπρεπε να έχουμε πιο επιθετική πολιτική στις μεταγραφές. Δεν λέω να σκορπάμε χρήματα άσκοπα, αλλά κάπου μην φτάσουμε στο άλλο άκρο. Τα έχουμε πει, αλλά επειδή το πράγμα εκεί καταλήγει, ε κάνε μια καλή προσφορά να πάρεις τον παικταρά, άντε! Ολυμπιακός είσαι.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Ρε σεις από που προκύπτει οτι ο Μιροτιτς δικαιουτο 22 μύρια απο την Μπαρτσελονα σε οριζοντα 2ετιας; Πάμε καλα; 3,3 το χρονο δεν έπαιρνε;
;
συμβολαιο μεχρι το 2025 ειχε με 11 μυρια το χρονο. ποια 3,3? απο τα 11 τα 5 επαιρνε καθαρα καθως με τα υπολοιπ απληρωνε τους φορους του.
Ζηταει λοιπον τον μισθο 2 χρονων συμβολαιου που ειχε ακομα. 22 μυρια
Αν δεν τα εβρισκαν μεχρι 1η Ιουλιου θα πηγαινε δικαστικα η φαση οπως και θα γινει.
hang your demons
chainsaw (20-07-23)
Ραουλ Νετο παιρνει η Φενερ.
hang your demons
chainsaw (21-07-23)
Στο βαζελο άρχισαν ήδη τις "προσωπικές επιλογές" του Αταμαν. Έτσι βαφτίζουν τους παίκτες eurocup που παίρνουν. Δεν επιτρέπεται να πουν ότι κυνηγούσαν ανέφικτους στόχους τόσο καιρό με αποτελεσμα όλοι οι παίκτες να κλεισουν αλλού. Χαχα
Κρίμα, γιατί θα πάνε αδιάθετα τα εκατομμύρια του Τρακη
Faithful (21-07-23), pirateeeeeee (21-07-23)
Και δεν μας πηρε και τον Λαρεντζακη ο Τρακης που τον ειχε στην Λιστα του καθως υπεγραψε νεο τριετες σε εμας. Δεν πειραζει Τρακη σε 3 χρονια που θα παταει τα 33 ο Λαρυ δωσε του ενα σκασμο λεφτα να παιζει με τον ακριβοπληρωμενο 37χρονο "δεν με βαζουν να παιζω πολυ'.
hang your demons
Δίνει πολλά λεφτά στα buy out ο βαζελος, αλλά επί της ουσιας είναι πεταμένα λεφτά. Θα μπορούσε να πάρει αντίστοιχης ή και μεγαλυτερης αξιας παίκτες ελευθερους, αν είχε κάνει σωστότερο προγραμματισμό.
chainsaw (21-07-23)
-Για ζυγοστάθμιση ήρθες;
-Οχι, αυτό το έχει αναλάβει για τρία χρόνια ο Μπαρτζώκας!
Α ρε Λάρρυ παικταρά!
Στη Βίρτους και τη νέα σεζόν ο Σενγκελια.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Έχουμε καμία νέα φήμη;
Στη Μονακό ο Κεμπα Γουοκερ
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Μίνιμουμ τρία εκατομμύρια θέλει ο Σβι για Ευρώπη, τα οποία τα δίνουμε! Υπάρχει πιθανότητα να τον πάρουμε! Άντε να χαρούμε!!!
Μην το δένεις και κόμπο, όχι γκαρντ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μην αισθάνεσαι άσχημα - να αρχίσεις να ανησυχείς όταν τα καταλαβαίνεις...
Δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος θα μας δώσει πολλές λύσεις, έτσι όπως είναι μαθημένος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks