Κι ανοιγω τερμα τη φωνη που λεει τερμα.
Όχι δεν θέλουμε να μην έχει σχέση με το τέρμα. Κάποτε πρέπει να μπει ένα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κι ανοιγω τερμα τη φωνη που λεει τερμα.
Βαλ'το τέρμα.
Μάγκας. Δε μάσησε τ' αρχιδια του.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-02-23)
Θελω να βαλω τερμα το(ν) Ραδιο.
Nikolaos_Kokkinos (06-02-23)
drizzt (06-02-23)
οσα βιντεο εχω δει απο τουμπα δεν καταλαβαινω γρι τι λενε.Πραγματικα ειναι σαν να βλεπεις τα ορκ εξω απο την μινας τιριθ και το χελμς ντιπ ετοιμα να επιτεθουν τι στον πουτσο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (06-02-23)
Δεν πίνεις πολύ...
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρίσκεται στην πρώτη θέση με με ποσοστό 87,1%, πάνω από τον Γιώργο Αθανασιάδη της ΑΕΚ και τον Ανδρέα Γιαννιώτη του Ατρομήτου.
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει αντιμετωπίσει 31 τελικές στα 13 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και έχει αποκρούσει τα 27. Πρόκειται για μία εκπληκτική επίδοση.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Εγώ δεν τον ήθελα, είχα ερωτηματικά. Όχι για την ικανότητά του στις καλές βραδιές, έχει κάνει τον σούπερμαν αρκετές φορές, αλλά για τη σταθερότητά του στον μαραθώνιο ενός πρωταθλήματος.
Μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση πως φαίνεται πολύ ήρεμος και σοβαρός, νομίζω έχει ωριμάσει και σαν άνθρωπος.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Να πω ότι σας τα λεγα; Θα είχαμε τέρμα από τις αρχές καλοκαιριού.
Ουτε εγω τον ηθελα.Κυριως επειδη κανει συχνα γκαφες που στοιχιζουν.Ως τωρα δεν εχει κανει καμμια σ'εμας.Και οταν την κανει τελικα,με τοσα που εχει σωσει και τους βαθμους που εχει προσφερει,δεν προκειται να διαμαρτυρηθω.Το ratio θα ειναι σαφως θετικο.
drizzt (09-02-23)
ουτε και εγω τον ηθελα γιατι εκανε συχνες γκαφες αλλα πλεον μπορω να πω οτι εκανα λαθος.Μας κραταει μονος του σε πολλα παιχνιδια σερι.
—John Lennon
drizzt (09-02-23)
drizzt (09-02-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ξεχνάς τον Λεαλι. πόσες φορές είχε δώσει την μπάλα με τα πόδια σε αντίπαλο?
Faithful (07-02-23)
Bookmarks