Νομίζω πως αυτή η στιγμή δεν έχει έρθει ακόμη.
Ανατριχιασατε;;;;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ο πρόεδρος έβαλε ίδια φωτογραφία με τη Ρένα ή έχει τρελαθεί το tapatalk;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (18-10-18)
Φέτο θα πάρουμε το γιουρόπα τα χοπι.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Συνήθως οι προβλέψεις μου φτάνουν μέχρι τελικό.
Να μη τα ξαναλέμε.
Η πρώτη μου φορά στο παλιό Καραΐσκάκη.
drizzt (24-12-18)
Νομιζω πιο βαθεια εχω χαραξει τις εξης αναμνησεις!
2012-Τελικος μπασκετ στην Κωνσταντινουπολη:Απο τα λιγα βραδια που δεν τελειωναν...Και εγραφα στο σχολειο την επομενη μερα..Καπου τοτε εμαθα οτι ολα ειναι πιθανα
2010-Ελευση Μαρινακη:Βλεπω μπαλα απο το 06.Το πρωτο πρωταθλημα που ειδα να χανεται...Κακη μπαλα και εκει που ολα εδειχναν να διαλυονται ερχεται ο Βαγγελας και ολο το καλοκαιρι με μια εφημεριδα στο χερι και αναμονη για μεταγραφες!
2011-Μαρσειγ Ολυμπιακος 0-1:Ο ολυμπιακος με αυτο το διπλο ανεβασε κατα πολυ το ευρωπαικο του υψος
2015 Αρσεναλ-Ολυμπιακος 2-3:Απλα το μεγαλυτερο διπλο ελληνικου club στην Ευρωπη!
drizzt (22-07-19)
Το πρωτο πρωταθλημα μετα τα πετρινα χρονια και το 3-0 με τους βαζελες στην ριζουπολη απο ποδοσφαιρο,και το πρωτο ευρωπαικο στο μπασκετ στη ρωμη το 1997.
drizzt (22-07-19)
Μόλις συνειδητοποίησα πως μπασκετικά μάλλον η πιο καβλερή στιγμή ήταν το αποχαιρετιστήριο πάρτυ που έκανε ο Σπανούλης στο Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
crazyjim (31-07-19)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Το ενα ηταν συγκινηση, το αλλο ηταν εκσταση.
Στην Κωνσταντινουπολη ηθελες να φωναξεις, αλλα ειχες ενα κομπο και δεν μπορουσες. Στο τριποντο του Σπανουλη, φωναξες πιο δυνατα απο ποτε, γιατι ηταν η μερα που σηκωσες το αναστημα σου απεναντι στην χουντα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks