Καρελη αγορι μου τι κανεις;
Sent from my iPad using Tapatalk
Ταχτσιδης αμα ανοιξεις το λεξικο θα εχει συνονημο τον ανεμο?
Καρελη αγορι μου τι κανεις;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μαγεια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε Καρελη ελεος μας βγηκαν τα ματια.μα που κοιταει και την πεταει συνεχεια αουτ?
Ποιον να πιασεις κ ποιον να αφησεις,θελουν απο ενα τονο δουλεμα σχεδον ολοι!
sirkostas (14-10-14)
Rena (14-10-14)
Αυτα ειναι.Η τελεια σεντρα.Μπραβο ρε τοροσιδη.
Στο μεταξυ εγραψες για γκομενακι στη θυρα 4 και νομιζω οτι μας εγκατελειψε ο dude.
ποσο μπουρδελο ειναι?
Χαχαχα καλα που υπάρχει και το δοκάρι ρε Καρνεζη και σταματάει και τίποτα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sabar77 (14-10-14)
ΠΟλυ ωραιος αγωνας.Ευτυχως που σφυριξε ημιχρονο ο διαιτητης επειδη ημουν ετοιμη ν'αυτοκτονησω.![]()
![]()
Rena (14-10-14)
Ο Σαμαράς κι ο Μήτρογλου ούτε να βγάζουν τον επιτάφιο βόλτα δεν κάνουν,μιλάμε για ιλιθιωδεις ταχύτητα!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sirkostas (14-10-14)
Βγαινει ο αμπαλαθανασιαδης. Πιο νορμαλ σχημα τωρα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
προωθημενος κ συνδετικος κρικος ο Μανιατης?OMG
Πωωωωωω ρε μαλακα!!!!!!!
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Bookmarks