Ακριβώς αυτό λέω. Κανονικά ΔΕΝ δικαιούται αδειοδότησης. Αλλά ποιος στην κυβέρνηση αντέχει κι άλλο τέτοιο πράμα την ώρα που πιπώνεται με τους θεσμούς; να έχεις και τους μπογιατζήδες να ουρλιάζουν;
Ακριβώς αυτό λέω. Κανονικά ΔΕΝ δικαιούται αδειοδότησης. Αλλά ποιος στην κυβέρνηση αντέχει κι άλλο τέτοιο πράμα την ώρα που πιπώνεται με τους θεσμούς; να έχεις και τους μπογιατζήδες να ουρλιάζουν;
There is a Dude in town
The Dude (20-03-17)
Λογικά κάποιοι παναθηναϊκοί θα βάλουν το χέρι στην τσέπη. Δεν ξέρω αν παίξει ρόλο η εμφάνιση του καπετάνιου στη λεωφόρο χθες.
Ο Νούλης πού θα βάλει το χέρι του?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Έχε το νου σου εσύ, μη βρεθείς σε τίποτε πέριξ, γιατί, συζητιέται ότι το χεράκι του, είναι μουρντάρικο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (20-03-17)
Χαχαχχαχα ο παο λεει πριν τα ματς θα προπονείται στην Παιανία για οικονομία απο τα χρήματα του ξενοδοχείου
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (22-03-17)
sirkostas (21-03-17)
Faithful (21-03-17)
Βασικά, τη παναθηναϊκή συμμαχία τη ξεκίνησαν με άλλο σκοπό. Οχι για να έρθουν οι Βαρδινογιάννηδες κι οι Γιαννακόπουλοι, αλλά για να μαζευτούν...50.000 μέλη-οπαδοί και να πάρουν αυτοί την ομάδα και να καλύπτουν τα έξοδά της με την ετήσια συνδρομή που θα πλήρωναν. Νομίζω είχαν μαζευτεί καμιά 400αριά στην αρχή που πίστεψαν αυτή τη μπαλαφάρα, αλλά σύντομα γίναν μπουχός κι αυτοί.
Εχει συνδρομή για να είσαι μέλος. Τα εισητήρια δεν έχουν να κάνουν με τις συνδρομές.
Το αρχικό τους σχέδιο ήταν να μαζευτούν 50.000 με ετήσια συνδρομή ένα 100ρικο. Τελικά μαζεύτηκαν 12 μ' ετήσια συνδρομή ένα @.
differance (22-03-17), Reds (22-03-17)
Ξέρεις πόση αξία έχει για αυτούς ένα @ όμως? Αξία... ανεκτίμητη![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν παίζει το βίντεο!
Oύτε η ομάδα του γίγαντα.Συμβολικό είναι το λινκ.
BrazHlias (28-03-17), giovanni#10 (28-03-17)
Το άλλαξα το λινκ και παίζει τώρα.
Αλλά με την ευκαιρία να ρωτήσω, γιατί δεν παίζουν τα βίντεο όταν βάζω αυτό που γράφει YouTube; Παλιά παίζαν μια χαρά.
Bookmarks