Κατά 33% μειωμένο το μπάτζετ της βαζέλας για τη νέα χρονιά. Μιλάμε, του χρόνου θα ιδρώσουν για να μπουν στα πλέι ωχ.
Μην του βάζεις ιδέες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κατά 33% μειωμένο το μπάτζετ της βαζέλας για τη νέα χρονιά. Μιλάμε, του χρόνου θα ιδρώσουν για να μπουν στα πλέι ωχ.
Faithful (01-05-17)
Το ανακοίνωσε ο Αλαφούζος αυτό;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο βαζελος θα εχει μπατζετ για μισθούς 7 εκατομμύρια ευρώ. Για ενα ροστερ 25 παικτών, αυτο ισοδυναμεί με μεσο όρο συμβολαίου τα 280 χιλιάρικα. Ακομη και για καθαρά ποσά να μιλάμε, ειναι ενα πολυ μικρο μπατζετ.
Λενε οτι θα έχουν 6-7 παίκτες απο τις ακαδημίες, άρα θα υπαρχει ενα περιθώριο για 2-3 μεγαλύτερα συμβόλαια. Παρόλα αυτα, νομίζω οτι θα προσπαθήσουν να πουλήσουν τουλαχιστον τον Μπεργκ, ειδικά μετα απο τέτοια χρονια, καθώς θα πιάσει καλη τιμη.
Ειναι τυχεροί που έχουν τον Ουζουνίδη προπονητή, που εχει δουλέψει στον Πανιωνιο σε δύσκολες συνθήκες. Λογικα θα κινηθούν για παίκτες απο Ελλαδα όπως ο Μασούντ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Υπερομάδα φτιάχνει ο Αλαφούζος.
Καμιά φορά σκέφτομαι πόσο μαλάκες είναι οι Παναθηναικοί που έδιωξαν τον Βαρδινογιάννη για να καταντήσουν να έχουν πρόεδρο τον Αλαφούζο, να τρώνε το παραμύθι του Πατέρα και των λοιπών, να πιστεύουν ακόμα και τον Τσάκα!
Δηλάδη πρέπει το iq σου να είναι κάτω από 30 για να υποστηρίζεις τον ποα.
Μα... ο Βαγγέλιος τσεπώνει (61 μύρια μόνοσ σε ΑΜΚ έχει βάλει ο άνιωθος...), ο Βαγγέλιος είναι χοντρός, είναι κακός, δεν φέρει Ρίμπους και ρόνηδες, αλλιώς φανταζόμαστε τον Ολυμπιακό, θέλουμε άλλα πιο πολλά πιο μεγάλα, σήκω φύγε... πώς τολμάς να τα λες αυτά; Είμαστε μαγαζί γωνία και ΣΙΓΟΠΥΡΑ θα βρισκόταν άλλος (μαλάκας) να μας βάλει πιο πολλά μύρια...
There is a Dude in town
Ναφυγειγερασε, ξεχασες, Τυπε.
The Dude (03-05-17)
Το ανησυχητικό (επειδή υποστηρίζουν ότι είναι φίλαθλοι) είναι ότι δεν έχει βαρύτητα η άποψη όσων θέλουν να φύγει. Κι αυτό γιατί το θέλουν επειδή δεν τον γουστάρουν για τον Χ/Ψ λόγο και όχι γιατί πραγματικά κάνει κακό στην ομάδα που αγαπάνε. "Να φύγει κι όλα θα βρουν τον δρόμο τους", αυτό είναι το σχέδιο και απορείς εσύ μετά πως είναι δυνατόν να λέγονται αυτά για έναν αποδεδειγμένα επιτυχημένο πρόεδρο μέχρι στιγμής.
Και αυτούς που με λένε φερέφωνο τους παραπέμπω στα αρχικά μου ποσταρίσματα όταν ανέλαβε και πόσο δύσπιστος ήμουν. Το να είχε κάποιος μια εμπεριστατωμένη γνώμη, να πει αυτά κι αυτά που κάνει είναι λάθος, μας ζημιώνουν και πρέπει να φύγει, ο τάδε έχει δείξει ενδιαφέρον κι έχει την οικονομική επιφάνεια και το εκτόπισμα να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων, θα το δεχόμουν με μεγάλη χαρά σαν άποψη, είτε συμφωνούσα είτε όχι.
εγώ θεωρώ ότι είναι και άλλα πράγματα στην μέση. Πολλοί σε καίριες θέσεις έχασαν τις διόδους που είχαν στο να παρασιτούν στον Ολυμπιακό
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
καθηστε μαλακες για μια ακομα χρονια να βλεπετε τον θρυλο στο φαιναλ φορ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πες του ρε ΣΕΡ ότι λέει βλακείες να γελάσουμε λίγο. Χαχαχαχ��
flessanto (03-05-17), giovanni#10 (03-05-17)
Ας είχαν κανάν σοβαρό πρόεδρο σαν τον Κόκκαλη, οι απέναντι και θα βλέπαμε το πόσο σπουδαίος είναι ο Μαρινάκης και ο κάθε Μαρινάκης. Σιγά μη κλάψω για τον κάθε εφοπλιστή, αν φύγει από την ομάδα και δεν έχει με τι να περάσει το χρόνο του σα παιχνίδι.
Ποιοτικά να μη γίνουμε σα τους άλλους είναι το θέμα με παίκτες της πλάκας και ο Βαγγέλας ελπίζω να το αλλαξει φέτος αυτό, γιατί τους πλησιάσαμε πολύ στα χάλια.
Ο Ολυμπιακός δε χάνεται..
Τύπε τρύφωνα, διαφωνώ. ΟΛΟΙ χάνονται αν δεν υπάρχει πορτοφόλα. Η γενικολογία "ο Χ δε χάνεται" έριξε την κούλα στη γάμα, τον αρούλη στη γάμα και βήτα δις, τον γρια ενώ αν το πήγαιναν με το γράμμα και δεν ήθελαν να στιγματιστούν με αυτό, και ο πράσινος γκέι, για υποβιβασμό θα ήταν εδώ και χρόνια. Ομως βολοδέρνει εδώ και 6-7 χρόνια. Δεν υπάρχει μια πορτοφόλα να τον αναστήσει; Το δεύτερο μαγαζί γωνία της Ελλάδας; Εμ... δεν υπάρχει...
Οι καιροί είναι περίεργοι. Πολύ περίεργοι.
There is a Dude in town
Πάντως αν έχω κταλάβει καλά, το χειρότερο για τους γαύρους δεν είναι να βάψουν τα κάγκελα, αλλά να βρούν καινούργια μεταφράστρια που να δεχτεί ένα μισθό του τύπου - 100ευρώ.
Μετά αντι για Μαρίνα θα έχετε....
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
celticfrost (17-05-17), flessanto (03-05-17), voskos_7 (14-05-17)
Bookmarks