Πάντως ο Μπεργκ και ο Πριγιοβιτς δεν πολυσεβάστηκαν τη φανελα.![]()
Μόνο με τη φανέλα θα τους πηδάμε αιώνια εδώ, με ή χωρίς Μαρινάκη, ακόμα και με μικρά διαλείμματα, Ντιούντ. Και για να είμαι ξεκάθαρος, προτιμώ Μαρινάκη από τους στόκους προέδρους των άλλων ομάδων, αλλά δε μπορεί να μη βλέπει ο μέσος οπαδός πως όσο πάει και χειροτερεύει η ομάδα με δική του ευθύνη.
Έλεγε κανείς κουβέντα όταν έφερνε παιχταράδες και καλούς προπονητές;
Να μου επιτραπεί να μη θεωρώ σοβαρές κινήσεις το να δίνει δανεικούς τους καλύτερους μας παίκτες και να φέρνει χειρότερους.
Να πουλάει τους καλύτερους παίκτες και να μη τους αντικαθιστά καν υποτυπωδώς.
Να αλλάζει πέντε προπονητές σε μία περίοδο.
Να έχει τον Καραπαπάρα και τον Θεοδωρίδη στην ομάδα για ψευτοτσαμπουκάδες.
Να μη κρατά σταθερό κορμό παικτών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ομοιογένεια, με κορυφαίο παράδειγμα τον μπασκετικό και το πόσο σημαντικό είναι να έχεiς μακροχρόνια δεμένο σύνολο.
Αυτό που διέφερε ήταν πως τόσα χρόνια μπορούσες να την παρακολουθήσεις την ομάδα, χωρίς να παθαίνεις επιληψία, βλέποντας κανονικό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τις άλλες ελληνικές ομάδες.
Δικαίωμα αυτών που τον γουστάρουν να τον γουστάρουν ως πρόεδρο, εγώ όμως δε θα πάρω.
Πάντως ο Μπεργκ και ο Πριγιοβιτς δεν πολυσεβάστηκαν τη φανελα.![]()
flessanto (03-05-17), Red&White-Nick-7 (03-05-17)
O Μπεργκ είναι υπερτιμημένος παίχτης. Τόσα χρόνια είναι ανύπαρκτος με τη βαζέλα στα ευρωπαϊκά της ματς. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει έρθει μια πρόταση της προκοπής για πάρτη του. Ολοι οι καλοί επιθετικοί του ελληνικού πρωταθλήματος έφυγαν με καλά λεφτά. Μήτρογλου, Λούκας, Μιραλάς, Μακ, Ιντέγε, Ροντρίγκεζ κλπ. Μόνο για τον Μπέργκαρο δεν έχει βρεθεί ομάδα, ούτε καν στη Κίνα. Μέχρι κι ο Γιάννου του Αστέρα Τρίπολης πουλήθηκε κι ο Μπέργκαρος ακόμα στο περίμενε.
Και τα καλά του χρόνια πέρασαν ανεπιστρεπτί. Από δω και μπρος θα είναι σταθερά σε πτωτική πορεία.
Faithful (04-05-17)
Ποιός Μπεργκ ωρε;αν θέλουμε παλτό για τον χειμώνα θα τον πάρουμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ουτε ο ούχο με ψήνει. Η Μπέργκ να πάει για πατσά.
There is a Dude in town
Εγώ δεν το είπα παιχτικα. Αν και ο ουχο που λέει και ο Τύπος μου αρέσει αρκετα
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
patrickdrd (06-05-17), sirkostas (06-05-17)
Έχασαν από την ΑΕΚ στο μπάσκετ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τα μαγαζιά, δε φτάνει να είναι μόνο γωνιακά: Πρέπει και η περιοχή να είναι εμπορική...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άλλο αυτό... η διαχείριση, αφορά τον τωρινό. Η επισκεψιμότητα, αφορά τον επόμενο.
Όσο γωνία και να είναι το μαγαζί, αν οι κάτοικοι της πόλης δεν έχουν λεφτά, δε θα βρεθούν και πολλοί για να το ξανανοίξουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν δώσει δύναμη η ΑΕΚ, έχει πιθανοτητες καλες
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Λίγο η φάση με το πούλμαν, λίγο ο Κοιμήσης που έχουν για κόουτς...δεν υπάρχει καν η βαζέλα για φέτος.
patrickdrd (15-05-17)
ναι
και με αυτά που κάνει ο γιαννακοπουλος ίσως εκεί να είναι
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει η ζελα. Και μάλιστα θα μας κοντράρει πολύ και στους τελικούς.
Εχουν γίνει άνω κάτω και δεν έχουν και προπονητή. Θεωρώ πως μόνο λόγω φανέλας θα μας κοντράρουν, αλλά οι πιθανότητές τους είναι λιγότερες από κάθε άλλη φορά.
patrickdrd (15-05-17)
Αθλητισμος ειναι,
αν συνεχισει να εχει πτωτικη πορεια ο βαζελος,
και ανοδικη πορεια η κουλα,
ειναι δεδομενο πως καποια στιγμη θα τον φτασει.
Αν δεν ειναι φετος θα ειναι του χρονου, του παραχρονου κλπ.
Οσο εχουν αυτο το εθισμενο πλουσιοπαιδο για "κουμανταδαρο,"
θα βλεπουν την ομαδα τους να διαλυεται χρονο παρα χρονο.
patrickdrd (15-05-17)
Ε, ναι... ό,τι κι αν έγινε χθες, δεν πρόκειται να ξαναγίνει, πόσω μάλλον 2 φορές ακόμη. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά, προβλέπω στον επόμενο αγώνα να τρώει καμιά 30άρα η κούλα, άδεια από ενέργεια και οι άλλοι αράπηδες γκαβλωμένοι...
Με μας θα καθίσουν αναπαυτικά πάνω στη θρυλική κρεατόβεργα και θα τους αρέσει κιόλας. Θα φύγουν με τον ηλεκτρικό.
There is a Dude in town
Bookmarks