Το κορυφαίο σχόλιο που διάβασα απόψε στο δίκτυο.
diskoli mera gia to ethinko fronima....vazw na dw 300 !![]()
Οσοι βρίζαν Σάντος/Καραγκούνη/Κατσουράνη ελπίζω τώρα να είναι ικανοποιημένοι. Ας φάνε βιρτουόζο Πέτρο Μάνταλο στη μάπα να φχαριστηθούν.
Τραγικός Ρανιέρι κι όχι εξαιτίας της ήττας. Η επιλογή των Μάνταλου/Μήτρογλου δείχνουν καθαρά πως ο άνθρωπος κάνει δημόσιες σχέσεις και δεν ήρθε να παρουσιάσει προπονητικό έργο στην Εθνική.
Το κορυφαίο σχόλιο που διάβασα απόψε στο δίκτυο.
diskoli mera gia to ethinko fronima....vazw na dw 300 !![]()
μανταλος στην εθνικη.....οτι να ναι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ποσο μεγαλη διαφορα η προσεγγιση του αποκλεισμου της ελλαδας απο το μουντομπασκετ και ποσο διαφορετικη αυτη πριν απο δυο μηνες στο μουντιαλ.
Και οι δυο ομαδες αποκλειστηκαν στη φαση των 16' και ομως στο ποδοσφαιρο υπηρχε μια μιρλα και μια απιστευτη γκρινια, για τον κατσουρανη, για τον γκεκα, για τον σαντος, για τον καρνεζη κοκ.
Αντιθετα στο μπασκετ, ολοι αναγνωριζουν την προσπαθεια, δεν κραζουν την ομαδα και αναμενουν την επομενη διοργανωση περιμενοντας μια επιτυχια σε αυτην.
Περιττο νομιζω να πω πως η σταση που κρατανε αυτοι που ασχολουνται με το μπασκετ, ειναι σαφως αυτη που αρμοζει σε μια ομαδα της οποιας εισαι οπαδος και η οποια στο κατω κατω μπορει να μην ειναι επιτυχημενη, αλλα δεν ειναι και αποτυχημενη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Από την άλλη, στο μπάσκετ, δεν υπάρχει και Κόστα Ρίκα, ή κάτι που να της μοιάζει...
Επιπλέον, στο μπάσκετ, φτάσανε στο σκοπό τους, πάνω - κάτω, παίξανε με μία ομάδα η οποία ήταν λίγο πιο ισορροπημένη με περισσότερες λύσεις σταθερές σε ποιότητα (έστω και μόνο σε αυτό το παιχνίδι), ενώ παλαιότερα, είχαμε και καλύτερες στιγμές στη διοργάνωση και εμπιστοσύνη ότι α ξαναέχουμε αργότερα.
Στην μπάλα, περαστικοί ήμασταν, πέσαμε σε ακόμα πιο περαστικούς, αποκλειστήκαμε από μία ομάδα της οποίας η πατούρα φάνηκε στην επόμενη φάση, για τι διάμετρο μιλάμε. Ήταν μία ευκαιρία να φτάσει στους 8 και κανείς δεν ξέρει αν ξαναπάει Μουντιάλ αυτή η ομάδα.
Το ότι υπάρχει διαφορά νοοτροπίας, πάντως, σαφώς και υπάρχει και εξηγεί και τις σχετικές μας θέσεις στα δύο αθλήματα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν νομιζω πως στο μπασκετ πετυχαν το σκοπο τους. Σαφως και δεν ειναι αποτυχια που πηγαμε στους δεκαεξι, αλλα δεν ειναι και επιτυχια για τα μετρα αυτης της ομαδας. Αντιθετα στη μπαλα ειναι που εκανε την υπερβαση και μαλιστα αποκλειστηκε στα πεναλτι.
Χασαμε με κατω τα χερια απο την σερβια και βλεπεις τους μπασκετικους δημοσιογραφους μες την καλη χαρα, και καλα κανουν, αντιθετα στο ποδοσφαιρο ακομα και μετα το γιουρο το 04 εβγαιναν και εκραζαν τους "αμπαλους".
Μπορει να φταιει πως με το μπασκετ δεν ασχολουνται πολλοι και ετσι αυτοι οι "λιγοι" προσπαθουν να μεινουν συσπειρωμενοι. Ευτυχως εχουν κρατησει το οπαδικο μενος εκτος εθνικης σε αντιθεση με το ποδοσφαιρο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
kwtsios (09-09-14)
Το "κάτω τα χέρια" με τους Σέρβους, δεν το είδα, για να είμαι ειλικρινής: Προσπάθεια, υπήρξε, αλλά και οι άλλοι είχαν ξεκωλιαστεί άνευ προηγουμένου.
Όπως και η άμυνα της Κόστα Ρίκα, θα μου πεις, αλλά στον αποκλεισμό, η φάση - κλειδί, ήταν το ουρανοκατέβατο τέρμα που δεχτήκαμε.
Η διαφορά με το ποδόσφαιρο, ήταν ότι ο προπονητής, δεν είχε κλείσει εισητήρια πριν το παιχνίδι και ότι δεν επέλεξε σε νευραλγικές θέσεις παίκτες που είχαν ελάχιστα παιχνίδια μέσα στη χρονιά.
Μπορεί και στα δύο συγκροτήματα, να βάζει χέρι η αρμόδια ομοσπονδία, αλλά στο μπάσκετ, υπάρχει άλλου είδους οργάνωση και σέβονται την δουλειά τους.
Στο ποδόσφαιρο, παίρνεις τον Μάνταλο για να ησυχάσει το κεφάλι σου.
BrazHlias (08-09-14)
Η διαφορά είναι στην "εκροή-εισροή" παράχρημάτων των αθλημάτων
τα πράγματα "που φτιάχνουν την πραγματικότητα" στο μπάσκετ είναι μαντρωμένα ενώ η εμπειρία των παρατρεχόμενων στο ποδόσφαιρο τους επιτρέπει να έχουν περάσει πολλές φάσεις/εμπειρίες και να ξέρουν να δειυσδύουν και να λειτουργούν ανεξάρτητα
voskos_7 (08-09-14)
Η μπασκετική δημοσιογραφία, είχε Συρίγο. Χωρίς να περιγράφω άλλο, με τα πολλά καλά του και τα τρομακτικά κακά του.
Η ποδοσφαιρική, δεν είχε κανέναν παρόμοιο, αλλά και να αποκτήσει τώρα, είναι πολύ αργά.
Ας ελπισουμε στο επομενο να κερδισουμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτι. Ιδού ο καρκίνος του ελληνικού αθλητισμού: Ο οπαδικός Τύπος.
dtakis80 (08-09-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-09-14), kwtsios (09-09-14), sabar77 (08-09-14), VALVERDES_7 (08-09-14)
γαμησε τα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Από 213,15 € το φθηνότερο στις 14:55 μέχρι και 675,15 €, οι τιμές. Ώρες 6:00, 12:40, 14:05, 14:55, 19:25 και διάρκεια πτήσης 2 ώρες και 5 λεπτά.
ακομα δεν ηρθε ρε αμεσως να τον προγκιξεις
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ακριβό μου φαίνεται αυτό το αεροπλάνο. Τίποτα σε ryan air δεν έχει?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Α ρε Ρανιερι που ήρθες. Από πρώτο ματς κράξιμο.
Μετά τις διακοπές, τα μουντιάλ κτλ.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks