Άντε γαμήσου
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (10-01-13)
Κόκκινο δεν έχει?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
1. Ξεχωριστή θέση έχει για εμένα το διπλό στο Μονακό σαν πιτσιρικάς που ήμουν: Σχεδόν είχα ξεχάσει ότι έμενα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και τα πανηγύρια θα μου βγαίνανε ξινά, αλλά ποιός νοιάζεται;;;
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
2. Σαφώς το πρώτο ευρωπαϊκό του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα στο βόλεϋ μετά από καμία 10αριά παρουσίες σε final-4:
3. Τα "κλύσματα" στον βάζελο σε Τελ - Αβίβ, Σαραγόσα και το 49-69 το'97:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] - [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
4. Το 73-38 το 96:
5. Το διπλό στη Βρέμη...
6. Τα δύο ευρωπαϊκά στο μπάσκετ...
7. Το ευρωπαϊκό στο πόλο...
8. Το 2-0 με δέκα παίκτες στον τελικό κυπέλλου το 99...
9. Το 1-4 το 2001
Βγάλε άκρη, τι διάολο έγινα Ολυμπιακός και μπερδεύτηκα τόσο;;;
Το ματς με την Πόρτο στο ΟΑΚΑ 17/9/97. Διότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της υπόλοιπης οικογένειας να γίνω ΠΑΟΚ ή Άρης, ο πατέρας μου έκανε την κίνηση ματ και με πήγε να δω το ματς... τότε ξεκαθάρισα και μέσα μου τι είμαι.
Το ψαλιδάκι του Αλεξανδρή με τον Άγιαξ.
Το 3-0 με το Βάζελο στη Ριζούπολη.
Το ψαλίδι του Νούνιεζ στο 4-0. Γιατί εκείνη τη μέρα είχα πάθει διπλό κάταγμα στο αριστερό πόδι και η χαρά που μου έδωσε εκείνο το ματς σε μια τέτοια μέρα ήταν ανείπωτη.
Το γκολ του Μήτρογλου μέσα στη Μπορντό. Γιατί το έβλεπα με την παρέα μου (6 Ολυμπιακοί + 1 Αεξής) στα Γιάννενα ως φοιτητής και τα ουρλιαχτά μας (και του Αεξή μαζί) παίζει να ακούστηκαν στην Άρτα...
Το πέναλτυ του Νικοπολίδη στο 4-4 με την Αεξάρα
Το γκολ του Άγγλου ασθενή στη φιέστα του λαγού...
Το ''πεταχτάρι'' του Πρίντεζη μέσα στην Πόλη...
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Περαία
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
voskos_7 (14-11-14)
Η νίκη στη Βρέμη!
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
www.f1rstlap.com
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πρώτα τα ζούμε και μετά τα γράφουμε...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ριζουπολη, 1-4 και οι δυο εξαρες στην Κουλα.
Ολο το ποδοσφαιρικο 99 και το μπασκετικο 97.
Φυσικα και τα αλλα δυο ευρωπαϊκα του μπασκετ.
Τα δυο ματς με Βερντερ το 2007-08 για το πρωτο διπλό και την προκριση.
Το 4-0 με ζελεδενιο για το Κυπελλο την ιδια σεζον.
Αν συνεχισω, θα γραψω παρα πολλα ακομη. Αλλα καθε φορα που τιθεται προς συζητηση ενα τετοιο ερωτημα, το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο νου ειναι το πεταχταρι!!!
drizzt (20-09-18)
Και το γκολ του Βαίτση ήταν ωραία στιγμή με τη Μονακό.
drizzt (22-09-18)
Γκολ πατσά στη Βρέμη. Η απόλυτη ηδονή.
Το μόνο ισάξιο θα ήταν τρίο με Μόνικα και Σαρλίζ θερον. Α με εσώρουχα του Ολυμπιακού για να είμαι και ον τοπικ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα έλεγα το πρώτο ευρωπαϊκό στο μπάσκετ που με έκανε Ολυμπιακό, αλλά το βράδυ που έγινε το διπλό στη Βρέμη, δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ για πάρα πολλούς και διάφορους λόγους. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου (βασικά στην δυσκολότερη και ελπίζω και τελευταία), την μέρα που έχω γενέθλια (3/10) και με όλη αυτή την "κατάρα" που κουβαλούσε η ομάδα στα εκτός έδρας της Ευρώπης.
Στο 1-2 του Πάτσα πανηγύρισα μεν, αλλά ακόμη δεν πίστευα ότι θα γίνει κάτι για ακόμη μια φορά, αφού εκτός των άλλων κακών είχαμε και το ανέκδοτο να τρώμε πάντα γκολ στο τέλος. Στο 1-3 είχα πέσει κάτω κι έκλαιγα αφού κατάλαβα ότι πλέον ήταν οριστικά το πρώτο διπλό στην ιστορία μας. Το καλύτερο δώρο που πήρα (και θα πάρω ποτέ) όχι μόνο για γενέθλια, αλλά γενικά, στο πιο σουρεάλ βράδυ της ζωής μου με ανάμεικτα συναισθήματα των άκρων πραγματικά.
BrazHlias (23-09-18)
flessanto (24-09-18)
Μακραν κορυφαία στιγμή ένα 0-0 με το βάζελο όταν γυρίζοντας στο σπίτι βρήκα 30 χιλιάδες δραχμές μασουράκι πεσμένες στο δρόμο
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks