chainsaw (08-04-24)
Ντεφορμάρισμα δεν είχε: Ενοχλήσεις το λέγαμε και τότε...
ΚΑΙ κυρίως, μιλάμε για μία πληροφορία αγνώστου προελεύσεως, χωρίς καμία επιβεβαίωση από πουθενά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (08-04-24)
Ψιλοχεστηκα αν είχε ενοχλήσεις ή αν στραβωσε ή που πήρε και 4-5 ματς ο μικρός. Αλλά αν παίξει ο Τζολάκης την Πέμπτη φοβάμαι μην έχουμε δράματα.
Δε μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη....
Και πάλι νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το ποιος λένε οι αρδ ότι στραβωνει κάθε φορά.
Κατά τα άλλα δεν είναι καθόλου περίεργο όταν υπάρχει καινούργιος προπονητής να αλλάξει μέχρι και ο τερματοφύλακας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Όχι όταν ειναι ο Τζολάκης!!!!!!
Καταλαβαίνω την φάση ο προπονητής να μην εμπιστεύεται τον τέρμα και να βάζει κάποιον άλλον στη θέση του. (εν προκειμένω τον πιτσιρίκο, που κάνει ότι μπορεί) Γεγονός όμως είναι πως η ομάδα ΔΕΝ μπορεί να μείνει με τον Τζολ βασικό τέρμα. ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε ΚΑΛΟΝ τερματοφύλακα. Είδωμεν...
Ενώνοντας σκόρπια κομμάτια από άλλα παζλ, βλέπω ότι η πηγή γκρίνιας είναι άλλος Έλληνας παίκτης της Ευρωπαϊκής λίστας που δεν παίζει... Αλλά είναι μόνος του και μάλλον θα είναι για πολύ...
Ποιον εννοείς; Του κολλητχιού σου ο κολλητός;
chainsaw (08-04-24)
4 γράμματα επίθετο είναι... Ούτε αυτός που έδωσε το ρεπορτάζ δεν τον έδωσε τόσο στεγνά, γιατί να το κάνω εγώ;
Δεν πρέπει να είναι και πολύ Έλληνας πάντως....
Ούτε και αλλοδαπός ακριβώς: Στη λίστα με τους γηγενείς του συλλόγου είναι. Και με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά και να μην είναι, πρέπει να τον κάνουμε.
Τόνε βλέπω να φεύγει σε δύο τρία μηνακια.
Έχει υψηλό potetial, ειδικά από τότε που ανανέωσε...
Ειναι το γνωστο Ποτέ - νσιαλ![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ποντένσιαλ
panahs7 (09-04-24)
Μόνο ψηλό δεν το λες έτσι...
τον ανανεωσαμε κιολας(σωστα).Μυριζομαι μεγαλη επιτυχια![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πρώτη φορά βλέπω ανανέωση συμβολαίου να ανασταίνει τόσο γρήγορα παροπλισμένο αναπληρωματικό... Να τα λέμε και αυτά.
Bookmarks