5 εκ. φαπες
Νικολακό, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε:
Αν αντιλαμβάνομαι σωστά, υπάρχει μία άτυπη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Όλεγκ, ότι ο σύλλογος δεν θα του κόψει τον δρόμο, αν κάποια στιγμή έρθει πάλι πρόταση από μία ομάδα στην οποία ο παίκτης θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του. Με μία προσφορά φυσικά που θα ικανοποιεί και τον Ολυμπιακό. Και το νούμερο απ΄ ότι κατανοώ είναι ένα: 5 εκ. Ευρώ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
5 εκ. φαπες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Oberon (29-06-23)
Υπάρχει περίπτωση σοβαρή ομάδα να δώσει 5 εκατομμύρια για τον Ρέαμπτσιουκ; Αυτά τα ρεπορτάζ, μου φαίνεται πως είναι πλύση εγκεφάλου γιατί θα μείνει ο παίκτης και θα τον φάμε πάλι στην μάπα.
Ο Ρεάψιου για ομάδες που δεν παίζουν κυρίως επιθετικά και δε χρειάζεται να κάνει τον Γεωργάτο, είναι πολυτέλεια.
Για καμία ομάδα δεν είναι πολυτέλεια ο Ρέαμπτσιουκ. Δεν είναι καλός αμυντικός, κάνει σέντρες που κάνουν και δεκαπεντάχρονα στις ακαδημίες χωρίς να βρίσκει στόχο, γυρίζει εκνευριστικά την μπάλα πίσω ακόμη και όταν βγαίνει η ομάδα στην κόντρα. Ο τύπος έχει για μάνατζερ τον Αλ Πατσίνο στον δικηγόρο του διαβόλου.
Du3lisT (29-06-23), Nikolaos_Kokkinos (29-06-23), Oberon (29-06-23), redbaron (29-06-23)
Άρα πολυτέλεια, είναι: Όταν αγοράζεις κάτι ακριβά και δεν κάνει την δουλειά σου, θα μπορούσες να μην έχει αγοράσει τίποτα - επομένως όπερ έδει δείξαι. Να τους ακούτε τους Βολιώτες σε αυτά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ακριβώς επειδή έχει τον συγκεκριμένο μάνατζερ, υπάρχουν σοβαρές ομάδες, που θα δώσουν 5+ εκατ ευρώ για τον κορυφαίο Μολδαβό ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Θα τους πάει πακέτο κι έναν άλλον πολύ καλύτερο και θα τα βρουν μια χαρά.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
προβλεπω φετος συγκλονιστικη χρονια
Nikolaos_Kokkinos (29-06-23)
ξεκινανε λενε διαπραγματευσεις για τον Μαξι Γκομεζ με την Τρανζοσμπορ.
επιλογη μαρτινεθ.
hang your demons
το σιγουρο ειναι οτι καποιος θα βγαλει μεροκαματο , ετσι δουλιτσες να γινονται
Με Μπα βασικό θα καταλήξουμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (29-06-23), Nikolaos_Kokkinos (29-06-23)
Paneas (29-06-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έχω αγχωθεί με Φρου φρούτος. Τι γίνεται, έρχεται;
drizzt (30-06-23)
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως το φρούτο είναι η μόνη κομπλέ επιλογή που έχει ακουστεί (Και ο Νταρντερ τον οποίον θέλουν οι μισές ομάδες της Ισπανίας, μαζί και η Ατλέτικο αρα δεν τον υπολογιζω καν)
Αν δεν κάτσει και αυτός είμαστε στο σημείο μηδέν, όλα τα άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι μούφες τύπου Μάξι Γκομεζ.
Και μπαίνουμε σιγά σιγά Ιούλιο έτσι;
Bookmarks