Ποιος είναι ο Τσάνας βρε παιδιά?
Καλά, αντίσκηνο, δεν θα στήναμε, έτσι κι αλλιώς...
Θα μπορούσε, όμως, να γίνει με καλύτερο και ποιό κομψό τρόπο: Ήθελα να ξέρω, ποιός τα κανόνισε έτσι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ποιος είναι ο Τσάνας βρε παιδιά?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Kαι τώρα είναι στους άνδρες;
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Πως περνανε τα χρονια.....Μικρα παιδια ανελαβε και τωρα προπονει αντρες.
giovanni#10 (17-10-15)
differance (17-10-15)
Τσάνας Κώστας. Από Κυριάκι, μεγάλωσε Λιβαδειά και έπαιξε στο Λεβαδειακό για αρκτετά χρόνια. Ηταν και για Ολυμπιακό μια χρονιά αλλά ως εκεί.
Από τότε, κάπου χάθηκε στο χωροχρόνο μέχρι που εμφανίστηκε κόουτς στου Εθνικούς νέους, ο τύπος. Και μετά στους ανδρες έτοιμους για όλα.
There is a Dude in town
differance (21-10-15)
Χάσαμε 1-0 και από το Λουξεμβούργο στο φιλικό!![]()
Καλό σκορ. Ανατρέπεται στη ρεβάνς, σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη. Δεν μας ξεγράφω ακόμα. Το Λουξεμβούργο είναι αρκετά αδύναμο εκτός έδρας. Μπορούμε!
ΥΓ. Κάποιοι εκεί μέσα βγάζουν χοντρά λεφτά από το στοίχημα. Δεν εξηγείται αλλιώς...
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
voskos_7 (13-11-15)
Δεν πιάσαν τόπο οι κάμψεις που τους βάζει να κάνουν ο Σκίμπε;
τρομερη ομαδα εχουμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και σ' αυτό το μπουρδέλο φταίνε οι προπονητές;
BrazHlias (14-11-15)
Και τον Γκουαρδιόλα να είχε ο Σάμαρης προπονητή, την ίδια σκατά μπάλα θα' παιζε (πώς γλιτώσαμε απ' αυτόν μάγκες μη το πείτε του παπά).
βλέποντας που πέρασε και η κουτσή μαρία στ γιούρο της γαλλίας, η μόνη λύση που μου φαίνεται ότι θα αποδώσει είναι να γίνει κάτι αντίστοιχο με ρεχάγκελ 12-13 χρόνια πριν. ο σκίμπε πρέπει να διώξει όλη τη μούργα ακόμα κι αν χάσει σε αξία (από παίκτες) αλλά να κερδίσει σε ομαδικότητα. είναι κρίμα μέσα σε ένα χρόνο να γκρεμιστούν τόσα χρόνια πορείας και δόξας.
Paneas (16-11-15)
Ακόμα και η σημερινή Ελληνική Τηλεόραση, που μας έχει χαρίσει και συνεχίζει να μας χαρίζει καν και καν στιγμές ποιότητας, ντρέπεται να δείξει την Εθνική...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
απο τοκακο στο χειροτερο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στρίμαρα λίγο τα πρώτο ημιχρόνιο από το 28 και μετά. Αρκετά καλή ανασταλτικά η ομάς, αν και δεν έχω εικόνα συγκριτικά με άλλα παιχνίδια.
Από passing game τίποτα, αλλά δεν περιμένω να αλλάξει και κάτι εκεί.
#Turkey #Greece friendly: Turkish fans booed, chanted "Allahu Akbar" during 1' silence for Paris
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks