αυτο που ξερω εγω ειναι οτι ο Μιχαλιουκ ειναι στοχος μας οντως. αλλα δεν ξερουμε ποτε θα αποφασισει αν θα ερθει Ευρωπη.
Ξερω και για ενα αλλο ονομα που εσκασε απο χτες και ο οποιος ειχε δηλωσει οτι θα γυρνουσε για τον ολυμπιακο στην ευρωπη.
hang your demons
Ο μίροτιτς φτύνει τον πακτωλό χρημάτων της ΒΙΑΝΕΞ - Πρέζας BC για χάρη του Ομπράντοβιτς. Στο Βελιγράδι να κλείσει τη συμφωνία.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Aν εχετε το θεο σας, τα βαζελια εχουν πειστει οτι τους απερριψε, επειδη ειναι ενας τεμπελης που θελει να αραξει πανω στα χρηματα του και δεν μπορουσε να παει σε μια ομαδα απαιτησεων με λαο
Η αληθεια ειναι βεβαια, οτι θα ηθελα να μαθω γιατι απερριψε και εμας. Δε νομιζω να του εδωσε η Παρτιζαν πανω απο 2-2,5 μυρια
Υ.Γ Το καλοκαιρι εσκουζαν ολοι οι ΑΡΔ οτι δε θα μεινει κανενας παικτης στην παρτιζαν. Τελικα εφυγαν μονο ο Λεσορ και ο Εξουμ λογω nba. Να χαρω εγω δημοσιογραφια
kite26 (16-07-23)
Ο Γκαστονε τι θα εκανε χωρις ονοματα?
θα πει κανεις οτι πηγε για τον ομπραντοβιτς.
Ναι αλλα δεν ηρθε για τον καλυτερο προπονητη της ευρωπης. Αν λοιπον δεν ηταν τα χρηματα και Αν ειχε κλεισει σε εμας και αλλαξε γνωμη μου μυριζει βρωμικος δακτυλος για να χαλασει το ντιλ.
Εγω εχω μια αλλη απορια που αφορα τον Αταμαν. προπονητης με back to back με την ΕΦες και δεν τον ζητησε καμια αλλη ομάδα? και να εχει κλεισει απο τον απριλιο με τον Τρακη? περιεργο μου φαινεται.
hang your demons
kite26 (16-07-23)
Ο Γκαστόνε αξίζει τουλάχιστον την προτίμηση παικταράδων λόγω της παρουσίας του. Έχω δεν μπορώ αυτούς που χάριν των εντυπώσεων βάζουν ως ύψιστη προτεραιότητά τους την αποδυνάμωση του αντιπάλου. Εντάξει, ως ένα σημείο να το καταλάβω, αλλά και σε αυτό υπάρχουν όρια.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Η Παρτιζάν έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από μας, γύρω στο 30% πέρυσι. Προφανώς υπερκέρασε την πρότασή μας στον Μίροτιτς,. Κάποτε φέρναμε Μασιγιάσουσκας, Εντι Τζόνσον και Τάρπλευ.
Και καλά έκανε. Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν ταιριάζει ο Μίροτιτς με το ρόστερ μας. Στις μεγάλες μας επιτυχίες διαχρονικά πάντα υπήρχε ισχυρός ελληνικός κορμός και επίλεκτοι ξένοι, όπως οι δύο τελευταίοι που ανέφερες. Για τον πρώτο, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Το να έχεις υψηλό μπάτζετ είναι μια συνθήκη, που ομως χρειάζεται και know how για να φέρει αποτελέσματα.
Oberon (17-07-23)
chainsaw (17-07-23)
Είναι πιο φτηνή η ζωή στη Σερβία...
Τέλος πάντων, από την στιγμή, που δεν κοιτάμε Τομας, είμαι λίγο πιο ήσυχος, κυρίως επειδή κάτι τέτοιες κινήσεις, πιο πολύ σε απόγνωση μου κάνουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Eχετε καταλαβει γιατι εχει τοσο μενος με τον Παναθηναικο ο Ιτουδης και γιατι δεν μπορει να δωσει τον Ντορσευ σε αλλη ομαδα, εφοσον δεν τα βρισκουν; Λες και μονο ο Παναθηναικος υπαρχει. Η προπαγανδα τους και ο μηχανισμος στοχοποιησης εχουν φτασει σε απιστευτα επιπεδα.
kite26 (17-07-23)
Εμείς, για παράδειγμα και τους δύο...
drizzt (17-07-23)
Ας πάρουν πρωτάθλημα ας τα πάρουν όλα. Την αγάπη μας για την ομάδα δεν μπορούν να την πάρουν.
Ο Κώστας Βίρβος είναι μαζί μας, σήμερα, φιλοξενούμενος του account του Κυριάκου...
drizzt (17-07-23)
Γνώμη κανείς για Χίγκινς;
Στο φόρουμ των οπαδών της Μονακό, μπορεί να διαβάσουμε κάτι αξιόπιστο...
kite26 (17-07-23)
Bookmarks