Bill_K (14-06-15)
Ντέρμπι τελευταίας θέσης.
Bill_K (14-06-15)
"Τι μαλάκα είναι..."
Bill_K (14-06-15)
πω ρε μαλακα δεν γινεται αυτο.Απιστευτο ποσο χαμηλα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βλεποντας αυτα τα χαλια της εθνικης, γιατι να θελουμε Ελληνοποιηση στον Ολυμπιακο; Tι παραπανω θα προσφερουν οι Ελληνες; Και μεγαλυτερες πριμαντονες θα τους ελεγα απο τους ξενους. Kαποιος φιλος αμα μπορει να μου κανει τον αντιλογο, γιατι εγω ειμαι κατα της Ελληνοποιησης σε πολυ μεγαλο βαθμο και δεν βλεπω πολλα θετικα. Για να μην με παρεξηγησει κανενας, δεν εννοω να μην εχουμε κανεναν Ελληνα, μιας και ειμαστε Ελληνικη ομαδα. Απλως δεν χρειαζεται οι 8 πχ απο την ενδεκαδα, να ειναι Ελληνες.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί οι προπονητές τύπου "Σάντος" και "Ρεχάγκελ" είναι οι μόνοι που μπορούν να πετύχουν κάτι με την εθνική Ελλάδας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bill_K (14-06-15)
Μεγαλυτερο ρεζιλικι στην ιστορια του ποδοσφαιρου.
2 ηττες απ τα νησια Φεροε.
Ο Ρανιερι θα φταιει μαλλον ακομα.
Γελαει ο κοσμος με τα χαλια μας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
consigliere (13-06-15)
το μεγαλυτερο ρεζιλικι στην ιστορια του ποδοσφαιρου αυτη η εθνικη.Σταματηστε το ποδοσφαιρο ταγαρια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Bill_K (14-06-15)
Ωχ, λέτε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Τι να σου φταίνε και οι προπονητές όταν ένας ξυλουργός μοιάζει με τον Μέσσι μπροστά στα παλουκάρια μας...
Ε όχι και ξυλουργοί οι άνθρωποι.
Ψαράδες είναι![]()
ψαραδες ειναι![]()
—John Lennon
—John Lennon
ynwa96 (13-06-15)
κι εγω διαφωνω πως ειναι αυτοσκοπος να παιζουν ελληνες στην ομαδα, απλα και μονο επειδη ειναι ελληνες. Απλα ειναι καλο για την ομαδα, οσοι ελληνες εχουν το επιπεδο να ερχονται στον Ολυμπιακο. Οπως και να το κανουμε, αλλο ειναι το δεσιμο ενος ελληνα με την ομαδα και αλλο ενος ξενου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ynwa96 (13-06-15)
Και το ξαναλέω για άλλη μια φορά φέτος μην τολμήσετε και φέρετε τον Χριστοδουλόπουλο στην ομάδα.
Bill_K (14-06-15)
Σε αυτο συμφωνω. Αλλα ποσους Ελληνες απο αυτους που επαιζαν τωρα, θα θελατε στον Ολυμπιακο; Aς πουμε οτι σας εδιναν τσαμπα οποιον θελατε. Μονο τον Μανωλα και τον Παπασταθοπουλο θα επαιρνα, αλλα και τους δυο με επιφυλαξη και παλι θα προτιμουσα καποιον αλλον. Χιλιες φορες μια ενδεκαδα απο Φουστερ και Μελμπεργκ, παρα οτι καλυτερο κυκλοφορει απο Ελληνες.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Bill_K (14-06-15)
Να σε ξεφτιλίζει μέσα-έξω ο ξυλουργός κι ο δάσκαλος, αξία ανεκτίμητη. Μόνο πόσο ζελέ θα βάλουν στο μαλλί και που θα πάνε να γλεντήσουν με τα γκομενάκια τους νοιάζει. Νεόπλουτα μαλακιστήρια...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-06-15), Red&White-Nick-7 (13-06-15), sabar77 (13-06-15), ynwa96 (13-06-15)
—John Lennon
Bill_K (14-06-15)
Τιμη και δοξα στον Μαρινακη που χει βγαλει εναν σκασμο λεφτα πουλώντας γιδοπροβατα σαν τον Φετφα τον Μήτρογλου τον Σαμαρη ακομα και τον Μανωλα.
Ποσο καταντια επισης για το ποδοσφαιρο μας να παιζει στην Εθνικη ο Καρελης ο μπετατζης ο Νινης ο παλαιμαχος ο Κονε κι αλλα κριαρια και να θεωρουνται και σταρ κιολας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks