ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-09-15)
Ισχύει για τον Μανωλά, ήταν πρώτη επιλογή του Μουρίνιο αλλά δεν τον έδωσε η Ρόμα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-09-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ειδα την εθνικη εχθες μετα απο αρκετο καιρο, ειχα να δω ολοκληρο ματς της απο το περσινο μουντιαλ. Μου φανηκε ιδια και απαραλαχτη οπως ειναι εδω και πανω απο μια δεκαετια.
Απο μπαλα τιποτα, κυκλοφορια τιποτα, κρατημα της μπαλας ανυπαρκτο. Η μονη διαφορα ειναι πως εχει χασει την ψυχολογια που ειχε τα προηγουμενα χρονια, πως ολο και κατι θα γινει και θα το βαλουμε το γκολ. Εχει χασει και τη ρεντα της, οποτε δεν θελει και πολυ.
Στο ποδοσφαιρικο κομματι τωρα, η ομαδα σε ενα χρονο εχει αλλαξει 3 φορες προπονητη, εχουν φυγει δυο σημαντικοτατοι παιχτες ( οκατσουρανης και ο καραγκουνης), εχει αλλαξει σε μεγαλο βαθμο το ροστερ της (δυσκολο να βρεθει χημεια) και το χειροτερο πολλοι παιχτες κλειδια ειναι σε κακη κατασταση ή δεν παιζουν καθολου (μητρογλου, σαμαρας, μανιατης, τοροσιδης, χολεμπας).
Νομιζω η κριτικη που της γινεται ειναι αδικη και υπερβολικη. Και επειδη πολλες συγκρισεις γινονται με το μπασκετ, να πω πως εκει ολοι προφυλασουν την ομαδα(δημοσιογραφοι, αθλητες, παραγοντες, παιχτες, παλαιμαχοι), σε αντιθεση με τους ποδοσφαιρικους οι οποιοι πεφτουν σαν τα κορακια να τους φανε.
Δεν λεω πως παει καλα η ομαδα, ουτε πως δεν υπαρχουν ευθυνες, αλλα εγω βλεπω πως οι περισσοτεροι προσπαθουν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (08-09-15), kwtsios (08-09-15)
βλέπω να παρακαλάμε τον ρεχάγκελ να γυρίσει πίσω
Από τον τάφο;
There is a Dude in town
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-09-15), SAF-7- (09-09-15), voskos_7 (11-09-15)
Δεν φτάνει που χάναμε μέχρι τώρα, πλέον μας ξεβρακώνουν για πλάκα... 3-0 χάνουν στο 70' απ' τη Β. Ιρλανδία..![]()
όταν δεν έβλεπα Ολυμπιακό έβλεπα εθνική και δε μπορούσα να αποφανθώ τι ήταν χειρότερο. τελικά έφαγα μια σπιτική τυρόπιτα.
Πολλή γκρίνια: Πού να μην σκοράραμε κιόλας, το 2ο τέρμα στον όμιλο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εντάξει, το απογ@μήσαμε το πράγμα.
Τέτοια αποσύνθεση και καθίζηση δεν την περίμενα να είμαι ειλικρινής.
Πιστεύω ότι πρέπει να επενδύσουμε με σοβαρότητα σε έναν καλό προπονητή που θα μπορεί να δώσει στοιχεία σταθερότητας και σοβαρότητας. Να του δώσουμε και τα κλειδιά και να τον αφήσουμε να δουλέψει, με χρόνο πέρα από τους πρώτους αναμενόμενους κλυδωνισμούς.
Αυτό όμως είναι πλέον πολύ δύσκολο να γίνει. Η ηγεσία της Ομοσπονδίας είναι νομίζω πολύ αχαμνή για να μπορέσει να εκπέμψει πρώτη αυτή αίσθηση σταθερότητας και σοβαρότητας. Όποια απόφαση ληφθεί θα αποτελέσει αντικείμενο κριτικής κι αν όχι άμεσα τότε στην πρώτη στροφή. Έτσι δε γίνεται δουλειά.
Πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη ήδη από την Ομοσπονδία. Να βρεθεί και ένας σοβαρος προπονητής. Και να κοιτάξουμε να ξαναχτίσουμε σιγά σιγά την ψυχολογία και το ηθικό μας.
... there's no such thing as "too much"...
celticfrost (09-10-15)
Καρνέζαρος! Τώρα είδα τα γκολ! Κεφαλιά απ' τα 15 μέτρα έφαγες ρε παίδαρε;![]()
chainsaw (10-10-15)
Έχω βαρεθεί με καθετί τι Ελληνικό... Ότι φαμρ και ότι πιούμε... Βλαχουρια και κουτοπόνηρια, αρκεί να αρπαξουμε ένα ξεροκκοματο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
αναμενομενο αποτελεσμα απο τον περιοδευων θιασο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ μάγκες δεν είδα ούτε Εθνική, ούτε κύπελλο και πέρασα καλύτερα από όλους από ο,τι καταλαβαίνω...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Du3lisT (10-10-15)
Bookmarks