Σώζει πολλά, αλλά δεν ξέρω αν θα τον σώσει κανείς όταν βρεθεί άμυνα της προκοπής μπροστά του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η χθεσινή του εμφάνιση πρέπει να σε έπεισε ότι δεν είναι μακριά η ώρα, που δεν θα χρειαστεί άμυνα να τον εκθέσει... Αν όχι, κακώς...
Μόλις άκουσα τον καραγκιόζη τον Νικοβλάκα να λέει ότι μέχρι και ο Πασχαλάκης στο κόρνερ είχε λάθος θέση. ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΓΑΜΩ. ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. Δεν έχετε πατήσει χόρτο ποτέ, αν σας βάλουμε κάτω από μια εστία θα νομίζετε ότι ήρθαν εξωγήινοι και κάνετε και κριτική. ΣΚΑΣΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ. Ασχοληθείτε επιτέλους με το μπουρδέλο σας και κάντε σωστά τη δική σας δουλειά που είναι η ενημέρωση του κόσμου.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-04-23)
και λαθος να ειχε τι να κραξεις φετος τον πασχαλακη ειναι απο τους 2-3 διασωθέντες του τσιρκου.Εχει βγαλει 100 ε εφαγε και 1 χαζο σιγα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (28-04-23)
Ευτυχής είναι όποιος είδε λάθος θέση στο κόρνερ και σταμάτησε εκεί. Έκανε πιο σοβαρά λάθη, από τα οποία με έναν ποιοτικό αντίπαλο θα είχε πιο σοβαρά προβλήματα.
Όλη αυτή η ανάλυση, βέβαια, θα είχε κάποιο νόημα αν δεν ήταν ο μόνος που ήταν στις φάσεις από τη μέση και κάτω και δεν έβγαινε να παίξει μέχρι και σέντερ μπακ στη θέση άλλων που δεν μπορούσαν να πιάσουν ούτε θέση στο λεωφορείο...
Δεν υπάρχει καμιά λάθος θέση στο κόρνερ. Όποιος έχει αντίθετη άποψη πρώτα να πάει να μάθει τη θέση και μετά να έχει άποψη.
Υπάρχει και από αυτό, αν ο τερματοφύλακας στην εκτέλεση πιάσει αγκαλιά ένα δοκάρι, ή βρεθεί στο σημείο του πέναλτι, αλλά εκεί, μάλλον έχουμε μπλέξει με μαλάκα.
Πρώτα από όλα, όποιος ξέρει μπάλα, ξέρει ότι ο τερματοφύλακας στη τοποθέτηση και στα βήματα είναι άλλο άθλημα.
Δεύτερον, αν βάλουμε τον Πάλμα να το εκτελέσει 100 φορές ακόμα, ούτε μία δεν θα ξαναπάει εκεί και το υποψιαζόμαστε όλοι αυτό - δεν νομίζω να το διαβάζετε από εμένα πρώτη φορά.
Τρίτον και ίσως πιο σημαντικό, όταν ξεκινάει τέτοια ιστορία, μάλλον πρέπει να ψάχνουμε τί επακολουθεί ρεπορταζιακά, αν και προς το παρόν, έχουν σειρά άλλοι.
Μιλάω καθαρά για την συγκεκριμένη φάση, όχι γενικά. Δεν έχει λάθος θέση ο Πασχαλάκης.
Συμφωνούμε έμμεσα: Ούτε βρέθηκε εκεί που έχω περιγράψει.
Η πραγματική ερώτηση είναι για ποιον λόγο να προσέξει κάποιος τόσο έμπειρος ρεπόρτερ κάτι τέτοιο...
Φιλαράκι, αυτοί δεν νομίζω να έχουν, αλλά δεν αποκλείεται να έχει κάποιος άλλος στη θέση τους και να τους έχει αναθέσει να προετοιμάσουν το έδαφος.
Ωραία, ένας από τους λίγους παίκτες που κάνουν σωστά τη δουλειά τους, στην πιο κρίσιμη θέση, βγαίνει εκτός. Πλέον δεν με νοιάζει ούτε σε ποια θέση θα τερματίσουμε ούτε τίποτα από αυτά. Η μεγαλύτερη προσδοκία που έχει νόημα να έχουμε είναι να μην διασυρθούμε (χειρότερα;) στα ντέρμπι με Κούλα και ΠΟΑ.
Αυτό, με τις μακρινές μπαλιές, που καταλήγουν στα επίσημα να μην είχε...
Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
Με τα φυσικά του προσόντα είχε συμμετοχή στο άστοχο πέναλτι. Ο αντίπαλος νιώθει την εστία μικρότερη και γι' αυτό σημάδεψε ψηλά.
![]()
Σωστό... Αλλά κυρίως, όταν έχεις και την φήμη του καλού τερματοφύλακα και στα πέναλτι, ο αντίπαλος ψαρώνει και κάνει πιο παρακινδυνευμένες εκτελέσεις...
drizzt (21-08-23)
Την επόμενη φορά που θα μιλήσει ο Παναής για τερματοφύλακα θα παίρνετε στυλό και θα σημειώνετε ευλαβικά.
captain-cook (18-09-23), flessanto (18-09-23)
ελπιζω να ανανεωσει συντομα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και αυτός, από ό,τι βλέπω.
Bookmarks