Ωραια σεντρα ο μπετατζης
Sent from my iPad using Tapatalk
Κιτρινη ο τοροδισης.Τον ματιασες καναδε.
Ωραια σεντρα ο μπετατζης
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αχχαχαχα γκοοοοοοοοολλλλλλλ ο μπετατζηηηηηηης
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ωραιος!!!![]()
Σέντρα ο μπετατζής, γκολ ο μπετατζής, από όλα έχει ο μπαχτσές![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ωραίο γκολ έβαλε ο αμπαλος,το θελε;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sabar77 (11-10-14)
Γκοοοοοοοοοοολ!
Μπηκαμε δυνατα, πρεπει οπωσδηποτε να κερδισουμε σημερα. Η καλη αμυντικη μας λειτουργια ειναι το κλειδι, αν δεν φαμε γκολ το πηραμε το τριποντο.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
differance (11-10-14)
Σήμερα έχει τριποντο αύριο έρχομαι Ελλάδα δεν μπορεί να μου το χαλάσουν.
Που πας βρε Πουκι.Γιατι εχω την αισθηση οτι βλεπω αγωνα pokemon?Πουκι καλω εσενα.
Παιζει ο αθανασιαδης,;
Αρχισε παλι ο αλλος...."γεννημενος στη μοσχα παντρεμενος με ρωσοποντια με παιδια με αραβικη ιθαγενεια...".
Λυπησου μας!!!
Δε υπάρχει έλεος ούτε καν σπορέλαιος
Δε παιζουμε ασχημα
Τι γεροχουλιγκανς έχουμε στην εξέδρα!χαχα
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Rena (11-10-14)
Καλα παιζουν,ειχαμε και 2-3 ευκαιριες.
Με αλλο αντιπαλο θα τρωγαμε 5 βεβαια.![]()
kwtsios (11-10-14)
Δεν ξερω τι θα γίνει στην συνέχεια, αλλά μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή η Εθνική.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sabar77 (11-10-14)
Bookmarks