Κοιτα που επειδη δεν ερχεται κανεις, χαιρομαστε με την πιθανοτητα να φυγει καποιος.
Αντε κι ο επομενος ο Μπουχαλακης.
Κοιτα που επειδη δεν ερχεται κανεις, χαιρομαστε με την πιθανοτητα να φυγει καποιος.
Αντε κι ο επομενος ο Μπουχαλακης.
Νυχτωμένος βαθιά είσαι... και ευτυχώς... ΜΗΝ διαβάσεις τα ρεπορτάζ από την Αυστρία... τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο, που θα αργήσεις να ξαναπάς σε παραλία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τι εννοεις, Βιρνα; Ουτε τωρα θα φυγει ο πορτιερης;
Ολεγκ μεινε, στον Ολυμπιακο,
Και γραψ το σαμπιονα
Στ @@ σου τα 2.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (14-07-23)
Τσιμπήσαμε ενα εκατομμυριάκι απο την πώληση του Κανέ στην Πάφο. Warchest loading...
flessanto (14-07-23)
Θέμα χρόνου να πωληθεί ο Ρέαμπτσιουκ, γράφουν. Πολύ χαίρομαι, θα κοιμηθώ ευτυχισμένος. Άντε τώρα, να πουλήσει και τον Μπουχαλάκη και να γίνει ο dragon's den, ο Κορδόν.
Δεν καταπίνεται ότι αυτόν μόνον ο Χάσι και ο γαμπρός τον έστειλαν...
με εξτρεμ κανενας δεν ασχωλειτε ειμαστε καλυμενοι με βρουσαι και μασουρα να υποθεσω
Pireotis7 (13-07-23)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τωρα θα δουμε τι εστι τρυπα στα αριστερα. Τουλαχιστον ο Μολδαβος ετρεχε σαν σκυλι και αμυντικα ηταν αξιοπρεπης. Με καποια τακτικα λαθη βεβαια.
Ελπιζω να μη βιαστηκαν και αυτος ο Κινι να καλυψει τη θεση καλα.
Εντωμεταξυ 3 φορες εχουν απορριψει αντιστοιχη προταση για τον Ρεαμπτσιουκ. Για ποιο λογο θεωρουνται ξαφνικα τα 4,5 μυρια καλη προταση;
Η ενισχυση στις βασικες θεσεις, η οποια λεγαμε οτι απαιτειται για τα πρωτα προκριματικα, ξεκινησε. Ηρθε 6αρι, τωρα θελουμε ακομα επιθετικο και ισως στοπερ. Ειναι μια καλη αρχη.
Ο Κινι μιας και πουλεν του προπονητή θα βγει καλός. Αν όχι πάει να πει έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (13-07-23)
Αντε και τωρα που υποτιθετε οτι ξεκινησαμε και καλα με τους 2ους , τους μπακ-απ (πουυυυλ πουλ πουλ πουλ πουλ) και γιαυτο ειναι τετοιες Ηλικιες (μπεεεεεεεεεεεε) αντε τωρα να δουμε ποιοι θα ειναι οι πρωτες επιλογες (μπεεεεεεεεεε)
Εφυγε ο Μβιλα, ο Σωκρατης, ο Ματιε και καλα λογω ηλικιας, και ηρθαν τα ιδια σκατα κ αποσκατα μεχρι στιγμης με την υπονοια οτι "ε αυτοι ειναι τα μπακ απ, μετα θα ερθουν οι καλοι".
ΠΟτε θα ερθει ο ΝΙκολακοπουλος να μας τα ξαναπει παλι? Πεινασανε
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μωρή Ματίνα...
Τι κάνει η θεία σου, η Φιόνα;;;;
Bookmarks