φετος ο τελικος της euroleague με την cska!
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
οταν μπηκα πρωτη φορα στο καινουριο "Γ.Καραισκακης". πως το λεει εκεινο το συνθημα "απο την καυλα μου δεν εβγαζα κουβεντα"? ε, αυτο...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κορυφαίες στιγμές...:
Σέντρα Γεωργάτου, κεφαλιά Γκόγκιτς και Ολυμπιακός - Γιουβέντους 1-0 στο 12'.
Καρεμπέ - Ζιοβάνι - Οφορίκουε και Λακορούνια - Ολυμπιακός 1-2 στο 83'.
Και τα δύο είχαν άσχημο τέλος...![]()
Θα μιλησω για στιγμες που χω ζησει οχι τι εχω ακουσει κλπ
4-0 το βαζελο στο ναο για το κυπελλο
1-3 βερντερ
Κυπελλο με αεκ 4-4 και πεναλντι
Αγωνες με Σιενα περυσι
Το ευρωπαικο περυσι
Το πρωταθλημα μεσα στο σεφ περυσι
Πρωτη φορα στο ναο
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το περσινό ευρωπαϊκό στο μπάσκετ.
Δύσκολο πλέον να κρίνω. Αλλά σίγουρα έχουν περάσει τουλάχιστον 10-12 χρόνια από τις στιγμές που θα διάλεγα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (30-09-12)
- Ο ημιτελικός στο Τελ Αβίβ και στην Σαραγόσα με τον Ζέλα, και φυσικά το περσινό έπος στην Ευρωλίγκα
- Το ματς στο Ανφιλντ που ήμουν μέσα και βρεθήκαμε από τον Παράδεισο στην Κόλαση
- Ολυμπιακος-ΑΕΚ 4-4 και το Κυπελλάκι δικό μας στα πέναλντι
- ΠΑΟ-Ολυμπιακός 1-4 στο κύπελλο
- Μονακό-Ολυμπιακός 0-1 με ήρωα τον Βαιτση
- Ολυμπιακός-Μπενφίκα 5-1 όπου κυριολεκτικά κρύψαμε το τόπι
- Βέρντερ-Ολυμπιακός 1-3, η πρώτη μας εκτός έδρα νίκη στο τσάμπιονς λιγκ
voskos_7 (11-01-13)
Κορυφαια στιγμη ηταν η προκριση στο κυπελο κυπελουχων με την Μονακο στο καραισκακη οχι μονο γιατι ειχαν σπασει καρδιες οσο το παιχνιδι
ηταν 0-0 αλλα ειλικρινα απο τοτε τετοια ατμοσφαιρα δεν εχω ξαναδει ΠΟΤΕ στο καραισκακης.
Φυσικα και τα 2 ευρωπαικα στο μπασκετ ηταν τεραστια χαρα!
voskos_7 (11-01-13)
Όταν ήρθε ο Σαλιαρέλης.
Coach (02-10-12), sirkostas (05-11-12), VALVERDES_7 (13-11-12), voskos_7 (11-01-13)
Το διπλό στη Βρέμη και η κούπα στην Πόλη!
www.f1rstlap.com
βραδυα μαγικη φιλε μου...την θυμαμαι σαν τωρα...κοιμηθηκαμε ξημερωματα μεθυσμενοι απο τον θριαμβο και το πασαλιμανι οπου και πηγαμε μετα..δεν θυμαμαι παρα μονο στο ευρωπαικο που πηραμε το 97 τοσο κοσμο...μαγικες στιγμες απο την αρρωστια μας που δεν θελαμε να τελειωσουν ποτε...Θρυλος για παντα!!νασαι καλα ευχαριστω που μου το θυμησες μ αυτο το βιντεακι..
voskos_7 (11-01-13)
Κορυφαιες καλες στιγμες ειναι παρα πολλες που δυσκολα να ξεχωρισεις καποια ... αλλα δυστυχως κακες στιγμες, αν και μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου ειναι που σου μενουν οπως η ηττα απο την Μπανταλονα στον τελικο στο basket
Bookmarks