chainsaw (07-07-23), Nikolaos_Kokkinos (07-07-23)
Αυτό τώρα τι είναι;;;
![]()
Δηλαδή δεν μας έκανε ο 32χρονος Εμβιλά και μας κάνει ο 35χρονος Ιμπορα; Εντάξει έλα που είσαι jonk. Ορμάτε τους, δεν ξαναμιλάω.
flessanto (08-07-23), jonk (07-07-23), Nikolaos_Kokkinos (07-07-23)
Nikolaos_Kokkinos (07-07-23)
Εδώ που τα λέμε ο Εμβιλα δε θα έβγαζε ουτε 10 συμμετοχές στη la liga έτσι όπως είχε καταντήσει.
Μια χαρα βιογραφικο έχει. Απο κεί και περα μπορεί να εκφέρει αποψη μόνο κάποιος που τον έχει δει να αγωνίζεται
flessanto (08-07-23)
Στο πρωτάθλημα εμμηνόπαυσης θα τους πατήσουμε όλους κάτω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (07-07-23), Nikolaos_Kokkinos (07-07-23)
παλι καλα αφου δεν εκαναν προταση στο ζε ρομπερτο
flessanto (08-07-23), Nikolaos_Kokkinos (07-07-23)
Τουλάχιστον δε θα κράξει η Μαργαρίτα πιστεύω, κάτι είναι κι αυτό.
![]()
flessanto (08-07-23)
Όπα, αυτόν τον ξέρω. Σκυλι ατελείωτο. Τρέξιμο, μαρκάρισμα, μοίρασμα, κλασικός μέσος εργάτης που όλα περνάνε από αυτόν. Αυτό που δε ξέρω είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται στα 35 φεύγα του.
Πιθανολογω ότι είναι παίχτης για 1 χρόνο
Συμπέθερε Κορδόν (που λέει κι ο jonk, μου άρεσε) φέρε και Νταρντέρ πακέτο ρε θείο και θα πάω να πάρω φανέλα Ιμπόρα.
η μονη λογικη εξηγηση που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ο μπαρμπα κορδον φτιαχνει παρεακι για πιριμπα και τον κουβαλαει
flessanto (08-07-23), Nikolaos_Kokkinos (07-07-23)
Mε ενοχλεί πολύ να γινόμαστε τοξικοί με τις ηλικίες. Ο Άδωνις ήδη έκανε το πρώτο βήμα με τους συνταξιούχους. Στο κάτω κάτω και οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ είμαστε μεγαλύτεροι από τον Ιμπόρα.
Κρυβε λόγια από πάνε ��
Η μεταγραφή Ιμπόρα μπορεί (ελπίζω δηλαδή) να σημαίνει παραμονή Μαντύ. Δεν γίνεται να παίξει ένας παικτης 35 χρονών τα ματς που επαιξε ο Εμβιλά την τελευταία τριετία. Κι ας έρχεται απο γεμάτη σεζόν. Τίμιος παίκτης πάντως, ηγετική φυσιογνωμία και αν χρησιμοποιείται σωστά μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ.
flessanto (08-07-23)
απο ταχυτητα τι λεει ο θειος?
Bookmarks