O mario zardel και χατεμ μπεν αρφα της μαρινακειας εποχης
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
O mario zardel και χατεμ μπεν αρφα της μαρινακειας εποχης
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το μόνο που δε μπορώ να μαντέψω είναι γιατί διαβάζετε το συγκεκριμένο σάιτ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (16-04-23)
καλα παναγο περιμενε , τον βλεπω με το skateboard πλατεια αλαξενδρας και ο γαβρος να γραφει μονο ο βαγγελας τετοιες μεταγραφες
σκαρπα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
jonk (16-04-23), Nikolaos_Kokkinos (16-04-23), panahs7 (16-04-23), sabar77 (17-04-23)
νομιζω περισσοτερο προβλημα ειναι το επικοινωνιακο και η κοροϊδία της παε και των αρδ γενικοτερα στην περιπτωση σκαρπα παρα το αν θα ειναι καλος ή αν θα ερθει.Τον πλασαρανε επι μηνες οτι ειναι κλεισμενος.Δυσκολο να το εκαναν απο το μυαλο τους οι αρδ ή στηριζομενοι σε ψευτοδημοσιευματα εξωτερικου μονο,ο γεωργακοπουλος μιλησε για περιπτωση που εγινε(μανωλας) και τον εχουν εξαφανισει εδω και εναμιση χρονο.Αυτοι τι φαση δηλαδη?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ορίστε ήταν κλεισμένος απλά καθυστέρησε λίγο πως κάνετε έτσι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-04-23)
και ξερει και θελει
—John Lennon
voskos_7 (16-04-23)
Ναι μεν (γιατί, για γεγονότα μιλάμε), αλλά μην το συνεχίσουμε έτσι, με τα ιερά τοτέμ του καθενός, γιατί θα μπλέξουμε γιορτιάτικα...
Το ότι ορισμένοι δεν ξέρατε ποιός μπορεί να είναι, πάντως και μας διαβάζετε, δεν ξέρω πώς να το πάρω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν ειστε φιλοι του em-Jay, κριμα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Λιπαντικο με ουδετερο ph
Edit: ενταξει γυρναω καναλι 16 συνεχιστε
Δεν ξέρω τι λέει ο βοσκός ή αν φαινόταν ότι πάω να αρπαχτώ, αλλά μια χαρά είμαι.Δεν μπορώ να μαλώσω με τον jonk με το avatar που έχει.
Bookmarks