Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τεράστια ευκαιρία να αρπάξουμε τον καλύτερο Έλληνα πορτιέρο κατά τη γνώμη μου, αυτή τη στιγμή.
Ο μόνος που θυμάμαι να πέρασε απ' το Καραϊσκάκη και να μη λέρωσε τα παντελόνια του...
sabar77 (17-07-13)
Μπαααα εχει συλβολαιο Πανο, αν ηταν ελευθερος αλλαζε το πραγμα. Αλλα και παλι ειναι βαμμενος βαζελος, σιγουρα θα προτιμησει το εξωτερικο
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έλα όμως που ο Μαρινάκης δε δίνει χρήματα για να σπάσει συμβόλαια...
Πόσο μάλλον στον Παναθηναϊκό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Υπάρχει ένα πρόβλημα που ξέχασα να το αναφέρω. Αν δεν κάνω λάθος ο αθλητής δεν δικαιούται της ελευθερίας του μέσω προσφυγής αν του καταθέσουν τα χρήματα έστω και λίγο πριν την εκδίκαση. Οπότε αν ακουστεί κάτι τέτοιο πολύ πιθανό να κάνουν έρανο, μέχρι και το twitter να βγάλουν στο σφυρί μόνο για να μην ξεφτιλιστούν.
Θέμα έστω και φιλολογικό πρέπει να υπάρχει διότι ο "ρυπαντής των 9 θαλασσών και των 5 ωκεανών" προσπαθεί να βάλει ρήτρα στην Ουντινέζε να μην δώσει τον Καρνέζη με την μορφή δανεισμού ή έστω με πώληση στον Ολυμπιακό.
ΥΓ. Από ότι λέγεται αλλαξε και τις κλειδαριές ο Βαρδινογιάννης σήμερα στην Παιανία για να τους αναγκάσει να φύγουν... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
BrazHlias (17-07-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sadi (17-07-13)
Στην Ελλάδα ναι είναι από τους καλύτερους, κάτι που δείχνει την γύμνια της θέσης. Για μένα επί εποχής Μουκέα-Σκούνα-Παπαμιχαήλ θα ήταν 2ος τερματζής.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα απ' τα πρώτα του παιχνίδια ήταν στο Καραϊσκάκη με την 7 πίσω να φλέγεται κι αυτός να έχει κατεβάσει ρολά. Απ' τους βασικούς λόγους εκείνη τη μέρα που ο βάζελος πήρε το Χ. Ο Αλέξης είχε κάνει κο-κο-κο και έλεγε για αεροβόλα. Εγγυημένα ο καλύτερος Έλληνας πορτιέρο και αρκετά εξελίξιμος. Αν μπορούσαμε να κάνουμε ντου καλά θα ήταν...
Faithful (17-07-13)
BrazHlias (17-07-13)
panahs7 (17-07-13)
Bookmarks