Διάβασα ο καρναβαλ θέλει μπαλαδορο τερματζη γιατί είναι σημαντικό για τον τρόπο που παίζει να ξεκινάει από εκεί το build up.
Άντε και καλή τύχη μάγκες.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Το ξαναπάμε: Και ο Κοττάρσκι δεν θα έφταιγε αν έτρωγε 4 προχθές, αλλά δεν τα έφαγε (και κανένα - δύο τα στείλανε μόνοι τους έξω).
Όπως και ο Πασχαλάκης πέρυσι στο ίδιο παιχνίδι δεν θα έφταιγε αν έτρωγε 3, λέμε τώρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Διάβασα ο καρναβαλ θέλει μπαλαδορο τερματζη γιατί είναι σημαντικό για τον τρόπο που παίζει να ξεκινάει από εκεί το build up.
Άντε και καλή τύχη μάγκες.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (08-12-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-12-23), Paneas (07-12-23)
Κοιτα... χωρις να γκρινιαζω, οτι ο πασχαλιος ειναι αλλα νταλλων με τη μπαλα στα ποδια ειναι μια πραγματικοτητα. Αλλα μακαρι ναταν αυτο το προβλημα μας θα καναμε παρτυ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (08-12-23)
Ο Δημήτρης εξυποννοεί όπως και εγώ λέω, να μην ξαναρχίσουμε τα αρχίδα - μύδια με τους παίκτες, που τους θέλουμε να κάνουν άλλη δουλειά από αυτήν που περιγράφει η θέση. Από εκεί ξεκινήσαμε, όταν χόρτασε λίγο το μάτι μας και παίρναμε ό,τι να 'ναι...
flessanto (08-12-23), Nikolaos_Kokkinos (07-12-23)
Εξυπακουεται
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αυτή τη μαλακία με το να ξέρει μπάλα ο τέρμας για να συμμετέχει στο build up δεν πρόκειται να τη χωνέψω ποτέ. Επειδή ξύπνησαν μια μέρα οι προπονητές και είπαν δεν θα κλωτσάμε κι όπου φύγει, θα χτίζουμε απ' την άμυνα, έπρεπε να συμπεριλάβουν και τον τερματοφύλακα. Γι' αυτό έχει γεμίσει το youtube με bloopers από μεγάλους τερματοφύλακες που τους γυρίζουν συνεχώς τη μπάλα και κάνουν μαλακίες. Καλά κρασιά.
Ποιος μπορεί να πει αυτή τη στιγμή έναν τερματοφύλακα που ξεχωρίζει μόνο για τις ικανότητές του στην θέση που διδάχτηκε; Εγώ αλλιώς τους ήξερα τους μεγάλους. Το next big thing είναι ο Βικάριο της Τότεναμ και έχει προλάβει ήδη κι αυτός να κάνει κάποιες χοντρές μαλακίες γιατί τον βάζουν να συμμετέχει στην κυκλοφορία.
dimitris67 (18-01-24)
Το να μπορεί να πασάρει ο τερμας είναι μεγαλο συν για μια ομάδα. Όμως είναι μια πολυτέλεια, μια τελευταία πινελιά σε ενα ηδη καλοχτισμένο σύνολο. Λειπουν πολύ βασικά κομμάτια απο το ρόστερ για να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα τώρα.
Καλά, στην παρούσα κατάσταση, που το πλάνο είναι μπροστά να πάει η μπάλα στον Φορτούνη και πίσω να κάνει λάθος ο επιτιθέμενος, το να ασχοληθείς με τερματοφύλακα, το λες και κλασική περίπτωση βλάβης...
flessanto (08-12-23), Nikolaos_Kokkinos (08-12-23)
Καλός είναι. Οι μπροστινοί του τον εκθέτουν σαν τη ΜοναΛίζα στο Λούβρο. Πόσα καβλιά να αποκρούσει; Μπαίνει κανα ξώφαλτσο στο πάτο, γίνεται πρώτη μούρη στην κράξα.
There is a Dude in town
flessanto (08-12-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-12-23), maniak7 (09-12-23), Nikolaos_Kokkinos (08-12-23)
Kai mouna liza εχει και 2.5 ιντσες προστατευτικο αλεξισφαιρο, ενω αυτονα τον εχουμε ακαποτο
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ορίστε δίνει και ο Νικολακόπουλος αγώνα για τον Αγριογιάννη σήμερα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (09-12-23)
Ορίστε, ορίστε, σήμερα πήγα γυμναστήριο, μετά έφυγα πήγα για καφέ και είπα να πω ένα γεια στους φρεντς.
αυτο που θελει ο καρναβαλ ταιριαζει γαντι με το βρακι δεν εχει ο κωλος μας στολιδια θελει ο ψωλος μας
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (09-12-23)
Δεν είναι κακός ο Αλέξανδρος αλλά ΔΕΝ ξέρει να κατευθύνει την άμυνά του στα στημένα. Επίσης στις εξόδους σε ψηλές σέντρες έχει θέμα. Μάλλον μπερδεύεται με τους αμυντικούς ποιος θα πάει στη φάση και έχουμε φάει κάμποσα γκολ από ασυνενοησίες. Και τα βολέ του δεν είναι ακριβείας, αλλά αυτό το θέμα το έχουν αρκετοί τερματζήδες. Πάντως είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που ευθύνεται για την τραγική άμυνα της ομάδας.
Nikolaos_Kokkinos (09-12-23), voskos_7 (18-01-24)
απο τους λιγους που αξιζει να μεινουν στην ομαδα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Έχει ταβάνι ρε Ηλία... Με τα πόδια δεν κάνει σωστή επαναφορά, με τους αμυντικούς του δεν συνεννοείται (φέτος δεν έχει κιόλας). Δεν φταίει για τίποτα, αλλά δεν διασώζει και κάτι...
Μπορεί και όχι και να φταίει και αυτός για το ότι δεν υπάρχουν...
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού για ακόμη δύο χρόνια, με τον έμπειρο κίπερ να έρχεται σε συμφωνία με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων για την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας.
drizzt (16-02-24)
Bookmarks